Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rampa PoPa tupsukorvia kiusaamaan

 
Rampa PoPa tupsukorvia kiusaamaan

Porin Palloilijat kohtaa jouluaatonaatonaattona Tampereen Ilveksen erittäin tärkeässä vierasottelussa. Loukkaantumiset tuovat mustia pilviä Sinimyrskyn taivaalle.

PoPa joutuu Ilves-otteluun peräti neljän target-pelaajan vajauksella. Sami Rantala katseli keskiviikkona pelatussa cupin ottelussa punaista ja on kaksi ottelua pelikiellossa. Juha Helander loukkasi samassa ottelussa reitensä ja Jani Niemi kantapäänsä. Kun vielä Joao Gaetti palaa kokoonpanoon vasta tammikuussa, PoPa on suureen haasteen edessä.

- Kuvioita on juonittu nyt pari päivää. Iskukykyinen joukkue saadaan varmasti Spiralin muovimatolle. Joukossa saattaa olla jopa joku debytantti, PoPan valmentaja Teemu Eskola toteaa.

PoPa on perinteisesti pärjännyt hyvin Spiral-Salissa pelatuissa liigaotteluissa. Kaudella 2005-06 PoPa ryösti Ilvekseltä pisteet lukemin 6-7 ja valtasi paikan silloisesta mitalisarjasta. Viime kaudella Sinimyrsky voitti vastaavan ottelun 1-2.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet jo Porissa. PoPa vei ottelun lukemin 5-2. Joukkueen tehopelaaja oli kaksi maalia viimeistellyt Vesa Lamminen.

- Olemme päästäneet 2,7 maalia per peli. Luku on parantunut huomattavasti viime kaudesta, jolloin meitä vastaan tehtiin lähes neljä osumaa ottelussa. Vastaavasti hyökkäyspäämme jauhaa samoilla reilun neljän maalin tehoilla kuin ennenkin. Siihen en ole tyytyväinen, Eskola toteaa.

- Meidän pitää saada hyökkäyspelimme huomattavasti liikkuvammaksi ja nopeammaksi, koska eväitä siihen on. Hyökkäyspelimme lisäksi panostamme tällä hetkellä erikoistilanteiden harjoitteluun.

Ilves ja PoPa pelaavat perinteisesti viihdyttäviä futsal-matseja, joten kannattaa ehdottomasti saapua Kaukajärvelle!

Porin Palloilijoiden tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää