Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Salonen palaa Karhuihin

 

Ville Salonen palaa Karhuihin


Karhujen tärkeimpiin pelaajiin vuosikaudet kuulunut Ville Salonen on palannut Karhujen vahvuuteen. Salonen pukee ensi kertaa Karhu-paidan päälleen jo sunnuntain Top Team -ottelussa. 

Viime kauden päätteeksi Salonen päätti pitää välivuoden salibandystä, mutta nyt on tilanne muuttunut ainakin toistaiseksi. Salonen on harjoitellut viimeiset kaksi viikkoa joukkueen mukana, mutta pidempää sopimusta miehen kanssa ei vielä ole tehty. Salonen on sopinut yhdessä joukkueen valmennuksen kanssa olevansa mukana "viikko kerrallaan" -periaatteella, Tilanne on Salosen kannalta täysin ymmärrettävä. Mies ei halua sitoa itseään näin nopeasti mihinkään pidempiaikaiseen. Syyt välivuoden pitämiselle ovat varmasti vieläkin tuoreessa muistissa ja mies haluaakin katsoa rauhassa miltä harjoittelu ja pelaaminen tällä hetkellä maistuu.

Joka tapauksessa Salonen on erittäin tervetullut lisä nuoreen joukkueeseen ja valmennuksessa hierotaankin käsiä yhteen tämän mahdollisuuden takia. Salosen kuntopuoli ei ymmärrettävästi ole vielä riittävällä tasolla, mutta miehen taidot ja muu merkitys joukkueelle on sitä luokkaa, että mies on nykyisellä kunnollaankin valtava vahvistus joukkueeseen. Salosta peluutetaan sunnuntaina sen mukaan mitä kunto kestää, mutta lähtökohtaisesti mies ottaa heti paikan joukkueen ykköskentästä Lepolan ja Prokin rinnalta. Katsotaan sitten pelissä kuinka kauan ukko jaksaa siellä painia.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleSalonen

Ville Salonen

4.4.1987
Tiedot


Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää