Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuplaviikonlopun haaste edessä...

 
Tuplaviikonlopun haaste edessä...

Tulevana viikonloppuna FBT Porilla on edessään kaksi kauden loppuosan kannalta tärkeää ottelua. Ensin joukkue "matkaa" Porin Urheilutalon parketille kauden kolmanteen ja aina kiihkeätunnelmaiseen paikallisotteluun SBS Porin vieraaksi. Sunnuntaina joukkue isännöi puolestaan sarjan kolmospaikkaa hallussaan pitävää Forssan Suuppareita.

Molemmissa otteluissa on panoksena sarjan kakkostila, mikä oikeuttaisi taisteluun liigaan noususta. SBS Pori on FBT:tä edellä vaivaiset kaksi pistettä. Voittamalla paikalliskamppailun, FBT tasoittaisi puntit nousemalla samaan pistemäärään SBS:n kanssa. FBT:n hävitessä SBS repisi joukkueiden välisen eron neljään pisteeseen. FoSu puolestaan on FBT:tä edellä vain yhden pisteen ja on pelannut kaksi ottelua enemmän kuin FBT Pori. Voittamalla molemmat asetelma muuttuisi mielenkiintoiseksi ja haaveet liigakarsintapaikasta jäisivät elämään.

SBS Pori - FBT Pori, La 26.1.2008, Porin Urheilutalolla

Paikalliskamppailun joukkueilla on ollut hieman erilainen sarjaohjelma. FBT Pori pelasi viime viikon keskiviikkona Vaasassa, lauantaina kotiottelu, ja tämän viikon keskiviikkona oli jälleen kotiottelu. Nyt on vielä viikonloppuna kaksi ottelua, joten kunnolliselle harjoittelulle ei ole juurikaan jäänyt aikaa,  vaan on pitänyt keskittyä lähinnä palauttavaan harjoittelemiseen ja seuraavan ottelun teesien naulaamiseen. SBS Pori on puolestaan pelannut lähinnä viikonloppuisin, joten se on voinut viikolla keskittyä ainoastaan paikalliseen vääntöön. Luulisi energiaa joukkueella riittävän, varsinkin kun sunnuntaina on edessä lepopäivä.

SBS Porin salibandykentillä viime aikoina kulkema tie on ollut kuoppainen. Varsinkin, kun ottelut eivät ole sujuneet samalla tavalla kuin syksyllä. Neljästä edellisestä pelistä kolme tappiota ja ainoastaan yksi voitto. Pelaajien otteet kentällä eivät ole olleet sitä, mitä valmentaja Ismo Läntinen olisi halunnut niiden olevan. Joukkuetta on myös vahvistettu parilla konkariosaston pelaajalla kurssin kääntämiseksi. Maalintekotaito ei ainakaan Niemisen pojalta ole unohtunut, FoSua vastaan saldona kolme maalia. Joukkueessa on myös tukku muita maalinteon taitavia pelaajia ja lisäksi muutama työmyyrä sekä pari kolme ravihevosta. FBT Porin puolustajien on syytä olla tarkkana, kun Läntinen heittää kaukaloon äijiä tiiviillä tahdilla joukkueen yrittäessä pitää tempoa yllä. Nähtäväksi jää, miten käy. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ainakin luvassa kaukalon molemmissa päissä, kun vielä oman mausteensa soppaan heittää mielenkiintoinen oikeudenjakajakaksikko Tuomarila - Jokioja.

FBT Pori - FoSu, Su 27.1.2008, Porin Urheilutalolla

Sunnuntaina on sitten edessä toinen kova haaste, kun kauden todella hyvin tähän asti pelannut Forssan Suupparit astelee Urheilutalon parketille. Kyseessä on joukkueiden kolmas kohtaaminen tällä kaudella. Ensimmäisessä FoSu oli vastaantulija, mutta vei lopulta Forssassa vaudikkaassa ottelussa voiton lukemin 4 - 3. Joukkue on kehittynyt kauden aikana yhteneväiseksi, liikkuvaksi ja taistelevaksi joukkueeksi, jossa maalinteko otteluissa on jakautunut useammalle pelaajalle. Herrat Petri Mäkeläinen (30+17), Juha Laitila (26+18) ja Teemu Aaltonen (25+13) ovat divarin pistepörssin sijoilla 3, 4, ja 10 yhteenlasketun maaliluvun ollessa 81. Pelaajia, jotka FBT Porin puolustuksen pitäisi saada pysymään pihdeissään. Hereillä pitää olla alusta asti, nukahduksiin ei ole varaa, sillä FoSun vastahyökkäykset lähtevät tehokkaasti. Kokeneena valmentajana Jani Kannostolla on lisäksi omat juonikkaat kuvionsa taktiikan muuttamiseksi. Saa nähdä, miten FBT:n Sami Väre vastaa haasteeseen..

FBT Porin pelit ovat tämän vuoden puolella sujuneet hyvin. Historian pisin neljän ottelun voittoputkikin saatiin aikaiseksi, joka tosin katkesi keskiviikkona Nokian KrP:n toimesta. Pääsääntöisesti joukkue on kuitenkin pelannut pirteästi. Edelliskausina ja vielä syksylläkin otteita vaivannut ailahtelevaisuus on saatu tasaannutettua ja aaltoliike hyvän ja huonon pelin välillä on ollut viime aikoina aika lailla pieni, joskaan poistuneeksi ongelmaa ei vielä voi laskea. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä paremmin joukkueen kokeneempi osasto on päässyt peleihin sisään ja parantanut koko ajan otteitaan. Esimerkkinä mainittakoon pistepörssin kuudentena majaileva Ville Vahtera (18 +25) sekä Hannu Katila (19 +6). Ilahduttavaa on ollut myös joukkueen nuorten pelaajien esiinmarssi, parhaimpana esimerkkinä voisi mainita Tatu Ruohosen, joka illasta toiseen jaksaa painaa täysillä. Tällä miehistöllä on vielä erinomaiset mahdollisuudet kamppailla toisesta liigakarsintapaikasta ja sitä kautta saada haaveilleen katetta. Viikonlopun pelien jälkeen olemme paljon viisaampia..

- Taisi FBT Porin poikia keskiviikkona pikkasen jännittää ottelun tärkeys, kun ensimmäisessä erässä tuntui puristusta mailasta olevan hieman tavallista enemmän. Vasta toisessa erässä päästiin vauhtiin. Toivotaan, ettei lauantaina enää jännitä, vaan pistetään täysi ralli päälle heti alusta alkaen, aprikoi FBT Porin huoltaja Arto Heino.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää