Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori matkaa maanantaina Kirkkonummelle

 
FBT Pori matkaa maanantaina Kirkkonummelle

Väestönsuojassa kotiottelunsa pelaava Rangers pelasi FBT Porin kanssa samassa lohkossa viimeksi toissa kaudella ja muistoina sen kauden ainoasta ottelusta paikallisessa pommisuojassa ovat saavutetun kahden pisteen lisäksi vastustajajoukkueen kyseenalainen pelitapa sekä kahden avainpelaajan loukkaantumiset; Ville Vahteran nilkka meni eri suuntaan kuin pelaaja itse ja Kujansuun Jannelta taklattiin ristiside polvesta poikki. Eli ei kovinkaan hyviä muistoja edellisestä käynnistä kyseisessä paikassa.

Kotijoukkueen alkukausi on ollut pelillisesti varsin vaihteleva. Vierasvoitto Pirkoista, suurinumeroinen tappio Nokialla Krp:tä vastaan, niukka maalin voitto kotipelistä FoSua vastaan, tasapeliin nousu Lohjalla neljän maalin takaa-ajoasemasta , selkeä 6 - 1 tappio KOO-VEEta vastaan Tammerforsissa sekä kirvelevä 2 - 4 kotitappio FoSua vastaan.

Rangers valmentaja Rastas ei ole alkuunkaan tyytyväinen joukkueen 5 v 5 - pelaamiseen, ailahtelua on ollut tosi paljon. Myös rentous on ollut kadoksissa maalintekotilanteissa.  Muutenkin pelaaminen on ollut aika takkuista. Tosin kaksikolla Olenius - Nurmi on kulkenut aika hyvin, Nurmella 4 + 9, Oleniuksella 8 + 2. Muilla onkin sitten ollut hieman hiljaisempaa.

FBT saa jalkeille lähes täyden miehistön, poissa ainoastaan reisivaivainen Vahtera ja työesteinen Tony Leppijoki. Muiden pitäisi näillä näkymin olla pelikykyisiä.  Beeteen edellinen peli sinikettuja vastaan oli melkoista takkuamista eikä peli lähtenyt vastustajan pelitavasta johtuen kunnolla käyntiin, tasapeli oli pienoinen pettymys. Nyt onkin sitten aika unohtaa edellinen vierailu pommisuojassa ja lähteä peitset taisteluasennossa kohti Kirkkonummea.

- Jos joukkue saa oman pelinsä kulkemaan eikä ujostele todella tahmeaa pelialustaa, niin pisteiden pitäisi matkata bussilla Poriin joukkueen mukana, mutta jos taas neppailuvaihde on sattunut jäämään pykälään valmentaja Väreen vuorisaarnoista huolimatta, niin takkiiin kyllä tulee. Onhan Rangersillakin taitavia pelaajia.. ennakoi Arto Heino.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää