Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Putoaako Ässät jumboksi?

 
Putoaako Ässät jumboksi?

Ässien ja KalPan taisto on viime vuotiseen tapaan jumbofinaali. Mikäli eilen Tampereelta pinnan hakenut KalPa yllättää padan Isomäessä, Ässät putoaa tylysti sarjajumboksi.

Illan mielenkiintoisin pointti on silti Matt Nickersonin paluu. Kulttipuolustaja on merkitty kokoonpanossa Ässien nelospakkipariin. Porilaisvalmennus aikoo peluuttaa Nickersonia miehen jaksamisen mukaan.

- Pelikunto on arvoitus, mutta kyllä me häntä tulemme heti käyttämään. Pelituntuman puutteesta ja aikaerorasituksista johtuen pitää tietysti mennä Mattin ehdoilla, Jari Härkälä mietti.

Ässien riveistä puuttuvat taitohyökkääjät Marko Kivenmäki ja Rob Hisey. Kivenmäki on toipunut nivusvammastaan, mutta paluu harjoituksiin on aiheuttanut kramppeja. Hisey puolestaan jäi Lahdessa kovan taklauksen alle. Se pahensi miestä jo ennestään vaivanutta ruhjevammaa, eikä hän pysty pelaamaan.

Lisäksi Teemu Virkkunen ja Tapio Sammalkangas ovat yhä sairaslistalla.

Porilaisten maalilla jatkaa Kimmo Kapanen, joka kohtaa kasvattajaseuransa nyt ensimmäistä kertaa patapaidassa. Vieraiden maalilla nähdään puolestaan ex-ässä Tuomas Nissinen.  


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutIsokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää