Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Josban ykköskentän tehot myrkkyä FBT Porille

 

Josban ykköskentän tehot myrkkyä FBT Porille


FBT Porin ottelu alkoi Josbaa vastaan varsin murheellisesti. Joensuulaiset karkasivat nopeaan tahtiin jo 0-3 -johtoon, ja kotijoukkueen päät alkoivat painua. Miikka Läntinen kavensi kuitenkin Ville Salosen loistosyötöstä ja erän lopussa Mikael Boelius suti ruuhkasta pelin maalin päähän. Syötön Boeliukselle tarjoili Michael Fager, joka pelasi ensimmäisen kotipelin FBT-paidassa.

Toinen erä oli molemmilta joukkueilta varsin sekavaa peliä. Josba yritti hallita erässä palloa selvästi porilaisia enemmän, muttei kuitenkaan päässyt vaarallisiin tekopaikkoihin. Porilaisten parhaat lähentelyt torjui Lauri Hyytiäinen varmasti.

Kolmannessa erässä Fager jatkoi vakuuttavaa peliään. Puolustuspäässä energisesti töitä tehnyt Fager lähetti oikealta laidalta tarkan rannekudin, joka upposi hieman helposti yläkulmaan saakka.

Tasoituksen jälkeen Josban tehokaksikko Perttu Puska ja Tatu Eronen nostivat joukkueensa karkumatalle. Tuore maajoukkuemies Eronen ohjasi pitkän kaaripallon ykkösellä läpiajoon sännänneelle Puskalle. Peli oli osuman jälkeen 3-4. Puskan osuman jälkeen Niko Kejonen iski illan toisensa ja Tatu Eronen siirsi lukemat 3-6:een, kun FBT Porin puolustus oli romahtanut tilanteessa täydellisesti. Tomi Lautanen ja Kejonen kaunistelivat pelin vielä lopuksi 3-8:aan, puolustaja Kejoselle maali oli illan kolmas.

FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen oli erittäin tyytymätön illan ottelulinjaan. Häntä kismitti etenkin tilanne, jossa Miikka Läntinen jäi kentälle makaamaan saatuaan osuman joensuulaisen mailasta.

- Vaikka olisi kuinka tahaton, niin pelaajamme sai siitä lähes aivotärähdyksen. Kyllä silloin pitäisi jotain jäähyä tulla, etenkin näin tiukassa pelissä.

- Kun vastustajan päävalmentaja huutaa vapaalyöntiä, niin pilli soi heti. Kun minä taasen huudan siellä vähänkin, niin olen lentää pelistä ulos aitiosta. Hieman liikaa vaikutti se, että siellä penkin takana oli vastustajalla maajoukkueen entinen pääkoutsi. Tämä nyt saattaa kuulostaa inisemiseltä, mutta näin kävi, Läntinen paukutti.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää