Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Keskiviikkona taidot puntariin

 
Keskiviikkona taidot puntariin

FBT Porin taidot joutuvat keskiviikkona todelliseen puntariin, kun Urheilutalon luistinradalle astelee 1-divisioonaa johtava Nokian KrP. Ottelu on jälleen niin sanottu neljän pisteen ottelu, sillä voittamalla FBT Pori kaventaa eron KrP:hen kolmeen pisteeseen ja nousee sarjakakkonen SBS Porin kanssa tasapisteisiin. Häviämällä divarin kärkipaikka luisuu lähes tavoittamattomiin.

Nokian KrP on ollut todella vahvassa vedossa valmentajan vaihduttua Sami Leikkilästä Kai "Midas" Ahlstedtiin. Ottelu toisensa jälkeen on sujunut vahvassa KrP -komennossa. Myös "tähtipelaajien" oikkuilut on saatu karsittua minimiin ja energiat kohdistettua itse asiaan eli pelaamiseen. Myös tehopelaaja Katajiston paluulla on ollut suuri merkitys KrP:n peli-ilmeeseen. Onkin iso haaste FBT:lle saada Toni Katajisto ja kumppanit tehokkaasti kuriin oman maalin edustalla, hyökkäyspäässähän ei maalintekotilanteiden luomisessa ole viime otteluissa kärsitty joskin viimeistelyssä on ollut toivomisen varaa. Yksi ottelun avainasioita onkin pysyä pois jäähyboxista, sillä KrP:n ylivoima on ollut suorastaan murhaavan tehokasta. Toivottavasti FBT Porin valmentaja Sami Väre on saanut pelaajiston takaraivoon taottua tiukat teesit ottelua varten. Luvassa kuitenkin huikeaa yleisöön menevää salibandyviihdettä.

FBT Porin huoltajan Arto Heinon "seuraa heitä" -kohteet kamppailussa:

Nokian KrP:
17# Toni Katajisto - tehokas maalitykki
61# Niko Nordlund  - saako ison egonsa pidettyä kurissa ?

FBT Pori:
74# Markus Maijala - erinomaista taistelua viime pelissä
38# Janne Kujansuu - vanhakin vertyy panosten kovetessa

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Salibandyliigaan ensi kaudeksi noussut Karhut on saanut riveihinsä viime kaudella Salibandyliigassa kaikkiaan 21 maalia iskeneen Antti Vuorisen. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy Karhujen riveihin Rauman SalBasta.

Lue lisää