Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT matkaa Pirkkalaan

 
FBT matkaa Pirkkalaan

FBT matkaa sarjan peränpitäjän, viime kauden pääsarjajoukkueen Pirkkalan Pirkkojen vieraaksi. Isäntien alkukausi on ikäväksi jatkunut viime kauden tapaan, ja tältä kaudelta vasta yksi voitto takana. Viime kaudella joukkue saalisti pelaamissaan 26 ottelussa vaivaiset neljä pistettä. Pirkat voitti viimeksi 6.10 pelatussa ottelussa heikosti asennoituneen Blue Foxin vieraissa 5-6.

Joukkue ei ole kuitenkaan niin huono, miltä sarjataulukko näyttää. Joukkueen eri osa-alueilta löytyy hyviä pelimiehiä mm. maalivahti Jarkko Saastamoinen, puolustuksesta porilaisille erityisen tuttu mies Martin Sivakov ja hyökkäyksestä on mainittava joukkueen ykköspyssy Janne Holopainen, joka on laukonut tällä kaudella jo 9 maalia.

Vierailija FBT lähtee otteluun katkaisemaan kahden tappio ja kolmen voitottoman ottelun putkeaan. Joukkueen peli on ollut viimeaikoina lievästi sanottuna ruokotonta. Tästä viimeisenä esimerkkinä häveliäs kotitappio Vaasan Woodcuttersia vastaan. Syitä viimenaikaisiin esityksiin on varmasti monia ja niihin on pyritty valmennuksen toimesta puuttumaan tarvittavin ottein.

Ottelussa tullaan näkemaan toivottavasti sisuuntunut vierasjoukkue, jonka on hyvä muistaa, että alkukauden esitysten jälkeen on vain yksi suunta, ylöspäin. Joukkueen selkärankaisin pelaaja on viimeaikoina ollut Teijo Vienola, jonka tekemisestä muiden olisi hyvä ottaa mallia.

Kujansuu penkin taakse..

Karhujen pitkäaikainen "työmyyrä" ja FBT Poria edeltäneen Salibandykarhujen edustusjoukkueen monivuotinen päävalmentaja, nykyään FBT Karhujen valmennuspäällikkönä toimiva Juha-Petri Kujansuu tuuraa yhden ottelun toimitsijakiellossa olevaa FBT Porin päävalmentaja Sami Värettä Pirkat ottelussa.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Juha-PetriKujansuu

Juha-Petri Kujansuu

21.2.1967
Tiedot

SamiVäre

Sami Väre

9.10.1975
Tiedot


Karhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää