Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Pori voiton myötä joulutauolle

 
SBS Pori voiton myötä joulutauolle


Tommi Kumlander,SBS Pori
Tommi Kumlander rankaisi tamperelaisia kahdesti.
Kari Saha / UrheiluPori.com

SBS Pori pelasi syyskauden viimeisen pelinsä torstaina urheilutalolla KooVeeta vastaan. Pelityyliään muokannut porilaisjoukkue otti pelistä kaksi pistettä lukemin 4-3 ja pääsee näin ansaitulle joulutauolle voitto taskussaan.

Ensimmäiseen erään SBS lähti passiivisemmalla karvauksella kuin mihin on totuttu. Tämä yllätti varmaankin myös KooVeen. Erän maalipaikat menivät selvästi SBS:lle, mutta numeroiden valossa erä oli tiukempi. Kuitenkin 3-2 kotijohdossa toiseen erään.

Toinen erä oli ensimmäistä sekavampi. KooVee pystyi ennakoimaan paremmin SBS:n avauspelin ja isäntien maalipaikat vähenivät erässä jonkin verran. Omissakaan ei tosin hätää ollut, joten tuloksena harvinainen 0-0 -erä.

Kolmas erä oli ehkä pelin tasaisin, tosin aika väkinäistä oli pelaaminen puolin ja toisin. Maalit erässä menivät tasan 1-1, joten koko peli siis SBS:lle 4-3.

SBS oli tiivistänyt puolustuspeliään huomattavasti edellisiin peleihin nähden. Tämä tuli hyvin esille peitettyjen laukauksien määrässä. Hyökkäyspeli sen sijaan kärsi edelleen lievästä tehottomuudesta, pallot eivät vain mene maaliin alkukauden tapaan. On todennäköistä, että joulutauolla tämäkin asia tulee kuntoon, kun saadaan syyskauden rasitukset pois mielestä ja ajatukset sitä myöden taas kirkkaaksi.

SBS:n syyskausi on siis pelattu ja 14 ottelun saldona oli 10 voittoa, 1 tasapeli ja 3 tappiota. Saldo on siis hyvä, siitä ei pääse mihinkään. Tästä on hyvä jatkaa kohti kevään haasteita.

Katso ottelun kuvagalleria

Tilastot:
Tommi Kumlander 2+0
Mika Kallio 1+0
Toni Läntinen 1+0
Henri Mikkilä 0+1
Petri Ahola 0+1
Kristian Krannila 0+1
Mika Elo 0+1, 26 torjuntaa
Timo Kumlander 2 min

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää