Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS voittoon viime hetken maalilla

 
SBS voittoon viime hetken maalilla

SBS Pori joutui urakoimaan täyden iltapuhteen sunnuntain ottelussaan Forssan Suuppareita vastaan. Korkealta karvanneet ja taitavasti hyökänneet vierailijat aiheuttivat isännille päänvaivaa koko ottelun ajan ja ratkaisu tulikin vasta pari minuuttia ennen täyttä aikaa SBS:n ratkaistua pelin itselleen.

 Henri Mikkilä, Timo Heinilä,SBS Pori, Fosu

Kuva: Kari Saha/ UrheiluPori.com

Pelin ensimmäinen erä oli SBS:ltä ehkä huonoin koko kauden aikana. Forssalaiset saivat luotua erässä runsaasti maalipaikkoja, tosin oli SBS:lläkin omat paikkansa. Vieraat olivat erässä kuitenkin sen verran tarkempia, että veivät sen nimiinsä 4-5.

Toisessa erässä SBS pääsi jo hitusen jyvälle pelin juonesta ja oma pää tiivistyi huomattavasti. Erä oli kaikkiaan aika tasainen, maalinteossa SBS onnistui kertaalleen enemmän ja näin siis kolmanteen erään tasatilanteesta 6-6.

Kolmas erä oli isänniltä pelin paras erä, tosin vieläkään joukkue ei päässyt aivan täysin omalle tasolleen. FoSu pääsi livahtamaan erän puolessa välissä johtoasemaan, mutta lopun raju rutistus toi SBS:n ensiksi rinnalle ja sitten pari minuuttia ennen täyttä aikaa lopulta ohi. Näin pisteet jäivät Poriin lukemin 8-7.

Forssalaisten hyökkäyspeli osoittautui juuri niin hyväksi kuin pistetilastojen mukaan oli odotettavissakin. Varsinkin paljon kohuttu Teemu Aaltosen johtama tehovitja oli pelissä erittäin vaarallinen. Toisaalta SBS ei pelannut niin tiivistä viisikkopuolustamista kuin mihin on totuttu, vaan taitavat FoSu -hyökkääjät saivat hivenen liikaa tarvitsemaansa aikaa ja tilaa. Valmentaja Kannosto peluutti ryhmäänsä rohkeasti korkealla karvauksella, mikä aiheutti vaikeuksia isäntäjoukkueen pelinavaamiselle. Voittoon asti Forssalaisten rahkeet eivät kuitenkaan aivan riittäneet, vaikka täysi tunnustus joukkueelle on annettava. Oma koira ei siis päässyt puremaan, vaikka se uhkaavasti murisikin.

Tunnustus on annettava ehdottomasti myös kotijoukkueelle. Harva pelitahti ja synkkä marraskuu eivät ole otollinen ympäristö virittäytyä pelitunnelmaan, mutta jostain SBS saa kaivettua latauksen, joka tuo mukavasti täytettä joukkueen pistepussiin. Tällä kertaa joukkue ei ollut alusta asti täysin hereillä, mutta syttyi kuitenkin pelin edetessä. Sarjassa ei helppoja pelejä ole, eikä yhtään pistettä voi pitää itsestäänselvyytenä. Nähdynlaiset nousut tappioasemasta voittoon pelin loppuhetkillä osoittavat, että joukkueessa on palaset kohdallaan ja sen henkinen selkäranka on vankkaa tekoa.

Katso ottelun kuvagalleria

Tilastot:
Mikael Boelius 4+0
Henri Mikkilä 2+2, 2+10min
Miikka Läntinen 1+0
Kristian Krannila 1+0, 2min
Juho Miilunpalo 0+1
Petri Ahola 0+1
Mika Kallio 0+1
Joel Vataja 0+1, 2min
Toni Läntinen 0+1
Mika Elo 53 torjuntaa

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää