Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT matkaa Pirkkalaan

 
FBT matkaa Pirkkalaan

FBT matkaa sarjan peränpitäjän, viime kauden pääsarjajoukkueen Pirkkalan Pirkkojen vieraaksi. Isäntien alkukausi on ikäväksi jatkunut viime kauden tapaan, ja tältä kaudelta vasta yksi voitto takana. Viime kaudella joukkue saalisti pelaamissaan 26 ottelussa vaivaiset neljä pistettä. Pirkat voitti viimeksi 6.10 pelatussa ottelussa heikosti asennoituneen Blue Foxin vieraissa 5-6.

Joukkue ei ole kuitenkaan niin huono, miltä sarjataulukko näyttää. Joukkueen eri osa-alueilta löytyy hyviä pelimiehiä mm. maalivahti Jarkko Saastamoinen, puolustuksesta porilaisille erityisen tuttu mies Martin Sivakov ja hyökkäyksestä on mainittava joukkueen ykköspyssy Janne Holopainen, joka on laukonut tällä kaudella jo 9 maalia.

Vierailija FBT lähtee otteluun katkaisemaan kahden tappio ja kolmen voitottoman ottelun putkeaan. Joukkueen peli on ollut viimeaikoina lievästi sanottuna ruokotonta. Tästä viimeisenä esimerkkinä häveliäs kotitappio Vaasan Woodcuttersia vastaan. Syitä viimenaikaisiin esityksiin on varmasti monia ja niihin on pyritty valmennuksen toimesta puuttumaan tarvittavin ottein.

Ottelussa tullaan näkemaan toivottavasti sisuuntunut vierasjoukkue, jonka on hyvä muistaa, että alkukauden esitysten jälkeen on vain yksi suunta, ylöspäin. Joukkueen selkärankaisin pelaaja on viimeaikoina ollut Teijo Vienola, jonka tekemisestä muiden olisi hyvä ottaa mallia.

Kujansuu penkin taakse..

Karhujen pitkäaikainen "työmyyrä" ja FBT Poria edeltäneen Salibandykarhujen edustusjoukkueen monivuotinen päävalmentaja, nykyään FBT Karhujen valmennuspäällikkönä toimiva Juha-Petri Kujansuu tuuraa yhden ottelun toimitsijakiellossa olevaa FBT Porin päävalmentaja Sami Värettä Pirkat ottelussa.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Juha-PetriKujansuu

Juha-Petri Kujansuu

21.2.1967
Tiedot

SamiVäre

Sami Väre

9.10.1975
Tiedot


Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää