Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori matkaa maanantaina Kirkkonummelle

 
FBT Pori matkaa maanantaina Kirkkonummelle

Väestönsuojassa kotiottelunsa pelaava Rangers pelasi FBT Porin kanssa samassa lohkossa viimeksi toissa kaudella ja muistoina sen kauden ainoasta ottelusta paikallisessa pommisuojassa ovat saavutetun kahden pisteen lisäksi vastustajajoukkueen kyseenalainen pelitapa sekä kahden avainpelaajan loukkaantumiset; Ville Vahteran nilkka meni eri suuntaan kuin pelaaja itse ja Kujansuun Jannelta taklattiin ristiside polvesta poikki. Eli ei kovinkaan hyviä muistoja edellisestä käynnistä kyseisessä paikassa.

Kotijoukkueen alkukausi on ollut pelillisesti varsin vaihteleva. Vierasvoitto Pirkoista, suurinumeroinen tappio Nokialla Krp:tä vastaan, niukka maalin voitto kotipelistä FoSua vastaan, tasapeliin nousu Lohjalla neljän maalin takaa-ajoasemasta , selkeä 6 - 1 tappio KOO-VEEta vastaan Tammerforsissa sekä kirvelevä 2 - 4 kotitappio FoSua vastaan.

Rangers valmentaja Rastas ei ole alkuunkaan tyytyväinen joukkueen 5 v 5 - pelaamiseen, ailahtelua on ollut tosi paljon. Myös rentous on ollut kadoksissa maalintekotilanteissa.  Muutenkin pelaaminen on ollut aika takkuista. Tosin kaksikolla Olenius - Nurmi on kulkenut aika hyvin, Nurmella 4 + 9, Oleniuksella 8 + 2. Muilla onkin sitten ollut hieman hiljaisempaa.

FBT saa jalkeille lähes täyden miehistön, poissa ainoastaan reisivaivainen Vahtera ja työesteinen Tony Leppijoki. Muiden pitäisi näillä näkymin olla pelikykyisiä.  Beeteen edellinen peli sinikettuja vastaan oli melkoista takkuamista eikä peli lähtenyt vastustajan pelitavasta johtuen kunnolla käyntiin, tasapeli oli pienoinen pettymys. Nyt onkin sitten aika unohtaa edellinen vierailu pommisuojassa ja lähteä peitset taisteluasennossa kohti Kirkkonummea.

- Jos joukkue saa oman pelinsä kulkemaan eikä ujostele todella tahmeaa pelialustaa, niin pisteiden pitäisi matkata bussilla Poriin joukkueen mukana, mutta jos taas neppailuvaihde on sattunut jäämään pykälään valmentaja Väreen vuorisaarnoista huolimatta, niin takkiiin kyllä tulee. Onhan Rangersillakin taitavia pelaajia.. ennakoi Arto Heino.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää