Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalle piste Eurasta sarja-avauksessa

 

MuSalle piste Eurasta sarja-avauksessa


Musan Salaman edustusjoukkue avasi omalta osaltaan Satakunta-Tampere kolmosdivisioona-urakkansa 2-2 tasapelillä EuPaa vastaan. MuSa ei kyennyt esittämään parastaan ja peliä leimasi harhasyötöt ja huono vartiointi erikoistilainteissa.

EuPan erikoistilanteet aiheuttivat vaikeuksia MuSalle jo ensiminuuteista lähtien. Ensimmäinen varsinainen vaaratilanne syntyi kulmapotkusta, josta EuPan pelaaja pääsi puskemaan hyvältä etäisyydeltä melko vapaasti. Tästä ei kuitenkaan vielä otettu opiksi, sillä jo seuraavasta kulmapotkusta verkko heilui ensimmäisen kerran. Jari Tupalan ohjaus etutolpalta vei sinipaidat 1-0 johtoon noin kymmenen peliminuutin kohdalla.

MuSa ei saanut omaa peliään kunnolla käyntiin ja syöttötarkkuus oli hakoteillä. Tasoitusmaali saatiin kuitenkin leivottua niin ikään erikoistilanteesta, jossa Piracaian kierteinen vapaapotku tavoitti Juha Vallinin etutolpalta, joka puski pallon verkkoon. Edes Valtun tasoitus ei tuonut suurempaa ryhtiliikettä vierailijoiden peliin ja samat ongelmat vaivasivat edelleen.

Ottelun ainoa varsinainen pelitilannemaali nähtiin vielä ensimäisellä jaksolla, kun Euralaisten pystypallo löysi Antti Julinin laidalta. Julin pääsi keskittämään pallon aivan päätyrajalta maalille, josta Ville Tuominen liukui pallon läheltä verkon perukoille.

Päävalmentaja Puustinen ei ollut syystäkään tyytyväinen ensimmäisen jakson esitykseen ja uusia rohtoja tarvittiin pelin kääntämiseksi. Puustinen saikin pientä herätystä musalaumassa aikaan ja toisella jaksolla nähtiin hieman pirteämpää pelaamista.

Tasoitusmaali syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta. Pallo ajautui Jarno Ruisniemelle takatolpalle, josta Jape pääsi varsin rauhassa sijoittamaan pallon maaliin. Maali antoi vielä pienen energiapiikin valkopaidoille, mutta lisää osumia ei enään saatu aikaan.

MuSan toisen puoliajan parhaista paikoista vastasi nuori Eetu Kanerva, mutta ruuti oli tällä kertaa märkää. Kaksi läpiajoa tuotti yhden tolppalaukauksen ja tätä lähemmäs maalia MuSa ei enään päässyt.

Pienestä piristysruiskeesta huolimatta toisella jaksolla peliä vaivasi samat ongelmat. Syöttötarkkuus oli edelleen hukassa ja kaksinkamppailuissa oltiin usein melko pehmeitä. Parantamisen varaa jäi siis rutkasti tuleviin koitoksiin, mutta uskoa tekemiseen löytyy.

MuSa: Koskela; Pihlainen (Kallioinen), Välilä, Taavila, Höynälä; Piracaia (Nordman), Vallin, Pelttari, Savinainen; Ruisniemi (Lehtinen), Kanerva

MuSa kohtaa seuraavaksi lauantaina 28.4 TKT:n, yhden sarjan ennakkosuosikeista Tampereella klo 13.30.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää