Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhuille kuusi uutta sopimusta

 

Karhuille kuusi uutta sopimusta


Karhujen kauden 2012-2013 joukkue alkaa saavuttamaan muotoaan. Karhut on kiinnittänyt ensi kaudeksi kuusi uutta pelaajaa. Pelaajista jokainen on harjoitellut joukkueen mukana kesän, antaen näyttöjä. Pelaajista kaksi on pelipaikaltaan puolustajia ja loput neljä hyökkääjiä.

Kokemusta joukkueeseen tuo 1981 syntynyt Ville Mattila. Mattilan pelipaikka on puolustaja. Loput uusista sopimuspelaajista ovat nuorempaa kaartia, joille ikää on kertynyt 18-20 -vuotta. Muita uusia pelaajia ovat puolustaja Ville-Petteri Kujansuu sekä hyökkääjät Teemu Mäkelä, Aapo Ollonqvist, Mikael Lindroos ja Joonas Salo.

Uusista pelaajista kaikki ovat harjoitelleet hyvin ja selvää kehittymistä kesän aikana on ollut havaittavissa. On ollut hienoa havaita kuinka nuoret antavat päivittäin kaikkensa kehittyäkseen pelaajina, haastaen samalla vanhemmat pelaajat antamaan aina kaikkensa. Esimerkiksi Teemu Mäkelä kuului vielä keväällä A-nuorten joukkueeseen, josta hänet nostettiin kokeilemaan miesten vauhtia toukokuun lopussa. Alkukankeuksien jälkeen Mäkelä pääsi kovempaan rytmiin mukaan ja onkin kehittynyt silmissä. Turussa käydyssä harjoitusottelussa Mäkelä oli kentän paras Karhu-pelaaja.

Myös taustaosasto saa vahvistusta kun aktiiviuransa viime kauteen Raumalla päättänyt Teemu Helin siirtyy joukkueen huoltojoukkoihin. Huoltojoukkojen lisäksi Hellu vahvistaa selvästi joukkueen korttirinkiä.

Uusien sopimusten myötä Karhuilla on sopimukset 22 pelaajan kanssa. (2 maalivahtia, 7 puolustajaa ja 13 hyökkääjää)
Joukkueeseen ei enää etsitä uusia pelaajia. Sopimuksettomia pelaajia on vielä muutama kokeella. Heidän jatkonsa joukkueessa ratkeaa syyskuussa.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää