Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT lauantaina ketunmetsästykseen

 
FBT lauantaina ketunmetsästykseen

Lauantaina Urheilutalon parketille rynnistää isäntäjoukkueen vastukseksi kettulauma Pohjanmaalta eli Blue Fox FBC, jolle ottelu on vasta kauden toinen vieraspeli.

Sinikettujen kausi on lähtenyt kohtuullisen hyvin käyntiin. Niukka vierastappio Woodcuttersille, kotona ensin maali tappio Pirkkalan Pirkoille, sitten tasuri Nokian KrP:tä vastaan ja sen jälkeen voitto viime sunnuntain maalijuhlasta FoSua vastaan.

Valmentajakolmikko Åbb - Isomäki - Backlund on saanut hiottua joukkueen pelitapaa pikku hiljaa oikeaan suuntaan. Tarkka oman pään pelaaminen ja kahden miehen karvaus ylhäältä alkaa iskostumaan sinikettujen kaaliin. Tosin pelaajavalmentaja Isomäen poissaolo puolustuksen riveistä ei voi olla näkymättä, sen verran kovan luokan pelimiehestä on kuitenkin kyse. Joukkue potee muutenkin ankaraa puolustajapulaa, joten Kim Nyströmin kavereiksi on jouduttu siirtämään hyökkäyspään pelaajia. Siinä piilee Sinikettujen Akilleen kantapää, johon kotijoukkueen pitää iskeä kovalla karvauksella sekä aktiivisella liikkeellä ja pallonsiirtelyllä.

- Beeteeltä löytyy Sinikettujen tavoin hyökkäyspäästä melkoinen määrä luovuutta ja taitoa, jota hyödyntämällä kettujahtiin on hyvä lähteä. Ottelussa tullaan todennäköisesti näkemään melkoinen määrä maaleja taitavien hyökkääjien tehdessä tuhojaan molemmissa päädyissä. Ratkaisevaa on kuitenkin kotijoukkueen vastustajaa parempi puolustuspeli, jonka johdolla siniketut nyljetään lukemin 12 - 8, kotijoukkueen huollosta vastaava Arto Heino ennakoi.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää