Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Petteri Hulkko palaa Karhuihin

 

Petteri Hulkko palaa Karhuihin


Viime kaudeksi Tampereelle Kooveeseen siirtynyt ja kauden päätteeksi SM-pronssia juhlinut Petteri Hulkko palaa ensi kaudeksi Poriin ja Karhuihin. Karhut ja Hulkko tekivät 1+1 mallisen sopimuksen. Taitavana viimeistelijänä tunnettu Hulkko tuo panoksellaan lisää syvyyttä Karhujen hyökkäyspään peliin. Hulkon viime kausi sujui pääasiassa Kooveen A-nuorten SM-sarjajoukkueessa, viime kaudella pelaamissaan 16 nuorten kamppailussa Hulkko latoi tilastoihin tehot 23+14. Kooveen miesten joukkueessa pelaamissaan 11 ottelussa Hulkko keräsi pisteet 1+3. Kaiken kaikkiaan Hulkko on tehtaillut miesten salibandyliigassa pelaamissaan 35 ottelussa tehot 10+5.

Edelliset kaudet Säkylän Karhukoplassa pelannut maalivahti Tapio Valjanen vakuutti valmennusjohdon taidoistaan kahden kuukauden try out -jakson aikana ja kirjoitti Karhujen kanssa ensi kautta koskevan sopimuksen.

Karhuilla on tällä hetkellä sopimukset kahden maalivahdin ja kymmenen kenttäpelaajan kanssa. Karhut jatkaa pelaajaneuvotteluja ja ilmoittaa lähiaikoina uusista sopimuksista.

UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää