FBT:lle neljäs perättäinen voitto

Ennakkoarvioiden valossa lauantai-illan ottelusta Pirkkalan Pirkkoja vastaan oli tulossa tasainen vääntö, josta oli
lupa odottaa jonkilaista torjuntavoittoa.

Ottelun ensimmäinen kymmenminuuttinen olikin Pirkkojen selvää hallintaa. Pallo pyöri sitkeästi FBT:n
kenttäpuoliskolla. Porilaisten puolustus kuitenkin kesti paineen. Pirkkalan rynnistys laantui, kun ajassa 8.56 Tatu
Ruohosen
veto viivasta upposi pahasti maskissa olleen Jorma Viitasen selän taakse. Erän loppu olikin jo huomattavasti
tasaisempaa pelailua. Tauolle siis lukemissa 1 - 0.

Toiseen erään "katsomoraati" ennakoi Pirkkojen vahvaa rynnistystä. Rynnistys kuitenkin laantui varsin nopeasti, kun
molemmille joukueille puhallettiin samanaikaiset jäähyt. Tasavajaalla onnisttuikin sitten kotijoukkue. Joni Rokosan
mainiosta esityöstä Teemu Helin upotti pallon Pirkkojen verkkoon ajassa 22.03. Kun vielä paria minuuttia myöhemmin
Janne Kujansuu "melkein teki maalin", jonka Tony Leppijoki lopullisesti survoi verkon perille, alkoi pirkkalalaisten
ilme synkistyä. Tässä vaiheessa Pirkkalan valmentaja Arto Riihimäki alkoi punoa uusia juonia. Myös kotijoukkueen
puseroon näytti hiipivän aavistuksenomainen hyvän olon tunne. Seuraavat kaksi maalia tekikin Pirkat. Johtoasemassa
pelaaminen on perinteisesti ollut FBT:lle vaikeaa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että tästä vaivasta aletaan päästä
eroon. Mainioon kevätkuntoon vertymässä oleva Markus Maijala onnistui ajassa 35:55. Esityön maaliin teki, jälleen
erittäin hyvän pelin pelannut, Tatu Ruohonen. Myös manion pelin pelannut Juuso Aho lisäsi vielä FBT:n taukojohdoksi 5
- 2.

Kolmannessa erässä ottelu jatkui jo kahdesta ensimmäisestä erästä tuttuja latuja. Pirkat vaikutti jo jossain määrin
alistuneelta. Kolmannen erän FBT -hahmoksi nousi Hannu Katila kahdella maalillaan. Pirkat yritti vielä kavennusta
ilman maalivahtia, mutta onnistui ainoastaan kaventamaan loppulukemiksi 7 - 3.

FBT:n nousukunto tuntuu siis jatkuvan. Tosin illan peli ei mitään erityisiä hienouksia tarjonnut, voitto tuli ja sehän riittää..

- Peli oli ensimmäistä kymmenminuuttista lukuun ottamatta FBT:n hallinnassa. Kaikki kentälliset onnistuivat toteuttamaan annettua taktiikkaa. Tällä kertaa yksinkertaisesti olimme parempia. Valmentaja Sami Väre kommentoi ottelun jälkeen

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com

FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.