Tuhat kilometriä turhaan

Porin Palloilijat matkusti lauantaina Oulun Tervareiden vieraaksi. Tuomisiksi saatiin kokemusta, kolhuja ja kauden toinen tappio. Tervarit oli parempi 5-2 (2-0).

Torstaina upeasti GFT:tä vastaan taistellut Sinimyrsky matkasi lauantain aamuna kohti Oulun urheilutaloa. Uudessa pelipaikassa odotti Pohjois-Suomen futsal-ylpeys Oulun Tervarit.

PoPan paras terävyys oli jäänyt jonnekin Raahen tienoille, sillä ottelun ensi jakso oli porilaisilta pehmeää peliä. Tervarit tulivat iholle täydellä höngällä. Kova pelityyli kostautui virheinä, sillä oululaisten tili täyttyi jo 9 minuutin jälkeen. Tosin kuudetta ei koskaan tullut, taaskaan.

Erän molemmat maalit syntyivät kotijoukkueen vastaiskuista. PoPallakin oli jakson aikana paikkansa, mutta pystypuita lähemmäs ei päästy.

Toisen jakso alkupuolisko oli täysin PoPan. Joukkue kaivoi sotakirveen esiin tauolla ja hyökkäykset vyöryivät Matti Rissasen Tervari-maalille. Kun Vesa Lamminen hukkasi läpiajon ja muutaman muun paikan sekä Petri Nieminen, Jaakko Laitinen, Jani Niemi, Timo Laurila ja Sami Rantala olivat kokeilleet maalipuiden kestävyyttä, PoPan maalivahti Juha Ojanperä otti ohjat käsiinsä. "Julli" pamautti ajassa 32:19 kuparisen vihdoin rikki ja Tervarit näytti olevan köysissä.

Kotijoukkue ei enää rakentanut omaa peliään, vaan tyytyi roiskimaan PoPan paineen alla palloa päätyyn. Tervarit puolusti kuitenkin hyvin aggressiivisesti, vaikka joukkueen virhetili täyttyi jälleen jo kympin kohdalla. Samalla kellonlyömällä taisi taas pudota herne parista pillistä...

Ajassa 34:21 porilaisten maailma musteni. Tervareiden Adrian Rizvani spurttasi pitkän avauksen perään ja ehti siihen ensimmäiseksi. Sivurajan tuntumasta lähtenyt laukaus painui takakulmaan.

Takaiskun jälkeen popalaisille tuli turhan kova kiire hakea kavennusta, mikä kostautui omissa vielä kahdesti. Kun ottelua oli pelattu yli 39 minuuttia, tapahtui ihme - herne löytyi.

Jani Niemi täräytti pallon kympiltä yläkulmaan, ja otti kiinnityksen PoPan kymppispesialistin paikalle.

Jarkko Reinikka palkittiin PoPan parhaana. Jakke pelasi hyvin, vaikka ei pysty tällä hetkellä laukomaan.

Muut popalaiset laukoivat hänenkin edestä. Ottelun laukaukset menivät PoPalle 52-28, mutta maalit Tervareille siis 5-2.

Loppuun vielä "propsit" Ouluun. Eteenpäin on menty. Pelipaikka oli mukava, ja joukkue on noussut hienosti viime kauden alakulon jälkeen.

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.