Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Salonen palaa Karhuihin

 

Ville Salonen palaa Karhuihin


Karhujen tärkeimpiin pelaajiin vuosikaudet kuulunut Ville Salonen on palannut Karhujen vahvuuteen. Salonen pukee ensi kertaa Karhu-paidan päälleen jo sunnuntain Top Team -ottelussa. 

Viime kauden päätteeksi Salonen päätti pitää välivuoden salibandystä, mutta nyt on tilanne muuttunut ainakin toistaiseksi. Salonen on harjoitellut viimeiset kaksi viikkoa joukkueen mukana, mutta pidempää sopimusta miehen kanssa ei vielä ole tehty. Salonen on sopinut yhdessä joukkueen valmennuksen kanssa olevansa mukana "viikko kerrallaan" -periaatteella, Tilanne on Salosen kannalta täysin ymmärrettävä. Mies ei halua sitoa itseään näin nopeasti mihinkään pidempiaikaiseen. Syyt välivuoden pitämiselle ovat varmasti vieläkin tuoreessa muistissa ja mies haluaakin katsoa rauhassa miltä harjoittelu ja pelaaminen tällä hetkellä maistuu.

Joka tapauksessa Salonen on erittäin tervetullut lisä nuoreen joukkueeseen ja valmennuksessa hierotaankin käsiä yhteen tämän mahdollisuuden takia. Salosen kuntopuoli ei ymmärrettävästi ole vielä riittävällä tasolla, mutta miehen taidot ja muu merkitys joukkueelle on sitä luokkaa, että mies on nykyisellä kunnollaankin valtava vahvistus joukkueeseen. Salosta peluutetaan sunnuntaina sen mukaan mitä kunto kestää, mutta lähtökohtaisesti mies ottaa heti paikan joukkueen ykköskentästä Lepolan ja Prokin rinnalta. Katsotaan sitten pelissä kuinka kauan ukko jaksaa siellä painia.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleSalonen

Ville Salonen

4.4.1987
Tiedot


Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää