Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhuille voitto Tepsistä

 

Karhuille voitto Tepsistä


TPS - Karhut 3-4 (0-2) (1-0) (2-2)

Karhut matkasi keskiviikkona Turun Caribia-areenalle mittaamaan kuntoaan liigajoukkue TPS:ää vastaan. Karhut siirtyi heti ottelun alussa johtoon, eikä luopunut johtoasemastaan enää tämän jälkeen.

Ottelun ensimmäiset kahdeksan minuuttia olivat Karhujen näytöstä. Joukkue hallitsi palloa selvästi vastustajaa enemmän ja sai luotua useampiakin hyviä paikkoja. Maalinteon Karhut aloitti jo ottelun toisella minuutilla kun Juha Tikan veto painui turkulaisten maaliin. Erän puolivälin jälkeen osat vaihtuivat lähinnä pallollisen pelin osalta. TPS yksinkertaisti peliään ja sai otettua pikkuhiljaa otteen itselleen. Karhut onnistui taas TPS:n hallinnan aikana saamaan lukuisia erittäin hyviä vastahyökkäyksiä, mutta tehottomuus ja ennen kaikkea huolimattomat syötöt vaivasivat Karhulaumaa. Karhut siirtyi vielä erän lopulla 2-0 johtoon, kun Teemu Mäkelä karvasi hienosti itselleen pallon ja upotti pallon maaliin.

Toinen erä oli turkulaisten näytöstä. Karhut oli ajoittain melkoisessa pesukoneessa, eikä omasta pelinrakentelusta tahtonut tulla mitään. Puolustus kuitenkin kesti, eikä turkulaisille hyvästä hallinnasta huolimatta kovin montaa loistavaa tekopaikkaa syntynyt.

Kolmannessa erässä osat alkoivat jälleen tasoittua ja Karhutkin pääsi peliin takaisin mukaan. Pallonhallinta ei ollut enää niin selvästi turkulaisten, mitä se oli edellisessä erässä ollut. Hienokseltaan he kolmannessakin erässä silti palloa hallitsivat. Karhut sai kuitenkin luotua jälleen lukuisia maalipaikkoja lähinnä hyvien pallonriistojen saattelemana. Yksi hieno maali nähtiinkin, kun Karhujen riistäessä pallon, pistivät nuoret Mäkelä (1994) ja Lepola (1992) oman neuvostoliittolaisen näytöksensä pystyyn ja namuttelivat sekä turkulaispuolustuksen, että -maalivahdin sinne kuuluisalle Suomen ensimmäiselle kebab-kioskille ja laittoivat pallon lopulta Lepolan toimesta tyhjään rysään.
TPS kiri vielä viisi minuuttia ennen loppua maalin päähän, mutta jo pian tämän jälkeen antoi Tikka pyssynsä puhua toistamiseen ja siirsi Karhut jälleen kahden maalin johtoasemaan. TPS tuli kerran vielä maalin päähän kun vajaa minuutti oli peliä jäljellä. Karhut onnistui kuitenkin puolustamaan johtoasemansa ja otti henkiseltä kantilta tärkeän voiton.

Ottelusta voi pelaajista nostaa esille Karhujen loistavat maalivahdit. Sekä ensimmäiset 30 minuuttia pelannut Valjanen, että loppuottelun pelannut Vonk suoriutuivat loistavasti maaliensa suulla. Nuoret 1994 syntyneet Lammi ja Mäkelä olivat myös läpi ottelun aivan erinomaisella pelipäällä. Erityismaininta pitää antaa vielä Juha Kaanaalle ja Ville Rynnäkselle jotka tappoivat erinomaisesti vastustajan ylivoimaa.

Pelistä yleisellä tasolla voidaan sanoa Karhujen parantaneen paljon viikon takaisesta ottelustaan. Karvaus toimi hyvin, vaikkei täydellistä vielä ollutkaan. Pelin kääntäminen onnistui jopa loistavasti. Iloita pitää myös selvästi rohkeammasta pelistä, mitä joukkueelta on aiemmin nähty. Pelissä nähtiin jokaiselta kentältä lukuisia tilanteita joissa rohkealla pelillä ja lyhyillä seinäsyötöillä puhkottiin TPS:n puolustusta.
Nyt on muutama viikko aikaa ennen 1. - 2. syyskuuta Porissa käytävää KarhuCupia. Viimeistelyä ja syöttöpeliä pitää tuona aikana hioa, sekä viimeistellä karvauksessa havaittuja puutteita. Syyskuun alussa kaukalossa esitelläänkin porilaisyleisölle entistä rohkeampi ja pallotaitavampi Karhuryhmä.

Tilastot
01:30 0-1 Tikka (Vienola)
17:57 0-2  Mäkelä
24:53 1-2 Nurminen (Koskinen)
42:41 1-3 Lepola (Mäkelä)
54:11 2-3 Nurminen (Läntinen)
56:20 2-4 Tikka (Kujansuu J)
59:04 3-4 Marjamäki (Läntinen)

Jäähyt
TPS 2 x 2min
Karhut 3 x 2min

Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää