Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Putoaako Ässät jumboksi?

 
Putoaako Ässät jumboksi?

Ässien ja KalPan taisto on viime vuotiseen tapaan jumbofinaali. Mikäli eilen Tampereelta pinnan hakenut KalPa yllättää padan Isomäessä, Ässät putoaa tylysti sarjajumboksi.

Illan mielenkiintoisin pointti on silti Matt Nickersonin paluu. Kulttipuolustaja on merkitty kokoonpanossa Ässien nelospakkipariin. Porilaisvalmennus aikoo peluuttaa Nickersonia miehen jaksamisen mukaan.

- Pelikunto on arvoitus, mutta kyllä me häntä tulemme heti käyttämään. Pelituntuman puutteesta ja aikaerorasituksista johtuen pitää tietysti mennä Mattin ehdoilla, Jari Härkälä mietti.

Ässien riveistä puuttuvat taitohyökkääjät Marko Kivenmäki ja Rob Hisey. Kivenmäki on toipunut nivusvammastaan, mutta paluu harjoituksiin on aiheuttanut kramppeja. Hisey puolestaan jäi Lahdessa kovan taklauksen alle. Se pahensi miestä jo ennestään vaivanutta ruhjevammaa, eikä hän pysty pelaamaan.

Lisäksi Teemu Virkkunen ja Tapio Sammalkangas ovat yhä sairaslistalla.

Porilaisten maalilla jatkaa Kimmo Kapanen, joka kohtaa kasvattajaseuransa nyt ensimmäistä kertaa patapaidassa. Vieraiden maalilla nähdään puolestaan ex-ässä Tuomas Nissinen.  


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää