Taas sama biisi - takkiin yksi viisi

Matt Nickerson,Ässät
Matt Nickersonin nimikirjoitukset olivat Ässien parasta antia yleisölle tänään .
Kari Saha / UrheiluPori.com

Porin Ässien tämän iltainen esitys Rauman Äijänsuolla ei lisännyt joukkueen pistetiliä. Porilaisjoukkue joutui nöyrtymään Lukon ja oven edessä maalein 5-1. Väriä ja ennen kaikkea naurua katsomoon toi lukkojen taakse jäänyt Ässäjoukkue. Joukkueen tie katkesi lukkoon menneeseen oveen ennen kolmannen erän alkua.

Porilaiset pysyivät avauserän kotijoukkueen kyydissä. Ottelun ratkaisuun tarvittavat maalit Lukko värkkäsi toisen erän alussa, kun porilaiset kärsivät Patrik Forsbackan viiden minuutin rangaistusta. Kotijoukkue iski kiekon kahdesti Eero Kilpeläisen taakse 12 sekunnin aikana. Tuohon katkesi myös porilaisten selkäranka. Ottelu oli taputeltu pakettiin jo toisen erän lopussa - Lukko vei erän maalein 4-0.

Kolmanteen erään porilaisjoukkue lähti ilman Pasi Saarelaa, Markku Tähtistä ja Marko Kivenmäkeä. Kovapalkkainen kolmikko pääsi yhteistuumin penkin päähän. Ässien seuraava ottelu on jo huomenna. Kotikentällään Ässät kohtaa kovia satsauksia tehneen JYPin.

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.