Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässien päävalmentaja vaihtuu - Alpo Suhosesta uusi päävalmentaja

 
Ässien päävalmentaja vaihtuu - Alpo Suhosesta uusi päävalmentaja

Ässien päävalmentaja Jari Härkälä luopuu yhteisestä sopimuksesta tehtävästään, yhtiön hallitus on nimittänyt tänään hänen tilalleen Alpo Suhosen. Päävalmentaja Alpo Suhonen aloittaa Ässätehtävässä Marraskuun 15. päivänä 2007. Muut valmentajat jatkavat työtään joukkueessa. Suhosen sopimus kattaa kuluvan kauden loppuun ja sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta.

Alpo Suhosella on takanaan pitkä valmentajaura. Suomessa hän on valmentanut pääsarjassa, FoPS:aa, Saipaa, HPK:ta, Jokereita ja viimeksi kaudella 2002-2003 HIFK:ta. Suomen maajoukkueen päävalmentaja Suhonen toimi kausina 1982-1986. Suhonen on tehnyt pitkän valmentajauran myös ulkomailla. Winnipeg Jetsin apuvalmentajana Suhonen toimi vuodet 1989-1990 ja 1992-1993 sekä Toronto Maple Leafsin apuvalmentajana 1998-2000. Vuonna 2000 hän vaihtoi Torontosta Chicago Blachawksiin, josta hän sai ensimmäisenä eurooppalaisena päävalmentajan pestin NHL:ssä. Suhonen johti Chicagoa vajaan vuoden. Lisäksi Suhonen on valmentanut AHL:ssä ja IHL:ssä sekä useita kausia Sveitsissä.

Alpo Suhonen on saavuttanut pelaajana yhden Suomen mestaruuden (1971 Porin Ässissä) ja valmentajana kaksi mestaruutta Sveitsin Klotenissa. Hän on Suomen Jääkiekkoleijona nro. 140. Suhonen tunnetaan kulttuurin ystävänä ja hän toimi vuosina 2003-2004 Pori Jazzin toimitusjohtaja.

Ensimmäisen kerran Alpo Suhonen nähdään tositoimissa tulevana torstaina Ässien kohdatessa Espoossa Blues.

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää