Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhujen naisilla motivaatio korkealla, harjoittelu maistuu

 
Pesäkarhujen naisilla motivaatio korkealla, harjoittelu maistuu

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkueen valmistautuminen kohti superpesis-kesää 2008 on juuri nyt kiivaimmillaan. Peruskuntokausi on takana, kaksi kuukautta on tehty pohjia yhä kovempaa ja tehokkaampaa harjoittelua varten.

"Koko joukkueen harjoitusinto on ollut tämän kaksi kuukautta todella hyvää, sanoisin jopa poikkeuksellisen motivoitunutta. Näyttäisi siltä, että olemme tekemässä yhtä parhaista talvikausista harjoittelun suhteen ainakin allekirjoittaneen viiden Pesäkarhut-vuoden ajalta. Se, että aloitimme lajiharjoittelun noin kuukautta myöhemmin kuin ennen, lienee ollut hyvä ratkaisu. Nälkä tehdä lajisuorituksia laadukkaasti on näkynyt viimeisen kuukauden ajan lajiharjoittelussamme", toteaa Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja ja kakkospelinjohtaja Petri Kaijansinkko.

Pesäkarhujen ensimmäinen seitsemästä talven lajileiriviikonlopusta pidettiin Porissa 11.-13.1. Leiri onnistui erinomaisesti Karhuhallin ja Friitala Sport Centerin loistavissa puitteissa. " Saimme vietyä viikonlopun läpi suunnitelmiemme mukaisesti. Perjantaista sunnuntai-iltapäivään kestänyt leiriviikonloppu piti sisällään yhteensä viisi tehokasta lajiharjoitusta ja pelinjohtajamme Jarmo Anian johdolla pidetyn joukkuepalaverin. Painotus tässä viikonlopussa oli jo aika paljonkin tilanneharjoittelussa etenkin Karhuhallissa tapahtuneissa harjoituksissa. Friitalassa puolestaan keskityimme enemmän toistoihin sekä myös Nina ja Harri Kivelän johdolla tehtyihin lihashuoltoharjoitteisiin.

Jo nyt voi todeta Pesäkarhujen kuudentoista pelaajan harjoitusryhmän olevan paitsi motivoitunut ja ahkera, niin myös erittäin tasainen. Kilpailu lopulliseen joukkueeseen ja myös avausyhdeksikköön pääsemisestä tulee olemaan jopa kovempi kuin muutamaan vuoteen. Uudet pelaajamme, Niina Mäkiviita ja Suvi Rantanen, tuovat joukkueeseemme sopivasti uusia tuulia. On varmasti toisaalta myös hyvä, ettei porukkaamme tullut tällä kertaa liikaa vaihtuvuutta, pääsemme työstämään pitkäjänteisesti aikaisempinakin kausina harjoiteltuja asioita sekä kehittämään peliämme entistä paremmaksi", Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhut jatkaa ensimmäisen lajiviikonlopun jälkeen harjoitteluaan hyvinkin tiiviisti. Viikko-ohjelma sisältää nyt kuusi harjoitusta/ viikko ja kahden viikon välein koko joukkue kokoontuu lajileiriviikonloppujen viettoon. " Tämän talven aikana meillä on aikaisempaa enemmän Porissa jatkuvasti asuvia pelaajia, se mahdollistaa joukkueharjoittelua yhä paremmin. Silti nuo leiriviikonloput ovat meille kuitenkin erittäin tärkeitä , koska kuitenkin niin Ania kuin neljä muualla asuvaa pelaajaammekin saadaan silloin mukaan kiinteästi ryhmään.

Harjoituskautemme ensimmäinen etappi kilpailullisesti on helmikuun puolivälissä Porissa pelattava HalliSM-alkuturnaus, sitä ennen pelaamme yhden yksittäisen harjoituspelin(10.2). Jos ja kun pelaamme itsemme jatkoon alkuturnauksesta, on maaliskuun puolivälissä edessä HalliSM-lopputurnaus Seinäjoella" , Petri Kaijansinkko tiivistää talven ohjelmaa.

Merkittävän poikkeuksen valmistautumisessaan kohti kesää Pesäkarhut tekee keväällä. "Niin, tällä kertaa emme lähde harjoitusleirille ulkomaille. Korvaamme etelän lämmössä aikaisempina vuosina tehdyn viikon leirin kotimaan lyhyemmällä leirijaksolla. Menemme näet pääsiäiseksi Eerikkilän Urheiluopistolle leireilemään, uskoisin muutoksessa olevan oma positiivinen vaikutuksensa. Saamme tällä ratkaisulla myös kaikki töiden tai opiskelujen vuoksi mahdollisesti ulkomaanleiristä estyneet mukaan Eerikkilään", Kaijansinkko päättää tilannekatsauksensa.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää