Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mitalijahti jatkuu loppiaisena

 
Mitalijahti jatkuu loppiaisena

PoPan parin viikon pelitauko futsal-liigassa päättyy sunnuntaina 6.1., kun Oulun Tervarit saapuu urheilutalon myrskynsilmään jo kello 13.30 alkavaan otteluun.

PoPa joutuu otteluun varamiehisenä, sillä Sami Rantala ja Jaakko Laitinen ovat pelikiellossa. Lisäksi Juha Helander ja Jani Niemi ovat edelleen loukkaantuiden kirjoissa.

Tervarit aiheutti joulukuun 8. päivä PoPan kauden kahdesta tappiosta toisen. Tervarit oli Oulussa pelatussa ottelussa lukemin 5-2 parempi, vaikka myös PoPallakin oli omat mahdollisuutensa ottaa pisteet kotiin.

Tervarit on liigakauden suurimpia positiivisia yllättäjiä. Oululaiset ovat sarjataulukossa viidentenä vain kolme pistettä kakkossijaa ja PoPaa perässä. Viime kaudella joukkue jäi liigan jumboksi, mutta säilytti sarjapaikkansa karsintojen kautta.

Oulun futsal-taiturit urakoivat tulevan viikonvaihteen aikana kaksi ottelua, sillä lauantaina joukkue kohtaa TPK:n Turussa.

Liigan pistepörssin kolmatta sijaa pitävä Adrian Rizvani (12+8=20) on ollut Tervareiden kuluvan kauden suurin tähti. Hyvät otteet ovat nostaneet hänet myös Suomen maajoukkueen rinkiin. Oulussa vikkelä ja erittäin taitava Rizvani kuritti PoPaa tehoilla 2+1.

PoPa pelasi ennen joulutaukoa hyvän ottelun Tampereella, kun Ilves kaatui 4-3. Sunnuntaina nähdään, miten PoPan pelaajat ovat onnistuneet sulattamaan joulukinkut pohkeistaan.

- Kokoonpanomme ratkeaa vasta perjantaina ja lauantaina pidettävien harjoitusten jälkeen. Useamman runkopelaajan poissaolo antaa suuren haasteen muille, mutta uskon, että urheilutalon parketille astelee sunnuntaina iskukykyinen ja ennen kaikkea nälkäinen PoPa, porilaisten päävalmentaja Teemu Eskola pohtii.

Porin Palloilijoiden tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää