Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori matkaa maanantaina Kirkkonummelle

 
FBT Pori matkaa maanantaina Kirkkonummelle

Väestönsuojassa kotiottelunsa pelaava Rangers pelasi FBT Porin kanssa samassa lohkossa viimeksi toissa kaudella ja muistoina sen kauden ainoasta ottelusta paikallisessa pommisuojassa ovat saavutetun kahden pisteen lisäksi vastustajajoukkueen kyseenalainen pelitapa sekä kahden avainpelaajan loukkaantumiset; Ville Vahteran nilkka meni eri suuntaan kuin pelaaja itse ja Kujansuun Jannelta taklattiin ristiside polvesta poikki. Eli ei kovinkaan hyviä muistoja edellisestä käynnistä kyseisessä paikassa.

Kotijoukkueen alkukausi on ollut pelillisesti varsin vaihteleva. Vierasvoitto Pirkoista, suurinumeroinen tappio Nokialla Krp:tä vastaan, niukka maalin voitto kotipelistä FoSua vastaan, tasapeliin nousu Lohjalla neljän maalin takaa-ajoasemasta , selkeä 6 - 1 tappio KOO-VEEta vastaan Tammerforsissa sekä kirvelevä 2 - 4 kotitappio FoSua vastaan.

Rangers valmentaja Rastas ei ole alkuunkaan tyytyväinen joukkueen 5 v 5 - pelaamiseen, ailahtelua on ollut tosi paljon. Myös rentous on ollut kadoksissa maalintekotilanteissa.  Muutenkin pelaaminen on ollut aika takkuista. Tosin kaksikolla Olenius - Nurmi on kulkenut aika hyvin, Nurmella 4 + 9, Oleniuksella 8 + 2. Muilla onkin sitten ollut hieman hiljaisempaa.

FBT saa jalkeille lähes täyden miehistön, poissa ainoastaan reisivaivainen Vahtera ja työesteinen Tony Leppijoki. Muiden pitäisi näillä näkymin olla pelikykyisiä.  Beeteen edellinen peli sinikettuja vastaan oli melkoista takkuamista eikä peli lähtenyt vastustajan pelitavasta johtuen kunnolla käyntiin, tasapeli oli pienoinen pettymys. Nyt onkin sitten aika unohtaa edellinen vierailu pommisuojassa ja lähteä peitset taisteluasennossa kohti Kirkkonummea.

- Jos joukkue saa oman pelinsä kulkemaan eikä ujostele todella tahmeaa pelialustaa, niin pisteiden pitäisi matkata bussilla Poriin joukkueen mukana, mutta jos taas neppailuvaihde on sattunut jäämään pykälään valmentaja Väreen vuorisaarnoista huolimatta, niin takkiiin kyllä tulee. Onhan Rangersillakin taitavia pelaajia.. ennakoi Arto Heino.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Salibandyliigaan ensi kaudeksi noussut Karhut on saanut riveihinsä viime kaudella Salibandyliigassa kaikkiaan 21 maalia iskeneen Antti Vuorisen. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy Karhujen riveihin Rauman SalBasta.

Lue lisää