Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

A-nuorten SM-karsintapaikka FC Jazzille

 

A-nuorten SM-karsintapaikka FC Jazzille


FC Jazz ja Porin Palloilijat ry ovat solmineet yhteisjoukkuesopimuksen osallistumisesta A-nuorten SM-karsintasarjaa nimellä FC Jazz -yj.

Suomen Palloliitto on perjantaina hyväksynyt yhteisjoukkuesopimuksen, ja asettanut joukkueelle sarjapaikan A-nuorten SM-karsintasarjan pohjoislohkosta.

A-nuorten joukkue toimii FC Jazzin alaisuudessa. FC Jazz vastaa joukkueen hallinnosta ja urheilullisesta toiminnasta.

Joukkueen päävalmentajana toimii FC PoPasta siirtyvä Tero Suonperä. Hän toimii myös FC Jazzin D13-ikäluokan edustusjoukkueen päävalmentajana kaudella 2012.

- On hienoa, että FC Jazz oli minusta kiinnostunut ja tarjosi mielenkiintoista pakettia. Tämä on minulle upea mahdollisuus kehittyä valmentajana, joten lähden innolla mukaan hyvää futistyötä tekevään seuraan, Suonperä kertoo.

FC Jazzilla on kaudella 2012 joukkueet A-nuorten, B-nuorten, C15-nuorten ja D13-junioreiden ylimmillä sarjatasoilla.

A-nuoret ja B-nuoret pelaavat tammikuussa käynnistyvässä SM-karsintasarjassa.

C15- ja D13-joukkueet osallistuvat maaliskuussa käynnistyvään Etelä-Länsi -liigaan, joka on ikäluokkien korkein kotimainen sarjataso.

FC Jazzin C14-joukkue karsii vielä paikasta Etelä-Länsi -liigaan tammikuun loppuun mennessä pelattavassa jatkokarsinnassa. FC Jazz kohtaa viiden joukkueen sarjassa Turun Palloseura, Tampereen Ilveksen, Hämeenlinnan Jalkapalloseuran ja Turun Weikot. Viiden joukkueen sarjasta kolme parasta pääsee EL-liigaan.

- FC Jazzin tavoitteena pärjätä kilpailussa Suomen huippuseuroja vastaan, ja se vaatii kovaa arkista työtä, FC Jazzin nuorisovalmennuspäällikkö Teemu Eskola toteaa.

Sami Hyypiä Akatemian tapahtumat ovat FC Jazzin joukkueille yksi säännöllinen mahdollisuus mitata omaa tasoaan Suomen huippujoukkueisiin nähden. FC Jazzin tavoitteena on olla vuonna 2015 kaikissa juniori-ikäluokissa Suomen 10 parhaan joukkueen joukossa.

- Mahdollisimman kovat sarjapelit ja tasokkaat kutsuturnaukset ovat laadukkaan arkityön ohella tärkeitä tekijöitä ja mittareita, kun joukkueet kehittävät toimintaansa.

- Sarjapaikkojen osalta voidaankin olla erittäin tyytyväisiä joukkueiden tilanteeseen. Lisäksi joukkueemme saavat F09:stä asti tasaisesti kutsuja koviin turnauksiin.

Suonperän kiinnityksen jälkeen kaikki FC Jazzin päävalmentajan paikat on täytetty. Seuran jokaisessa ikäluokassa on 4-7 toimijan taustatiimi, joka tukee päävalmentajaa.

- Kilpafutiksen ohella haluamme tarjota kaikille seuran pelaajille mahdollisuuden tavoitella omaa huippuaan mielekkäässä ympäristössä. Eli kaikille pelaajille pitää tarjota omantasoisia pelejä ja harjoituksia. Se on hyvien taustatiimien ja suunnitelmallisen toiminnan puolesta mahdollista.

FC Jazzin pelaajamäärä on vuoden lopussa jo lähes 500. Seuran kasvu on ollut viime vuosina erittäin kova, sillä vuonna 2009 lisenssipelaajia oli 277.

- Pelaajamäärän lisäksi toiminnan urheilullinen taso on ottanut isoja harppauksia nopeasti. Siitä iso kiitos osaaville valmentajille, Eskola sanoo.

FC Jazzin ikäluokkien päävalmentajat on nimetty kaudeksi 2012. Seuran päävalmentajina on iso joukko entisiä huippupelaajia sekä kasvatus- ja liikunnan alan ammattilaisia.

Valmentajarivistö on energisen nuorekas, sillä vasta 41-vuotias Saku Laaksonen on päävalmentajien ikänestori.

FC Jazzin päävalmentajat 2012:
Miehet
Matti Santahuhta

A19
Tero Suonperä

B17
Teemu Eskola

C15
Mostafa Modaberrian

C14
Saku Laaksonen

D13
Tero Suonperä

D12
Timo Kulju

E11
Pasi Pihlavisto

E10
Jani Raukko

F09
Jani Rantanen

F08
Lasse Grönroos

G07
Teemu Elomaa

G06
Jari Lamminen

H05
Joonas Laurikainen

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää