Josban ykköskentän tehot myrkkyä FBT Porille

FBT Porin ottelu alkoi Josbaa vastaan varsin murheellisesti. Joensuulaiset karkasivat nopeaan tahtiin jo 0-3 -johtoon, ja kotijoukkueen päät alkoivat painua. Miikka Läntinen kavensi kuitenkin Ville Salosen loistosyötöstä ja erän lopussa Mikael Boelius suti ruuhkasta pelin maalin päähän. Syötön Boeliukselle tarjoili Michael Fager, joka pelasi ensimmäisen kotipelin FBT-paidassa.

Toinen erä oli molemmilta joukkueilta varsin sekavaa peliä. Josba yritti hallita erässä palloa selvästi porilaisia enemmän, muttei kuitenkaan päässyt vaarallisiin tekopaikkoihin. Porilaisten parhaat lähentelyt torjui Lauri Hyytiäinen varmasti.

Kolmannessa erässä Fager jatkoi vakuuttavaa peliään. Puolustuspäässä energisesti töitä tehnyt Fager lähetti oikealta laidalta tarkan rannekudin, joka upposi hieman helposti yläkulmaan saakka.

Tasoituksen jälkeen Josban tehokaksikko Perttu Puska ja Tatu Eronen nostivat joukkueensa karkumatalle. Tuore maajoukkuemies Eronen ohjasi pitkän kaaripallon ykkösellä läpiajoon sännänneelle Puskalle. Peli oli osuman jälkeen 3-4. Puskan osuman jälkeen Niko Kejonen iski illan toisensa ja Tatu Eronen siirsi lukemat 3-6:een, kun FBT Porin puolustus oli romahtanut tilanteessa täydellisesti. Tomi Lautanen ja Kejonen kaunistelivat pelin vielä lopuksi 3-8:aan, puolustaja Kejoselle maali oli illan kolmas.

FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen oli erittäin tyytymätön illan ottelulinjaan. Häntä kismitti etenkin tilanne, jossa Miikka Läntinen jäi kentälle makaamaan saatuaan osuman joensuulaisen mailasta.

- Vaikka olisi kuinka tahaton, niin pelaajamme sai siitä lähes aivotärähdyksen. Kyllä silloin pitäisi jotain jäähyä tulla, etenkin näin tiukassa pelissä.

- Kun vastustajan päävalmentaja huutaa vapaalyöntiä, niin pilli soi heti. Kun minä taasen huudan siellä vähänkin, niin olen lentää pelistä ulos aitiosta. Hieman liikaa vaikutti se, että siellä penkin takana oli vastustajalla maajoukkueen entinen pääkoutsi. Tämä nyt saattaa kuulostaa inisemiseltä, mutta näin kävi, Läntinen paukutti.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori

FBT Pori - logo

FBT Pori - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.