Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT lauantaina ketunmetsästykseen

 
FBT lauantaina ketunmetsästykseen

Lauantaina Urheilutalon parketille rynnistää isäntäjoukkueen vastukseksi kettulauma Pohjanmaalta eli Blue Fox FBC, jolle ottelu on vasta kauden toinen vieraspeli.

Sinikettujen kausi on lähtenyt kohtuullisen hyvin käyntiin. Niukka vierastappio Woodcuttersille, kotona ensin maali tappio Pirkkalan Pirkoille, sitten tasuri Nokian KrP:tä vastaan ja sen jälkeen voitto viime sunnuntain maalijuhlasta FoSua vastaan.

Valmentajakolmikko Åbb - Isomäki - Backlund on saanut hiottua joukkueen pelitapaa pikku hiljaa oikeaan suuntaan. Tarkka oman pään pelaaminen ja kahden miehen karvaus ylhäältä alkaa iskostumaan sinikettujen kaaliin. Tosin pelaajavalmentaja Isomäen poissaolo puolustuksen riveistä ei voi olla näkymättä, sen verran kovan luokan pelimiehestä on kuitenkin kyse. Joukkue potee muutenkin ankaraa puolustajapulaa, joten Kim Nyströmin kavereiksi on jouduttu siirtämään hyökkäyspään pelaajia. Siinä piilee Sinikettujen Akilleen kantapää, johon kotijoukkueen pitää iskeä kovalla karvauksella sekä aktiivisella liikkeellä ja pallonsiirtelyllä.

- Beeteeltä löytyy Sinikettujen tavoin hyökkäyspäästä melkoinen määrä luovuutta ja taitoa, jota hyödyntämällä kettujahtiin on hyvä lähteä. Ottelussa tullaan todennäköisesti näkemään melkoinen määrä maaleja taitavien hyökkääjien tehdessä tuhojaan molemmissa päädyissä. Ratkaisevaa on kuitenkin kotijoukkueen vastustajaa parempi puolustuspeli, jonka johdolla siniketut nyljetään lukemin 12 - 8, kotijoukkueen huollosta vastaava Arto Heino ennakoi.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää