Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

A-nuorten SM-karsintapaikka FC Jazzille

 

A-nuorten SM-karsintapaikka FC Jazzille


FC Jazz ja Porin Palloilijat ry ovat solmineet yhteisjoukkuesopimuksen osallistumisesta A-nuorten SM-karsintasarjaa nimellä FC Jazz -yj.

Suomen Palloliitto on perjantaina hyväksynyt yhteisjoukkuesopimuksen, ja asettanut joukkueelle sarjapaikan A-nuorten SM-karsintasarjan pohjoislohkosta.

A-nuorten joukkue toimii FC Jazzin alaisuudessa. FC Jazz vastaa joukkueen hallinnosta ja urheilullisesta toiminnasta.

Joukkueen päävalmentajana toimii FC PoPasta siirtyvä Tero Suonperä. Hän toimii myös FC Jazzin D13-ikäluokan edustusjoukkueen päävalmentajana kaudella 2012.

- On hienoa, että FC Jazz oli minusta kiinnostunut ja tarjosi mielenkiintoista pakettia. Tämä on minulle upea mahdollisuus kehittyä valmentajana, joten lähden innolla mukaan hyvää futistyötä tekevään seuraan, Suonperä kertoo.

FC Jazzilla on kaudella 2012 joukkueet A-nuorten, B-nuorten, C15-nuorten ja D13-junioreiden ylimmillä sarjatasoilla.

A-nuoret ja B-nuoret pelaavat tammikuussa käynnistyvässä SM-karsintasarjassa.

C15- ja D13-joukkueet osallistuvat maaliskuussa käynnistyvään Etelä-Länsi -liigaan, joka on ikäluokkien korkein kotimainen sarjataso.

FC Jazzin C14-joukkue karsii vielä paikasta Etelä-Länsi -liigaan tammikuun loppuun mennessä pelattavassa jatkokarsinnassa. FC Jazz kohtaa viiden joukkueen sarjassa Turun Palloseura, Tampereen Ilveksen, Hämeenlinnan Jalkapalloseuran ja Turun Weikot. Viiden joukkueen sarjasta kolme parasta pääsee EL-liigaan.

- FC Jazzin tavoitteena pärjätä kilpailussa Suomen huippuseuroja vastaan, ja se vaatii kovaa arkista työtä, FC Jazzin nuorisovalmennuspäällikkö Teemu Eskola toteaa.

Sami Hyypiä Akatemian tapahtumat ovat FC Jazzin joukkueille yksi säännöllinen mahdollisuus mitata omaa tasoaan Suomen huippujoukkueisiin nähden. FC Jazzin tavoitteena on olla vuonna 2015 kaikissa juniori-ikäluokissa Suomen 10 parhaan joukkueen joukossa.

- Mahdollisimman kovat sarjapelit ja tasokkaat kutsuturnaukset ovat laadukkaan arkityön ohella tärkeitä tekijöitä ja mittareita, kun joukkueet kehittävät toimintaansa.

- Sarjapaikkojen osalta voidaankin olla erittäin tyytyväisiä joukkueiden tilanteeseen. Lisäksi joukkueemme saavat F09:stä asti tasaisesti kutsuja koviin turnauksiin.

Suonperän kiinnityksen jälkeen kaikki FC Jazzin päävalmentajan paikat on täytetty. Seuran jokaisessa ikäluokassa on 4-7 toimijan taustatiimi, joka tukee päävalmentajaa.

- Kilpafutiksen ohella haluamme tarjota kaikille seuran pelaajille mahdollisuuden tavoitella omaa huippuaan mielekkäässä ympäristössä. Eli kaikille pelaajille pitää tarjota omantasoisia pelejä ja harjoituksia. Se on hyvien taustatiimien ja suunnitelmallisen toiminnan puolesta mahdollista.

FC Jazzin pelaajamäärä on vuoden lopussa jo lähes 500. Seuran kasvu on ollut viime vuosina erittäin kova, sillä vuonna 2009 lisenssipelaajia oli 277.

- Pelaajamäärän lisäksi toiminnan urheilullinen taso on ottanut isoja harppauksia nopeasti. Siitä iso kiitos osaaville valmentajille, Eskola sanoo.

FC Jazzin ikäluokkien päävalmentajat on nimetty kaudeksi 2012. Seuran päävalmentajina on iso joukko entisiä huippupelaajia sekä kasvatus- ja liikunnan alan ammattilaisia.

Valmentajarivistö on energisen nuorekas, sillä vasta 41-vuotias Saku Laaksonen on päävalmentajien ikänestori.

FC Jazzin päävalmentajat 2012:
Miehet
Matti Santahuhta

A19
Tero Suonperä

B17
Teemu Eskola

C15
Mostafa Modaberrian

C14
Saku Laaksonen

D13
Tero Suonperä

D12
Timo Kulju

E11
Pasi Pihlavisto

E10
Jani Raukko

F09
Jani Rantanen

F08
Lasse Grönroos

G07
Teemu Elomaa

G06
Jari Lamminen

H05
Joonas Laurikainen

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää