Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaisa Salmela jatkaa Pesäkarhujen lautasen ääressä

 

Kaisa Salmela jatkaa Pesäkarhujen lautasen ääressä


Naisten Superpesiksen kaikkien aikojen lukkari Kaisa Salmela on tehnyt päätöksen jatkaa vielä ainakin vuodella huikeaa uraansa.

Tämän kauden päätteeksi Kaisa Salmela valittiin jo kuudennen kerran Naisten Superpesiksen vuoden lukkariksi.  Näin hänestä tuli ensimmäinen kuusi kertaa tittelin saavuttanut naispelaaja. Pesäkarhut ja Salmela tekivät yksivuotisen jatkosopimuksen.

"Siviilityön Kainuussa ja pelaamisen täällä Porissa yhteensovittaminen on aika haasteellista, mutta jokin asia tuntui vain vielä jäävän hieman kesken Pesäkarhujen kanssa. Seura tarjosi mielenkiintoista sopimusta ja päätin sitten vielä katsoa ja kokeilla!" toteaa Salmela.

Pesäkarhut on solminut myös yksivuotiset sopimukset omien kasvattiensa Anni Harjusen sekä Maria Suomisen kanssa.

Lisäksi Pesäkarhut teki Lapuan Virkiän kasvatin Tiia Ahvenniemen kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen. Ahvenniemi kuuluu Naispesäpallon tulevaisuuden lupauksiin ja hänen pelipaikkansa on lukkari.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2012 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää