SBS Porille työvoitto

Miikka Läntinen,SBS Pori
SBS Pori jatkaa vakuuttavia otteitaan.
Tero Hämäläinen / UrheiluPori.com

SBS Pori sai sunnuntaina vieraakseen sarjan tyvipäähän jumittuneen Lohjan Salibandyn. Vaikka joukkueiden välinen piste-ero sarjassa onkin suuri, niin helppoa peliä ei ollut odotettavissa, sillä Losb on erittäin yritteliäs joukkue. Helppoa pelistä ei myöskään tullut, sillä SBS joutui tekemään täyden iltapuhteen kahden pisteen eteen, mutta otti voiton lopulta luvuin 8-3.

Ensimmäinen erä alkoi isäntien kannalta ehkä liiankin hyvin ja se siirtyi nopeassa tahdissa 2-0 -johtoon. Tämän jälkeen peli lopahti vähäksi aikaa ja vieraat pääsivät tasoittamaan pelin. Erän loppupuolella SBS onnistui kuitenkin vielä kahdesti ja pääsi erätauolle 4-2 -johtolukemissa.

Toinen erä oli sekavaa pelaamista molemmilta joukkueilta. Erässä nähtiin vain yksi maali, josta vastasi SBS. Kolmanteen erään siis 5-2 kotijohdossa.

Kolmannessa erässä SBS keskittyi hallitsemaan pelitapahtumia, eikä päästänyt lohjalaisia missään vaiheessa lähituntumaan. Isännät osuivat erässä kolmesti vieraiden yhtä osumaa vastaan ja näin siis loppuluvuiksi mainitut 8-3.

Voitto oli SBS:lle ehdottoman tärkeä. Joukkue porskuttaa edelleen sarjakärjessä ilman tappioita. Helpolla ei pisteet kuitenkaan irronneet ja Losbille täytyykin nostaa hattua siitä, että se ei missään vaiheessa antanut periksi, vaan yritti loppuun asti. SBS:n rutiinitaso on tällä hetkellä kuitenkin niin korkealla, että sitä ei helposti pystytä horjuttamaan, vaan joukkue jyrää eteenpäin tasaisen varmasti.