Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT matkaa perjantai-illan viettoon Lohjan Tennariin

 
FBT matkaa perjantai-illan viettoon Lohjan Tennariin

Kotikaukalossa Lohjalla odottaa hyvitystä avausottelunsa kirveltävään tappioon hakeva LoSB. Kotijoukkue luottaa omiin vahvuuksiinsa: pieneen kaukaloon, erikoiseen pelialustaan ja viime kaudella hyvin opeteltuun pelitapaan. Avausottelussa se ei vielä tehonnut SBS Poria vastaan. "Kovaa ja korkealta" pelaava porilaisyhdistelmä oli vahvempi lukemin 1 - 6. Nyt kotijoukkue yrittää kaataa samalla reseptillä toisen porilaisjoukkueen, sen taitavamman niistä eli FBT Porin, joka kaatoi ensimmäisessä ottelussaan toisen nousijajoukkueen, FoSun, lähes näytöstyyliin 11 - 3. Mikäli matkaväsymys ei paina Porin poikien jaloissa, tullaan Tennarilla näkemään kiihkeä ottelu, josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita tule puuttumaan. 

- Pienemmässä tilassa vierasjoukkueen ketterät ja nopeajalkaiset pelurimme pääsevät oikeuksiinsa ja rynnistävät maalintekoon lohjalaisten estelyistä huolimatta, veikkaan lopputulokseksi 3- 8 vieraille, FBT Porin huoltaja Arto Heino ennakoi.

FBT Porin tiedotteesta / Urheilupori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ArtoHeino

Arto Heino

9.8.1962
Tiedot


Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää