Lopun rynnistys ei riittänyt

Illan ottelussa FBT:n vastustajaksi asettui 1.divarin länsilohkoa johtava Nokian KrP. Odotettavissa oli siis taidokasta, nopeaa ja fyysistä peliä.

Ensimmäinen erä olikin ajoittain melkoista nokialaismylläkkää. KrP pyöritti peliä ja nakutteli maaleja tasaiseen tahtiin ja erän ylitettyä puolivälin, taululla olivat lukemat 0 - 3. Hieman lohtua toi erän loppupuolella Ville Vahteran osuma. Oli FBT:lläkin toki omat hetkensä. Viimeistelyn teho ei vain yltänyt lähellekään vierailijoiden tasoa. Tauolle mentiin sii lukemissa 1 - 3.

Toisessa erässä peli oli jo tasaisempaa. Siitä huolimatta näytti siltä, että Nokia karkaa lopullisesti. Edelleen hyvällä prosentilla tekopaikat hyödyntänyt KrP johti ottelua erän puolivälissä jo 1 - 6! Kotijoukkueen herättäjäksi ilmoittautui Tatu Ruohonen, joka punnersi todellisen tahtomaalin. Erän loppu tehtailtiinkin maaleja vuorotahtiin. Vierailijat onnistuivat aina kuittaamaan FBT:n kavennuksen. Erätauolla lukemat olivat 4 - 8.

Kolmas erä olikin sitten FBT:n hillitöntä yritystä. Kun vielä KrP:n pelaajat hankkivat, jopa silkalla hölmöilyllä, muutaman jäähyn, pääsi FBT jo kahden maalin päähän. Mutta aika loppui kesken. Loppulukemiksi taululle jäivät 8 - 10.

Miksi tänään hävittiin? KrP oli, ainakin tänään, selvästi fyysisempi joukkue. Myös tilannenopeus ja ajoittain taitokin menivät ohi kotijoukkueesta. Ilmiselvää etua nokialaisille toivat myös kokeneet pelaajat. Porilaisittain erittäin hyvää oli kolmannen erän taistelu. Pää ei painunut missään vaiheessa. Kolmannessa erässä nähtiin ajoittain myös varsin luovasti ja vapautuneesti pelaava FBT. Tästä on hyvä jatkaa kohti lauantain paikallisvääntöä.

Katso kuvagalleria ottelusta
Lisää kuvia tulossa..

FBT Pori - Nokian KRP 8-10 (1-3,3-5,4-2)

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.