Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Myös Nickerson lähti Ässistä

 
Myös Nickerson lähti Ässistä

Porin Ässien puolustaja Matt Nickerson siirtyy loppukaudeksi Tampereen Ilvekseen. Suurella kohulla ja yhteistyökumppaneiden avustuksella Ässiin paluun tehnyt Nickerson ehti pelata porilaisjoukkueen riveissä yhteensä 25 ottelua. Tehopisteitä jenkkipuolustajalle merkittiin seitsemän (1+6). Ässien sisäistä jäähytilastoa Nickerson puolestaan johti 106 jäähyminuutillaan.

Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäen mukaan päätös oli vaikea mutta siirtoon liittyy huomattava taloudellinen merkitys.

- Tämä oli yksi urani vaikeampia päätöksiä. Kuitenkin OY-muotoisessa toiminnassa joskus joutuu tekemään tämänkaltaisia ratkaisuja. Ottelutulot ovat joulun jälkeen pudonneet, joten tarvitsimme säästöjä ja tähän siirtoon liittyy merkittävä taloudellinen säästö. Olimme yhteydessä Nickersonin hankintaan osallistuneiden yhteistyökumppaneiden kanssa ja se otettiin päätöstä tehtäessä huomioon.

- Tunnetasolla on päivänselvää, että tämä koskettaa meitä kaikkia. Tiemme erosivat täydellisessä yhteisymmärryksessä ja toivottavasti ne vielä joskus kohtaavat.

Nickerson nähtäneen ensi kertaa uuden joukkueensa riveissä 29. tammikuuta, kun Ilves kohtaa kotikentällään HPK:n.

Nickerson Matt,Ässät
Nickersonin pelit Patapaidassa on tältä erää pelattu. Kuva: Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2007-2008 A-nuoret

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MattNickerson

Matt Nickerson

1.11.1985 New Haven, CT, USA
Tiedot


Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää
Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Matti Lamberg sekä puolustaja Kristian Tuohilampi siirtyvät Ässiin kaksivuotisilla sopimuksilla. Lisäksi maalivahti Henri Kiviaho siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää