Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT poimi kypsän hedelmän

 
FBT poimi kypsän hedelmän

 
FBT rynni Ville Vahteran johdolla yli SBS:n. Kuva: Mikko Knuutila

Illan otteluna Porin Urheilutalolla oli aina arvaamaton paikallisvääntö. FBT:n jo viime vuoden lopulla alkanut noususuunta on saanut jatkoa vuoden vaihduttua. Paikallisvastustaja SBS sen sijaan on alkukauden rynnistyksen jälkeen konttailut vähän siellä ja täällä.

Ottelu alkoi FBT:n salamamaalilla. Jo ajassa 0.24 Teijo Vienola veto upposi SBS:n maaliin. Ottelun kuvio näytti olevan alusta alkaen selvä. SBS juoksee ja heittelee pitkiä päätyyn ja FBT pyrkii kontrolloimaan pallollista peliä. Tosin SBS:n ryntäilystä näytti jo puuttuvan alkukaudelta tuttu terävyys. Eikä FBT:nkään kontrolli aina pitänyt... Erän aikana maaleja tehtailtiin suunnilleen tasatahtiin. Tauolle mentiin lukemissa 3 - 2.

Toisen erän ensimmäinen puolisko oli FBT:n. Erän puoliväliin mennessä taukolukemat olivat jo kääntyneet FBT:n 3 - 5 johdoksi. Toisessakin erässä FBT:n kontrolli, varsinkin puolustuspäässä, petti pari kertaa. Niinpä SBS onnistui luomaan hyvin pelanneen Tomi Bergendahlin maalille muutaman Sirkus Pasila -tyyppisen härdellin. Hallitusti FBT kuitenkin jaksoi pelata omaa peliään. Tauolle päästiin kuitenkin vain yhden maalin johdossa 5 - 6.

Kolmannen erän alkuun oli odotettavissa SBS:n hillitön rynnistys. Sitä ei kuitenkaan koskaan tullut. FBT kontrolloi edelleen peliä suurimman osan ajasta. Tosin SBS:kin onnistui muutaman paikan tuhlaamaan. Erän maalit teki kuitenkin FBT. Loppulukemat ottelussa olivat 5 - 8.

Ottelun ratkaisuksi nousi joukkueiden taitoero, joka alkoi selvästi näkyä toisessa erässä. FBT on myös oppinut sen, miten hillittömästi karvaavaa joukkuetta vastaan pelataan. Myös FBT näytti osaavansa "kukkupallojen" heittelyn vastustajan päätyyn.

Joukkueet ovat nyt sarjassa tasapisteissä:  FBT toisena, SBS neljäntenä. Sarjasta on loppua kohden tulossa ennätystasainen, kun FBT Porin sunnuntainen vastus FoSukin on sarjassa viidentenä ainoastaan pisteen porilaisia jäljessä. Tosin yksi peli enemmän pelattuna, sarjaa on kuitenkin porilaisilla on jäljellä vielä kahdeksan ottelun verran. Lohkon kaksi parasta jatkavat liigakarsintoihin.

Katso ottelun kuvagalleria
ja lisää kuvia on tulossa.


SBS Pori - FBT Pori 5-8 (3-2, 2-4, 0-2)

00.24 0 - 1 Teijo Vienola (Ville Vahtera) FBT Pori
03.29 1 - 1 Timo Heinilä (Miikka Läntinen) SBS Pori
07.30 1 - 2 Joni Rokosa FBT Pori
08.35 2 min - Hannu Katila, FBT Pori
09.28 2 - 2 yv. Totti Kumlander (Tino Nieminen) SBS Pori
10.43 2 min - Joni Hämäläinen, SBS Pori
15.26 3 - 2 Mikael Boelius (Juho Miilunpalo) SBS Pori

22.21 3 - 3 Teemu Helin (Juuso) Aho FBT Pori
23.23 3 - 4 Hannu Katila (Teijo Vienola) FBT Pori
26.16 3 - 5 Juha Tikka (Juuso Aho) FBT Pori
28.13 2 min - Mikael Boelius, SBS Pori
31.25 4 - 5 Timo Heinilä (Petri Ahola) SBS Pori
32.21 2 min - Markus Maijala, FBT Pori
35.06 4 - 6 Ville Salonen (Joni Rokosa) FBT Pori
36.17 5 - 6 Timo Heinilä (Petri Ahola) SBS Pori

45.06 2 min - Petri Ahola, SBS Pori
46.23 5 - 7 yv. Hannu Katila (Ville Vahtera) FBT Pori
47.00 2 min - Juha Tikka, FBT Pori
49.47 2 min - Tero Haapala, SBS Pori
52.18 2 min - Timo Kumlander, SBS Pori
52.35 2 min - Janne Kujansuu, FBT Pori
56.12 5 - 8 Ville Vahtera (Tomi Bergendahl) FBT Pori
58.45 2 min - Markus Maijala, FBT Pori

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää