Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sarjanousija FoSu saapuu Poriin

 
Sarjanousija FoSu saapuu Poriin

SBS Porin pelit salibandyn ykkösdivisioonassa jatkuvat kuluvan viikon sunnuntaina, kun Urheilutalon parketille saapuu nousijajoukkue Forssan Suupparit. FoSun alkukautta ovat leimanneet runsasmaaliset ottelut. Joukkueen pelaajia keikkuu pistepörssin kärkikymmenikössä useampia, mutta myös omiin on kolissut aika huolella. SBS:n pelin kulmakivi on alkukaudesta ollut puolestaan pitävä puolustus, joten on mielenkiintoista nähdä kumpi joukkue onnistuu sunnuntaina paremmin hyödyntämään vahvuuksiaan.

Forssalaisten tehomiehinä ovat kunnostautuneet kokenut Petri Mäkeläinen (17+6), Juha Laitila (13+10) ja Teemu Aaltonen (13+5). Joukkueen ehdottomasti mielenkiintoisin nimi näin porilaisittain seisoo kuitenkin vaihtopenkin takana, josta käsin valmentaja Jani Kannosto jakelee ohjeitaan. Kannosto on edelleen menestynein porilaisvalmentaja salibandyn saralla, sillä hänen johdollaan SBS eteni historiansa ainoan kerran salibandyliigan play off -otteluihin kaudella 2001-2002, eikä mitalikaan loppujen lopuksi kaukana silloin ollut. Jää nähtäväksi, miten hyvin Kannoston opit purevat nyky-SBS:aan.

SBS:n pelitahti on viime aikoina ollut aika verkkainen. Viimeiseen vajaaseen kolmeen viikkoon mahtuu vain kaksi peliä. Tämä luo omat vaikeutensa pelirytmin löytämiselle, mutta ainakaan edellisessä Rangers -pelissä ei ongelmia ollut havaittavissa.

Ottelun kynnyskysymys tullee olemaan se, miten Forssalaisten hyökkäysosasto onnistuu sarjan tämän hetken kovimman puolustusasenteen omaavaa kotijoukkuetta vastaan. Jos SBS jatkaa omalla tyylillään eli vastustajalta otetaan kaikki ylimääräinen tila ja aika pois, niin on vaikea uskoa FoSun pystyvän tähän vastaamaan. Mutta, jo tilastot näyttävät sen, että mahdollisuuden saadessaan vierailijat osaavat kyllä pallon maaliin toimittaa.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää