PoPa löi Loiskeen

Porin Palloilijat palasi voittokantaan sunnuntaina Porissa pelatussa futsal-liigan ottelussa. PoPa löi Sääksjärven Loiskeen 7-3 (2-1).

Loppulukemat eivät tee täyttä oikeutta ottelulle. Loiske pisti Sinimyrskyn todella ahtaalle, sillä ottelu oli vielä neljä minuuttia ennen loppua lukemissa 4-3.

Ajassa 36.05 PoPan kokenut Jaakko Laitinen varasti pallon Loiskeen maalivahti Janne Kumpulaiselta ja löi naulan ottelulle. Loiske haki kavennusta vielä Laitisen 5-3 maalin jälkeen ylivoimapelillä, mutta riski kostautui. Mikko Viitakoski ja Sami Rantala laukoivat pallon tyhjään pussiin.

Ottelun alku oli PoPalle loistava. Petri Nieminen vapautti Jani Niemen avustuksella Jukka Raivion maalin kulmalta jo puolen minuutin pelin jälkeen.

Hyvä alku ei kuitenkaan siivittänyt Sinimyrskyä hurmioon, vaan Loiske hallitsi kenttätapahtumia. Vieraiden kapteeni Jani Lehtimäki laukoi tasoituksen kuuden metrin rangaistuspotkusta, joka vihellettiin Petri Niemisen käsivirheestä.

PoPa sai herkullisen johto-osuman aivan puoliajan lopussa. Ennen kulmapotkua otettu aikalisä tuotti tällä kertaa tulosta, kun maalivahti Juha Ojanperä tälläsi pallon maaliin hienon kuvion päätteeksi jo toisessa ottelussa peräkkäin.

Toisella jaksolla PoPan ratkaisijaksi nousi Vesa Lamminen. Kaksi pelattua vaihtoa toi yhtä monta tehopistettä. Polvivaivainen Lamminen viimeisteli PoPan kolmannen osuman maalintekijän jäätävällä varmuudella. Voittomaalissa hän vapautti Sami Rantalan oivalla syötöllä.

Loiske teki molemmat toisen jakson maalinsa 5-4 -ylivoimapelillä ennen Laitisen lopullista niittiä.

PoPa pelasi ilman polvivammasta kärsivää kapteeni Jarkko Reinikkaa. Toinen tehomies eli Vesa Lamminen pelasi polvivammansa takia vain kolme vaihtoa.

Voitollaan PoPa nousi liigan jaetulle kakkossijalle Turun Pallokerhon rinnalle. Espoon GFT on liigan kärjessä.

PoPa pelaa vielä yhden liigakamppailun ennen joulutaukoa. Sinimyrsky kohtaa ensi lauantaina Ilveksen Tampereella.

Porilaiset vierailevat Pirkanmaalla kuitenkin jo keskiviikkona. Futsal Cupin 3. kierroksen ottelussa kohdataan Tampereen piirin Kakkosen kärkiseura Pirkkalan Jalkapalloklubi.

PoPa - Loiske 7-3 (2-1)
0.37, 1-0 Jukka Raivio (Petri Nieminen)
9.14, 1-1 Jani Lehtimäki
19.20, 2-1 Juha Ojanperä (Jaakko Laitinen)
----
25.33, 3-1 Vesa Lamminen (Mikko Viitakoski)
29.38, 3-2 Mika Järvinen (Lehtimäki)
31.12, 4-2 Sami Rantala (Lamminen)
31.35, 4-3 Mikko Merikari (Markus Sairiala)

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.