Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Euran Pallo mukaan A-nuorten yhteistyöhön

 

Euran Pallo mukaan A-nuorten yhteistyöhön


Euran Pallo ry on lähtenyt mukaan FC Jazzin ja Porin Palloilijat ry:n jo aikaisemmin solmimaan A-nuorten yhteisjoukkueeseen.

EuPan A-ikäiset pelaajat saavat pelata ja harjoitella vapaasti FC Jazzin SM-karsintasarjaan valmistautuvassa A-nuorten joukkueessa.

EuPan pelaajat ovat pelikelpoisia jo tulevana sunnuntaina, kun FC Jazz -yj pelaa ensimmäisen SM-karsintapelinsä Seinäjoella.

Sopimuksen puitteissa EuPan pelaajat saavat edustaa myös oman seuransa edustusjoukkuetta. EuPan miehet pelaavat tulevalla kaudella Tampereen ja Satakunnan yhteisessä Kolmosessa, joka alkaa huhti-toukokuussa. A-nuorten SM-karsintasarja on pelattu kokonaisuudessaan jo ennen miesten sarjojen alkua.

- Kun meillä ei valitettavasti ole omaa A-nuorten joukkuetta, tämä on paras mahdollinen tapa tarjota meidän A-ikäisille pelaajille toimintaa, joka palvelee heidän yksilöllistä kehitystään ja tarpeitaan, viime joulukuussa Euran Pallon puheenjohtajaksi valittu Iikka Helin sanoo.

- Pelaajille on tärkeää päästä mittauttamaan omaa tasoaan oman ikäluokkansa parhaita vastaan. Se antaa pojille eri tavalla suuntaviivoja heidän osaamisestaan, mitä aikuisten sarjojen pelit, Helin pohtii.

Yhteisjoukkueet ovat sallittuja nyt toista kautta Suomen Palloliiton alaisissa sarjoissa.

- Palloliitto on tehnyt yhteisjoukkueet mahdolliseksi juuri tällaisia tapauksia varten – tukemaan pienten seurojen yksittäisten pelaajien yksilöllistä kehitystä. He saavat edustaa omaa seuraansa, ja samalla hakea haasteita toisesta, FC Jazzin nuorisovalmennuspäällikkö Teemu Eskola toteaa.

- On upeaa, että Eurassa ollaan pelaajakehityksen suhteen erittäin valveutuneita. FC Jazzin toiminta auttaa varmasti EuPan pelaajia, mutta he tuovat oman erinomaisen lisänsä myös meille. Tässä yhtälössä kaikki voittavat, Eskola muistuttaa.

FC Jazz ja Euran Pallo tekevät yhteistyötä myös JazzIirot Akatemian tiimoilla yhdessä Rauman Pallo-Iirojen sekä useiden muiden satakunlaisten seurojen kanssa.

- Olemme ilman muuta avoimia monenlaiselle alueelliselle yhteistyölle. Pienen paikkakunnan resurssit eivät riitä palvelemaan harrastusta kaikkien kohdalla, mutta alueellisen yhteistyön kautta mahdollisuuksia aukenee paljon enemmän, Helin tiivistää.

FC Jazzin tiedotteesta  / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää