Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

EuPa ja TOVE yhteistyöhön Jazzin kanssa

 

EuPa ja TOVE yhteistyöhön Jazzin kanssa


FC Jazz on sopinut edustusjoukkuetason pelaajayhteistyöstä Euran Pallon kanssa. Yhteistyö sisältää seurojen edustusjoukkuetason pelaajavaihtoa kauden 2012 aikana.

EuPan edustusjoukkue pelaa Tampereen ja Satakunnan piirien yhteisessä Kolmosessa.

Joukkue aloitti kautensa jo viikko sitten 1-1 -tasapelillä Valkeakosken Pallo-Sepot-44:n kanssa. EuPan maalia vartioi FC Jazzilta lainattu Ville-Valtteri Tuumi. Keskikentällä uurasti Jazzin Joona Havunen, joka on myös A-nuorten avainpelaajia. Molemmat saivat kehuja esityksistään.

- EuPalla oli tarvetta saada pelaajavahvituksia - lähinnä maalivahdin paikalle, ja he olivat meihin yhteydessä. Samalla päätimme sopia laajemmasta yhteistyöstä, joka koskee myös kenttäpelaajia, FC Jazzin toiminnanjohtaja Jouni Joensuu sanoo.

- Tämä on luonnollinen jatkumo yhteistyölle, jota teemme EuPa:n kanssa jo A-nuorten osalta. Hyvä asia, joka hyödyntää satakuntalaista jalkapalloa, Joensuu tiivistää.

FC Jazzilla ja Euran Pallolla on A-nuorissa yhteisjoukkue, joka pelasi talven ajan A-nuorten SM-karsintasarjaa ja kesäkaudella Ykköstä. EuPan A-ikäiset pelaajat saavat siis edustaa FC Jazzia A-nuorten peleissä.

B-nuorten ikäluokassa FC Jazz on solminut yhteisjoukkuesopimuksen Toejoen Veikkojen kanssa. TOVE pelaa B-nuorten Kakkosessa, jossa FC Jazzin pelaajat ovat nyt myös edustuskelpoisia.

Käytännössä TOVE:n riveissä voi pelata Kakkosen otteluissa FC Jazzin pelaajia, jotka jäävät vähemmälle peliajalle B-nuorten SM-sarjassa.

- Meillä on 24 B-ikäistä pelaajaa, mikä ei ihan riitä kahteen omaan joukkueeseen. Olikin upea juttu, että TOVE oli heti valmis yhteistyöhön kanssamme, kun sitä ehdotimme, FC Jazzin nuorisovalmennuspäällikkö Teemu Eskola iloitsee.

B-nuorten Kakkonen on kilpailullinen sarja, johon osallistuvat muun muassa Hämeenlinnan Jalkapalloseura, Musan Salama, Pallo-Iirot sekä Tampereen Ilveksen ja Turun Interin kakkosjoukkueet.

- TOVE:n B-nuoret on hyvin johdettu ja valmennettu joukkue, jonka kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä. Pelaajillemme tämä on hieno mahdollisuus saada pelillistä vastuuta ja sitä kautta kehittyä. Samalla TOVE saa lisää iskukykyä kauden peleihin. Kaikki hyötyvät, Eskola muistuttaa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää