Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhuille kuusi uutta sopimusta

 

Karhuille kuusi uutta sopimusta


Karhujen kauden 2012-2013 joukkue alkaa saavuttamaan muotoaan. Karhut on kiinnittänyt ensi kaudeksi kuusi uutta pelaajaa. Pelaajista jokainen on harjoitellut joukkueen mukana kesän, antaen näyttöjä. Pelaajista kaksi on pelipaikaltaan puolustajia ja loput neljä hyökkääjiä.

Kokemusta joukkueeseen tuo 1981 syntynyt Ville Mattila. Mattilan pelipaikka on puolustaja. Loput uusista sopimuspelaajista ovat nuorempaa kaartia, joille ikää on kertynyt 18-20 -vuotta. Muita uusia pelaajia ovat puolustaja Ville-Petteri Kujansuu sekä hyökkääjät Teemu Mäkelä, Aapo Ollonqvist, Mikael Lindroos ja Joonas Salo.

Uusista pelaajista kaikki ovat harjoitelleet hyvin ja selvää kehittymistä kesän aikana on ollut havaittavissa. On ollut hienoa havaita kuinka nuoret antavat päivittäin kaikkensa kehittyäkseen pelaajina, haastaen samalla vanhemmat pelaajat antamaan aina kaikkensa. Esimerkiksi Teemu Mäkelä kuului vielä keväällä A-nuorten joukkueeseen, josta hänet nostettiin kokeilemaan miesten vauhtia toukokuun lopussa. Alkukankeuksien jälkeen Mäkelä pääsi kovempaan rytmiin mukaan ja onkin kehittynyt silmissä. Turussa käydyssä harjoitusottelussa Mäkelä oli kentän paras Karhu-pelaaja.

Myös taustaosasto saa vahvistusta kun aktiiviuransa viime kauteen Raumalla päättänyt Teemu Helin siirtyy joukkueen huoltojoukkoihin. Huoltojoukkojen lisäksi Hellu vahvistaa selvästi joukkueen korttirinkiä.

Uusien sopimusten myötä Karhuilla on sopimukset 22 pelaajan kanssa. (2 maalivahtia, 7 puolustajaa ja 13 hyökkääjää)
Joukkueeseen ei enää etsitä uusia pelaajia. Sopimuksettomia pelaajia on vielä muutama kokeella. Heidän jatkonsa joukkueessa ratkeaa syyskuussa.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää