Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT matkaa Pirkkalaan

 
FBT matkaa Pirkkalaan

FBT matkaa sarjan peränpitäjän, viime kauden pääsarjajoukkueen Pirkkalan Pirkkojen vieraaksi. Isäntien alkukausi on ikäväksi jatkunut viime kauden tapaan, ja tältä kaudelta vasta yksi voitto takana. Viime kaudella joukkue saalisti pelaamissaan 26 ottelussa vaivaiset neljä pistettä. Pirkat voitti viimeksi 6.10 pelatussa ottelussa heikosti asennoituneen Blue Foxin vieraissa 5-6.

Joukkue ei ole kuitenkaan niin huono, miltä sarjataulukko näyttää. Joukkueen eri osa-alueilta löytyy hyviä pelimiehiä mm. maalivahti Jarkko Saastamoinen, puolustuksesta porilaisille erityisen tuttu mies Martin Sivakov ja hyökkäyksestä on mainittava joukkueen ykköspyssy Janne Holopainen, joka on laukonut tällä kaudella jo 9 maalia.

Vierailija FBT lähtee otteluun katkaisemaan kahden tappio ja kolmen voitottoman ottelun putkeaan. Joukkueen peli on ollut viimeaikoina lievästi sanottuna ruokotonta. Tästä viimeisenä esimerkkinä häveliäs kotitappio Vaasan Woodcuttersia vastaan. Syitä viimenaikaisiin esityksiin on varmasti monia ja niihin on pyritty valmennuksen toimesta puuttumaan tarvittavin ottein.

Ottelussa tullaan näkemaan toivottavasti sisuuntunut vierasjoukkue, jonka on hyvä muistaa, että alkukauden esitysten jälkeen on vain yksi suunta, ylöspäin. Joukkueen selkärankaisin pelaaja on viimeaikoina ollut Teijo Vienola, jonka tekemisestä muiden olisi hyvä ottaa mallia.

Kujansuu penkin taakse..

Karhujen pitkäaikainen "työmyyrä" ja FBT Poria edeltäneen Salibandykarhujen edustusjoukkueen monivuotinen päävalmentaja, nykyään FBT Karhujen valmennuspäällikkönä toimiva Juha-Petri Kujansuu tuuraa yhden ottelun toimitsijakiellossa olevaa FBT Porin päävalmentaja Sami Värettä Pirkat ottelussa.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Juha-PetriKujansuu

Juha-Petri Kujansuu

21.2.1967
Tiedot

SamiVäre

Sami Väre

9.10.1975
Tiedot


Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää