Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässien päävalmentaja vaihtuu - Alpo Suhosesta uusi päävalmentaja

 
Ässien päävalmentaja vaihtuu - Alpo Suhosesta uusi päävalmentaja

Ässien päävalmentaja Jari Härkälä luopuu yhteisestä sopimuksesta tehtävästään, yhtiön hallitus on nimittänyt tänään hänen tilalleen Alpo Suhosen. Päävalmentaja Alpo Suhonen aloittaa Ässätehtävässä Marraskuun 15. päivänä 2007. Muut valmentajat jatkavat työtään joukkueessa. Suhosen sopimus kattaa kuluvan kauden loppuun ja sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta.

Alpo Suhosella on takanaan pitkä valmentajaura. Suomessa hän on valmentanut pääsarjassa, FoPS:aa, Saipaa, HPK:ta, Jokereita ja viimeksi kaudella 2002-2003 HIFK:ta. Suomen maajoukkueen päävalmentaja Suhonen toimi kausina 1982-1986. Suhonen on tehnyt pitkän valmentajauran myös ulkomailla. Winnipeg Jetsin apuvalmentajana Suhonen toimi vuodet 1989-1990 ja 1992-1993 sekä Toronto Maple Leafsin apuvalmentajana 1998-2000. Vuonna 2000 hän vaihtoi Torontosta Chicago Blachawksiin, josta hän sai ensimmäisenä eurooppalaisena päävalmentajan pestin NHL:ssä. Suhonen johti Chicagoa vajaan vuoden. Lisäksi Suhonen on valmentanut AHL:ssä ja IHL:ssä sekä useita kausia Sveitsissä.

Alpo Suhonen on saavuttanut pelaajana yhden Suomen mestaruuden (1971 Porin Ässissä) ja valmentajana kaksi mestaruutta Sveitsin Klotenissa. Hän on Suomen Jääkiekkoleijona nro. 140. Suhonen tunnetaan kulttuurin ystävänä ja hän toimi vuosina 2003-2004 Pori Jazzin toimitusjohtaja.

Ensimmäisen kerran Alpo Suhonen nähdään tositoimissa tulevana torstaina Ässien kohdatessa Espoossa Blues.

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää