Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porille työvoitto

 
SBS Porille työvoitto

Miikka Läntinen,SBS Pori
SBS Pori jatkaa vakuuttavia otteitaan.
Tero Hämäläinen / UrheiluPori.com


SBS Pori sai sunnuntaina vieraakseen sarjan tyvipäähän jumittuneen Lohjan Salibandyn. Vaikka joukkueiden välinen piste-ero sarjassa onkin suuri, niin helppoa peliä ei ollut odotettavissa, sillä Losb on erittäin yritteliäs joukkue. Helppoa pelistä ei myöskään tullut, sillä SBS joutui tekemään täyden iltapuhteen kahden pisteen eteen, mutta otti voiton lopulta luvuin 8-3.

Ensimmäinen erä alkoi isäntien kannalta ehkä liiankin hyvin ja se siirtyi nopeassa tahdissa 2-0 -johtoon. Tämän jälkeen peli lopahti vähäksi aikaa ja vieraat pääsivät tasoittamaan pelin. Erän loppupuolella SBS onnistui kuitenkin vielä kahdesti ja pääsi erätauolle 4-2 -johtolukemissa.

Toinen erä oli sekavaa pelaamista molemmilta joukkueilta. Erässä nähtiin vain yksi maali, josta vastasi SBS. Kolmanteen erään siis 5-2 kotijohdossa.

Kolmannessa erässä SBS keskittyi hallitsemaan pelitapahtumia, eikä päästänyt lohjalaisia missään vaiheessa lähituntumaan. Isännät osuivat erässä kolmesti vieraiden yhtä osumaa vastaan ja näin siis loppuluvuiksi mainitut 8-3.

Voitto oli SBS:lle ehdottoman tärkeä. Joukkue porskuttaa edelleen sarjakärjessä ilman tappioita. Helpolla ei pisteet kuitenkaan irronneet ja Losbille täytyykin nostaa hattua siitä, että se ei missään vaiheessa antanut periksi, vaan yritti loppuun asti. SBS:n rutiinitaso on tällä hetkellä kuitenkin niin korkealla, että sitä ei helposti pystytä horjuttamaan, vaan joukkue jyrää eteenpäin tasaisen varmasti.

Katso ottelun kuvagalleria

Tilastot:
Miikka Läntinen 4+1
Toni Läntinen 0+5
Juho Miilunpalo 1+0
Mika Kallio 1+0
Timo Kumlander 1+0
Mikael Boelius 1+0, 2min
Henri Mikkilä 0+1
Petri Ahola 0+1
Kristian Krannila 2 min
Eero Ahtola 2 min
Mika Elo 37 torjuntaa

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää