Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Euran Pallo mukaan A-nuorten yhteistyöhön

 

Euran Pallo mukaan A-nuorten yhteistyöhön


Euran Pallo ry on lähtenyt mukaan FC Jazzin ja Porin Palloilijat ry:n jo aikaisemmin solmimaan A-nuorten yhteisjoukkueeseen.

EuPan A-ikäiset pelaajat saavat pelata ja harjoitella vapaasti FC Jazzin SM-karsintasarjaan valmistautuvassa A-nuorten joukkueessa.

EuPan pelaajat ovat pelikelpoisia jo tulevana sunnuntaina, kun FC Jazz -yj pelaa ensimmäisen SM-karsintapelinsä Seinäjoella.

Sopimuksen puitteissa EuPan pelaajat saavat edustaa myös oman seuransa edustusjoukkuetta. EuPan miehet pelaavat tulevalla kaudella Tampereen ja Satakunnan yhteisessä Kolmosessa, joka alkaa huhti-toukokuussa. A-nuorten SM-karsintasarja on pelattu kokonaisuudessaan jo ennen miesten sarjojen alkua.

- Kun meillä ei valitettavasti ole omaa A-nuorten joukkuetta, tämä on paras mahdollinen tapa tarjota meidän A-ikäisille pelaajille toimintaa, joka palvelee heidän yksilöllistä kehitystään ja tarpeitaan, viime joulukuussa Euran Pallon puheenjohtajaksi valittu Iikka Helin sanoo.

- Pelaajille on tärkeää päästä mittauttamaan omaa tasoaan oman ikäluokkansa parhaita vastaan. Se antaa pojille eri tavalla suuntaviivoja heidän osaamisestaan, mitä aikuisten sarjojen pelit, Helin pohtii.

Yhteisjoukkueet ovat sallittuja nyt toista kautta Suomen Palloliiton alaisissa sarjoissa.

- Palloliitto on tehnyt yhteisjoukkueet mahdolliseksi juuri tällaisia tapauksia varten – tukemaan pienten seurojen yksittäisten pelaajien yksilöllistä kehitystä. He saavat edustaa omaa seuraansa, ja samalla hakea haasteita toisesta, FC Jazzin nuorisovalmennuspäällikkö Teemu Eskola toteaa.

- On upeaa, että Eurassa ollaan pelaajakehityksen suhteen erittäin valveutuneita. FC Jazzin toiminta auttaa varmasti EuPan pelaajia, mutta he tuovat oman erinomaisen lisänsä myös meille. Tässä yhtälössä kaikki voittavat, Eskola muistuttaa.

FC Jazz ja Euran Pallo tekevät yhteistyötä myös JazzIirot Akatemian tiimoilla yhdessä Rauman Pallo-Iirojen sekä useiden muiden satakunlaisten seurojen kanssa.

- Olemme ilman muuta avoimia monenlaiselle alueelliselle yhteistyölle. Pienen paikkakunnan resurssit eivät riitä palvelemaan harrastusta kaikkien kohdalla, mutta alueellisen yhteistyön kautta mahdollisuuksia aukenee paljon enemmän, Helin tiivistää.

FC Jazzin tiedotteesta  / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää