Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kausi jatkuu kiivaana

 
Kausi jatkuu kiivaana

Lauantaina Ilvestä hyökyttänyt Sinimyrsky palaa tositoimiin jo tiistaina. PoPa matkustaa Vaasaan Ruutupaitojen vieraaksi.

PoPa kohtasi Vaasan kivikovat "Rautapojat" liiga-avauksessa Porissa. Sinimyrsky nuiji vaasalaiset parketin rakoon lukemin 8-4 (5-0). Viime kaudella Ruutupaidat oli ainoa liigajoukkue, jolta PoPa ei ottanut pistetäkään. Ruutupaidat voitti Vaasassa 7-6 ja Porissa 9-6.

- Kauden avauspeli oli numeroiden valossa selkeästi meidän, mutta parannettavaa jäi silloinkin. Passivoiduimme aivan liikaa ottelun toisella jaksolla, PoPan valmentaja Teemu Eskola pohtii.

Liigakakkosena majaileva PoPa on voittanut kauden kaikki viisi otteluaan. Ruutupaitojen saldo on kaksi voittoa ja neljä tappiota kuudessa ottelussa.

Ruutupaidat on voittanut Ilveksen vieraissa ja TP-Kaarlen kotonaan. Sunnuntaina Vaasan vahvat jässikät käväisivät liigakärki GFT:n vieraana. Kultapaidat veivät voiton tiukan taiston jälkeen lukemin 7-5.

- Ruutupaidat oli haastanut GFT:n oikein kunnolla. Se kertoo joukkueen iskukyvystä, Eskola toteaa.

PoPalla on ottelussa monia haasteita: Sinimyrsky ei ole koskaan voittanut Vaasan kauppiksella, vastassa on sarjan vaarallisin target-pari ja suoraviivaisin joukkue.

- Pasi Nevanperä ja Tom Svarvar ovat huippuvaarallisia, kun he saavat pallon jalkaan ja pääsevät painimaan. Meidän pitää pelata heidät pois pelistä. Siihen on keinot olemassa, mutta miten toteutus onnistuu riippuu pelaajista.

- Me emme saa myöskään passivoitua liiaksi, kuten avausmatsissamme. Meidän pitää tehdä pitkiä hyökkäyksiä, jotta peli ei menisi asemasodaksi, Eskola jatkaa.

PoPan joukkue on kärsinyt pienistä kolhuista. Joukkueen tiistainen kokoonpano ratkeaa maanantai-illan harjoitusten jälkeen.

- Kolhuja tulee ja menee, mutta tärkeintä tässä tilanteessa on nollata päänupit. Hieno Ilves-voitto ei auta yhtään enää huomenna. Jokaisen pelaajan on taas tehtävä täydellinen suoritus vaihdosta toiseen. Vain siten voimme voittaa, Eskola päättää.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää