Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porille työvoitto

 
SBS Porille työvoitto

Miikka Läntinen,SBS Pori
SBS Pori jatkaa vakuuttavia otteitaan.
Tero Hämäläinen / UrheiluPori.com


SBS Pori sai sunnuntaina vieraakseen sarjan tyvipäähän jumittuneen Lohjan Salibandyn. Vaikka joukkueiden välinen piste-ero sarjassa onkin suuri, niin helppoa peliä ei ollut odotettavissa, sillä Losb on erittäin yritteliäs joukkue. Helppoa pelistä ei myöskään tullut, sillä SBS joutui tekemään täyden iltapuhteen kahden pisteen eteen, mutta otti voiton lopulta luvuin 8-3.

Ensimmäinen erä alkoi isäntien kannalta ehkä liiankin hyvin ja se siirtyi nopeassa tahdissa 2-0 -johtoon. Tämän jälkeen peli lopahti vähäksi aikaa ja vieraat pääsivät tasoittamaan pelin. Erän loppupuolella SBS onnistui kuitenkin vielä kahdesti ja pääsi erätauolle 4-2 -johtolukemissa.

Toinen erä oli sekavaa pelaamista molemmilta joukkueilta. Erässä nähtiin vain yksi maali, josta vastasi SBS. Kolmanteen erään siis 5-2 kotijohdossa.

Kolmannessa erässä SBS keskittyi hallitsemaan pelitapahtumia, eikä päästänyt lohjalaisia missään vaiheessa lähituntumaan. Isännät osuivat erässä kolmesti vieraiden yhtä osumaa vastaan ja näin siis loppuluvuiksi mainitut 8-3.

Voitto oli SBS:lle ehdottoman tärkeä. Joukkue porskuttaa edelleen sarjakärjessä ilman tappioita. Helpolla ei pisteet kuitenkaan irronneet ja Losbille täytyykin nostaa hattua siitä, että se ei missään vaiheessa antanut periksi, vaan yritti loppuun asti. SBS:n rutiinitaso on tällä hetkellä kuitenkin niin korkealla, että sitä ei helposti pystytä horjuttamaan, vaan joukkue jyrää eteenpäin tasaisen varmasti.

Katso ottelun kuvagalleria

Tilastot:
Miikka Läntinen 4+1
Toni Läntinen 0+5
Juho Miilunpalo 1+0
Mika Kallio 1+0
Timo Kumlander 1+0
Mikael Boelius 1+0, 2min
Henri Mikkilä 0+1
Petri Ahola 0+1
Kristian Krannila 2 min
Eero Ahtola 2 min
Mika Elo 37 torjuntaa

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää