Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Salonen palaa Karhuihin

 

Ville Salonen palaa Karhuihin


Karhujen tärkeimpiin pelaajiin vuosikaudet kuulunut Ville Salonen on palannut Karhujen vahvuuteen. Salonen pukee ensi kertaa Karhu-paidan päälleen jo sunnuntain Top Team -ottelussa. 

Viime kauden päätteeksi Salonen päätti pitää välivuoden salibandystä, mutta nyt on tilanne muuttunut ainakin toistaiseksi. Salonen on harjoitellut viimeiset kaksi viikkoa joukkueen mukana, mutta pidempää sopimusta miehen kanssa ei vielä ole tehty. Salonen on sopinut yhdessä joukkueen valmennuksen kanssa olevansa mukana "viikko kerrallaan" -periaatteella, Tilanne on Salosen kannalta täysin ymmärrettävä. Mies ei halua sitoa itseään näin nopeasti mihinkään pidempiaikaiseen. Syyt välivuoden pitämiselle ovat varmasti vieläkin tuoreessa muistissa ja mies haluaakin katsoa rauhassa miltä harjoittelu ja pelaaminen tällä hetkellä maistuu.

Joka tapauksessa Salonen on erittäin tervetullut lisä nuoreen joukkueeseen ja valmennuksessa hierotaankin käsiä yhteen tämän mahdollisuuden takia. Salosen kuntopuoli ei ymmärrettävästi ole vielä riittävällä tasolla, mutta miehen taidot ja muu merkitys joukkueelle on sitä luokkaa, että mies on nykyisellä kunnollaankin valtava vahvistus joukkueeseen. Salosta peluutetaan sunnuntaina sen mukaan mitä kunto kestää, mutta lähtökohtaisesti mies ottaa heti paikan joukkueen ykköskentästä Lepolan ja Prokin rinnalta. Katsotaan sitten pelissä kuinka kauan ukko jaksaa siellä painia.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleSalonen

Ville Salonen

4.4.1987
Tiedot


Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää