Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhuille voitto Tepsistä

 

Karhuille voitto Tepsistä


TPS - Karhut 3-4 (0-2) (1-0) (2-2)

Karhut matkasi keskiviikkona Turun Caribia-areenalle mittaamaan kuntoaan liigajoukkue TPS:ää vastaan. Karhut siirtyi heti ottelun alussa johtoon, eikä luopunut johtoasemastaan enää tämän jälkeen.

Ottelun ensimmäiset kahdeksan minuuttia olivat Karhujen näytöstä. Joukkue hallitsi palloa selvästi vastustajaa enemmän ja sai luotua useampiakin hyviä paikkoja. Maalinteon Karhut aloitti jo ottelun toisella minuutilla kun Juha Tikan veto painui turkulaisten maaliin. Erän puolivälin jälkeen osat vaihtuivat lähinnä pallollisen pelin osalta. TPS yksinkertaisti peliään ja sai otettua pikkuhiljaa otteen itselleen. Karhut onnistui taas TPS:n hallinnan aikana saamaan lukuisia erittäin hyviä vastahyökkäyksiä, mutta tehottomuus ja ennen kaikkea huolimattomat syötöt vaivasivat Karhulaumaa. Karhut siirtyi vielä erän lopulla 2-0 johtoon, kun Teemu Mäkelä karvasi hienosti itselleen pallon ja upotti pallon maaliin.

Toinen erä oli turkulaisten näytöstä. Karhut oli ajoittain melkoisessa pesukoneessa, eikä omasta pelinrakentelusta tahtonut tulla mitään. Puolustus kuitenkin kesti, eikä turkulaisille hyvästä hallinnasta huolimatta kovin montaa loistavaa tekopaikkaa syntynyt.

Kolmannessa erässä osat alkoivat jälleen tasoittua ja Karhutkin pääsi peliin takaisin mukaan. Pallonhallinta ei ollut enää niin selvästi turkulaisten, mitä se oli edellisessä erässä ollut. Hienokseltaan he kolmannessakin erässä silti palloa hallitsivat. Karhut sai kuitenkin luotua jälleen lukuisia maalipaikkoja lähinnä hyvien pallonriistojen saattelemana. Yksi hieno maali nähtiinkin, kun Karhujen riistäessä pallon, pistivät nuoret Mäkelä (1994) ja Lepola (1992) oman neuvostoliittolaisen näytöksensä pystyyn ja namuttelivat sekä turkulaispuolustuksen, että -maalivahdin sinne kuuluisalle Suomen ensimmäiselle kebab-kioskille ja laittoivat pallon lopulta Lepolan toimesta tyhjään rysään.
TPS kiri vielä viisi minuuttia ennen loppua maalin päähän, mutta jo pian tämän jälkeen antoi Tikka pyssynsä puhua toistamiseen ja siirsi Karhut jälleen kahden maalin johtoasemaan. TPS tuli kerran vielä maalin päähän kun vajaa minuutti oli peliä jäljellä. Karhut onnistui kuitenkin puolustamaan johtoasemansa ja otti henkiseltä kantilta tärkeän voiton.

Ottelusta voi pelaajista nostaa esille Karhujen loistavat maalivahdit. Sekä ensimmäiset 30 minuuttia pelannut Valjanen, että loppuottelun pelannut Vonk suoriutuivat loistavasti maaliensa suulla. Nuoret 1994 syntyneet Lammi ja Mäkelä olivat myös läpi ottelun aivan erinomaisella pelipäällä. Erityismaininta pitää antaa vielä Juha Kaanaalle ja Ville Rynnäkselle jotka tappoivat erinomaisesti vastustajan ylivoimaa.

Pelistä yleisellä tasolla voidaan sanoa Karhujen parantaneen paljon viikon takaisesta ottelustaan. Karvaus toimi hyvin, vaikkei täydellistä vielä ollutkaan. Pelin kääntäminen onnistui jopa loistavasti. Iloita pitää myös selvästi rohkeammasta pelistä, mitä joukkueelta on aiemmin nähty. Pelissä nähtiin jokaiselta kentältä lukuisia tilanteita joissa rohkealla pelillä ja lyhyillä seinäsyötöillä puhkottiin TPS:n puolustusta.
Nyt on muutama viikko aikaa ennen 1. - 2. syyskuuta Porissa käytävää KarhuCupia. Viimeistelyä ja syöttöpeliä pitää tuona aikana hioa, sekä viimeistellä karvauksessa havaittuja puutteita. Syyskuun alussa kaukalossa esitelläänkin porilaisyleisölle entistä rohkeampi ja pallotaitavampi Karhuryhmä.

Tilastot
01:30 0-1 Tikka (Vienola)
17:57 0-2  Mäkelä
24:53 1-2 Nurminen (Koskinen)
42:41 1-3 Lepola (Mäkelä)
54:11 2-3 Nurminen (Läntinen)
56:20 2-4 Tikka (Kujansuu J)
59:04 3-4 Marjamäki (Läntinen)

Jäähyt
TPS 2 x 2min
Karhut 3 x 2min

Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää