Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niina Mäkiviita Lapualta Pesäkarhuihin

 
Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmä 2008 valmis

- Pesäkarhut jatkaa pitkäjänteisellä työllä uuteen kauteen ja sen myötä mitalijahtiin, kokemusta riveihin saatiin yhden pelaajahankinnan myötä, kun Niina Mäkiviita suuntaa Lapualta Poriin.

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmä kaudelle 2008 on nyt valmis. Porilaisten ryhmä pysyy poikkeuksellisen hyvin koossa. Viime kauden joukkueesta ovat pois kolme peliä pelannut  Marjaana Liljeroos sekä uransa lopettava Noora Boelius, kaikki muut jatkavat. Pesäkarhut luottaa vahvasti siihen että pitkäjänteisyys ja joukkueen kasassa pysyminen myös toisen kauden peräkkäin tuottaa tuloksia tulevalla kaudella. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Niina Mäkiviita Lapualta.

"Niina on 30-vuotias polttolinjan pelaaja, hän on voittanut kaksi SM-kultaa, yhden SM-hopean ja yhden SM-pronssin. Niina on pelannut kolme kertaa myös Itä-Länsi-ottelussa. Hän on ollut Jarmo Anian aikaan myös Lapuan kapteenina, on luonteeltaan johtaja eli juuri sitä mitä haettiin ryhmäämme. Kokenut pelaaja, jonka sisäpelirooli on vaihtaja", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo Pesäkarhujen hankinnasta siirtomarkkinoilta.

Lisäksi harjoitusryhmään liittyy 20-vuotias sairaanhoitajaopintoihin Poriin muuttanut Suvi Rantanen Ylihärmästä. Harjoitusryhmässä on 16 pelaajaa, fysiikkavalmentajana jatkaa Juha Flinck. Hänen jatkosopimuksensa sisältää myös ykköspesisjoukkueen ja B-tyttöjen joukkueen fyysisen valmennuksen.

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen harjoitusryhmä kaudelle 2008:

Hirvikoski Hanna
Järvenpää Elisa
Kemiläinen Juuli
Koivunen Niina
Kuusisto Heidi
Kärkkäinen Kaisa
Lappalainen Sanna
Lohko Laura
Luomanen Niina
Mikkola Niina
Mäkiviita Niina
Pentilä Johanna
Puisto Susanna
Rantanen Suvi
Toiviainen Carita
Vainio-Hynnilä Sanni.

Pelinjohtaja Jarmo Ania
2. Pelinjohtaja Petri Kaijansinkko
Apuvalmentaja Mikko Järvenpää
Fysiikkavalmentaja Juha Flinck.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää