Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porilla viimeinen ottelu ennen joulutaukoa

 
SBS Porilla viimeinen ottelu ennen joulutaukoa


SBS pelaa syyskauden viimeisen ottelunsa torstaina urheilutalolla, kun vieraaksi saapuu vahvoja otteita viime aikoina esittänyt Tampereen KooVee. SBS:lla puolestaan viimeiset kolme peliä ovat päättyneet tappioon, joten joukkueiden lähtökohdat ovat siinä mielessä erilaiset. SBS on sarjataulukossa kuitenkin edelleen hyvissä asemissa, joten ennakkoon kyseessä on todella mielenkiintoinen peli.

KooVeen nimiluettelo on täynnä entisiä liigamiehiä. Kauden tehomiehiä ovat toistaiseksi olleet Sami Tuulola (7+19), Hannu Sassi (11+10) ja Juhani Salo (13+7). Vahvoja otteita ovat esittäneet myös puolustaja Heikki Asikainen ja maalivahti Jari Sorvali. Tuttuun tapaan on täysin hämärän peitossa, millaisella miehistöllä KooVee on torstaina liikenteessä, mutta kova nippu sieltä joka tapauksessa on tulossa.

SBS:n peli ei edellisessä Pirkat –pelissä vielä auennut. Ajoittain painetta saatiin vastustajan maalille luotua, mutta viimeistään maalipaikoissa oltiin huolimattomia. Myös puolustuspelistä puuttui se viimeinen rutistus. Olisikin tärkeää, että nyt joukkue onnistuisi nappaamaan kaksi pistettä itselleen. Mahdollisuudet siihen ovat olemassa, kunhan joukkue kokoaa rivinsä tiiviiksi ja kurinalaiseksi paketiksi, jollaisena se alkukaudesta totuttiin näkemään.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää