Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT:llä viimeinen pinnistys ennen joulua

 
FBT pakkovoiton edessä

FBT Pori kohtaa sunnuntaina urheilutalon liukkaalla parketilla Kirkkonummen Rangersin. Joukkueet ovat sarjassa tällä hetkellä sijoilla seitsemän ja kahdeksan. Eroa on vain yksi piste, joten kyseessä on ns. neljän pisteen ottelu. Mikäli kotijoukkue FBT haluaa säilyttää mahdollisuudet liigakarsintoihin, on edessä pakkovoitto.

Tulossa ei ole kuitenkaan mikään helppo ottelu, sillä kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Kirkkonummella Rangers vei ja FBT Pori vikisi. Rangers liikkuu aktiivisesti ja luo ajoittain hyökkäystilanteita vastustajan maalille lähes liukuhihnalta. Viimeistelyn onnistuessa joukkue on vahvoilla.

Tosin edeltävät ottelut ovat sujuneet vaihtelevasti: kotona selvä voitto LoSBista lukemin 9-2, viimeisessä vierasottelussa niukka kahden maalin tappio FoSulle 7-5. Marraskuun loppupuolella Rangers tasasi pisteet Pirkkojen kanssa kotonaan 4-4, kun paria päivää ennen joukkue haki pisteet Vaasasta lukemin 16-9. Joukkuetta tuntuu vaivaavan sama ailahtelevaisuus kuin FBT:tä. Hyvää peliä seuraa huonompi peli jne. Joukkueessa pitäisi olla riittävä määrä kokemusta, mutta kuitenkin esitykset vaihtelevat.

 FBT Pori on mielenkiintoisessa vaiheessa. Uutta pelitapaa on ehditty harjoitella riittävästi, mutta sen erinomainen toteuttaminen kentällä ei vielä ole onnistunut viime peleissä kuin kahdesti SBS-  ja KrP- voittojen muodossa. LoSB oli pakkopullaa, jomka FBT onnistui selvittämään tuloksellisesti, mutta FoSu- ja KOO-VEE-peleissä pelikuri ja pelitaktiikan noudattaminen ei kaikkien pelaajien kohdalla aivan onnistunut.

Muutama pelaaja pystyi ylittämään rutiinisuorituksensa, mutta vastaavasti muutaman pelaajan esitys jäi alle sen, mitä heiltä on lupa odottaa. Mennyt viikko on vierähtänyt näitä asioita korjatessa. Osin FBT on siinä onnistunutkin, mutta vielä on töitä edessä, mikäli joukkue aikoo selvitä kahden parhaan joukkoon. Sunnuntaina pelattava ottelu on tämän vuoden viimeinen. FBT:llä onkin erinomainen mahdollisuus siirtyä joulutauolle hyvällä mielellä voittamalla sunnuntaina.

Seuraa heitä:

Rangers:
 4 Ilari Talvitie - isokokoinen ja lahjakas juniori
10 Robert Olenius - aina vaarallinen vastustajan maalin lähellä
71 Valtteri Nurmi - liukas syöttelijä

FBT Pori:
10 Juuso Aho - pelit paranee, kun kausi etenee
16 Tatu Ruohonen - periksiantamaton taistelija
38 Janne Kujansuu - kiemurtelee vastustajan päädyssä kuin mato

FBT Porin tiedotteesta UrheiluPori.com




 


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää