Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porilla viimeinen ottelu ennen joulutaukoa

 
SBS Porilla viimeinen ottelu ennen joulutaukoa


SBS pelaa syyskauden viimeisen ottelunsa torstaina urheilutalolla, kun vieraaksi saapuu vahvoja otteita viime aikoina esittänyt Tampereen KooVee. SBS:lla puolestaan viimeiset kolme peliä ovat päättyneet tappioon, joten joukkueiden lähtökohdat ovat siinä mielessä erilaiset. SBS on sarjataulukossa kuitenkin edelleen hyvissä asemissa, joten ennakkoon kyseessä on todella mielenkiintoinen peli.

KooVeen nimiluettelo on täynnä entisiä liigamiehiä. Kauden tehomiehiä ovat toistaiseksi olleet Sami Tuulola (7+19), Hannu Sassi (11+10) ja Juhani Salo (13+7). Vahvoja otteita ovat esittäneet myös puolustaja Heikki Asikainen ja maalivahti Jari Sorvali. Tuttuun tapaan on täysin hämärän peitossa, millaisella miehistöllä KooVee on torstaina liikenteessä, mutta kova nippu sieltä joka tapauksessa on tulossa.

SBS:n peli ei edellisessä Pirkat –pelissä vielä auennut. Ajoittain painetta saatiin vastustajan maalille luotua, mutta viimeistään maalipaikoissa oltiin huolimattomia. Myös puolustuspelistä puuttui se viimeinen rutistus. Olisikin tärkeää, että nyt joukkue onnistuisi nappaamaan kaksi pistettä itselleen. Mahdollisuudet siihen ovat olemassa, kunhan joukkue kokoaa rivinsä tiiviiksi ja kurinalaiseksi paketiksi, jollaisena se alkukaudesta totuttiin näkemään.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää