Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Keskiviikkona taidot puntariin

 
Keskiviikkona taidot puntariin

FBT Porin taidot joutuvat keskiviikkona todelliseen puntariin, kun Urheilutalon luistinradalle astelee 1-divisioonaa johtava Nokian KrP. Ottelu on jälleen niin sanottu neljän pisteen ottelu, sillä voittamalla FBT Pori kaventaa eron KrP:hen kolmeen pisteeseen ja nousee sarjakakkonen SBS Porin kanssa tasapisteisiin. Häviämällä divarin kärkipaikka luisuu lähes tavoittamattomiin.

Nokian KrP on ollut todella vahvassa vedossa valmentajan vaihduttua Sami Leikkilästä Kai "Midas" Ahlstedtiin. Ottelu toisensa jälkeen on sujunut vahvassa KrP -komennossa. Myös "tähtipelaajien" oikkuilut on saatu karsittua minimiin ja energiat kohdistettua itse asiaan eli pelaamiseen. Myös tehopelaaja Katajiston paluulla on ollut suuri merkitys KrP:n peli-ilmeeseen. Onkin iso haaste FBT:lle saada Toni Katajisto ja kumppanit tehokkaasti kuriin oman maalin edustalla, hyökkäyspäässähän ei maalintekotilanteiden luomisessa ole viime otteluissa kärsitty joskin viimeistelyssä on ollut toivomisen varaa. Yksi ottelun avainasioita onkin pysyä pois jäähyboxista, sillä KrP:n ylivoima on ollut suorastaan murhaavan tehokasta. Toivottavasti FBT Porin valmentaja Sami Väre on saanut pelaajiston takaraivoon taottua tiukat teesit ottelua varten. Luvassa kuitenkin huikeaa yleisöön menevää salibandyviihdettä.

FBT Porin huoltajan Arto Heinon "seuraa heitä" -kohteet kamppailussa:

Nokian KrP:
17# Toni Katajisto - tehokas maalitykki
61# Niko Nordlund  - saako ison egonsa pidettyä kurissa ?

FBT Pori:
74# Markus Maijala - erinomaista taistelua viime pelissä
38# Janne Kujansuu - vanhakin vertyy panosten kovetessa

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää