Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT lauantaina ketunmetsästykseen

 
FBT lauantaina ketunmetsästykseen

Lauantaina Urheilutalon parketille rynnistää isäntäjoukkueen vastukseksi kettulauma Pohjanmaalta eli Blue Fox FBC, jolle ottelu on vasta kauden toinen vieraspeli.

Sinikettujen kausi on lähtenyt kohtuullisen hyvin käyntiin. Niukka vierastappio Woodcuttersille, kotona ensin maali tappio Pirkkalan Pirkoille, sitten tasuri Nokian KrP:tä vastaan ja sen jälkeen voitto viime sunnuntain maalijuhlasta FoSua vastaan.

Valmentajakolmikko Åbb - Isomäki - Backlund on saanut hiottua joukkueen pelitapaa pikku hiljaa oikeaan suuntaan. Tarkka oman pään pelaaminen ja kahden miehen karvaus ylhäältä alkaa iskostumaan sinikettujen kaaliin. Tosin pelaajavalmentaja Isomäen poissaolo puolustuksen riveistä ei voi olla näkymättä, sen verran kovan luokan pelimiehestä on kuitenkin kyse. Joukkue potee muutenkin ankaraa puolustajapulaa, joten Kim Nyströmin kavereiksi on jouduttu siirtämään hyökkäyspään pelaajia. Siinä piilee Sinikettujen Akilleen kantapää, johon kotijoukkueen pitää iskeä kovalla karvauksella sekä aktiivisella liikkeellä ja pallonsiirtelyllä.

- Beeteeltä löytyy Sinikettujen tavoin hyökkäyspäästä melkoinen määrä luovuutta ja taitoa, jota hyödyntämällä kettujahtiin on hyvä lähteä. Ottelussa tullaan todennäköisesti näkemään melkoinen määrä maaleja taitavien hyökkääjien tehdessä tuhojaan molemmissa päädyissä. Ratkaisevaa on kuitenkin kotijoukkueen vastustajaa parempi puolustuspeli, jonka johdolla siniketut nyljetään lukemin 12 - 8, kotijoukkueen huollosta vastaava Arto Heino ennakoi.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää