Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ote lohkon kakkosijasta vankistui... hieman

 
Ote lohkon kakkosijasta vankistui... hieman

Parin viikon otteluruuhkan (viisi ottelua parissa viikossa) viimeisessä koitoksessa Forssa Suuppareita vastaan FBT:llä oli mahdollisuus tarttua vankemmin lohkon kakkossijaan. Tämä edellytti myös sitä, että Woodcutters voittaisi Blue Foxin Vaasassa.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Ensimmäisen kymmenminuuttisen peli aaltoili puolelta toiselle. Ajassa 9.54 Hannu Katila ryösti pallon vastustajalta ja avasi kotijoukkueen maalitilin. Pallon hallinta alkoi siirtyä vähitellen FBT:lle. Palloa pyrittiin syöttelemään maltillisesti omalla puoliskolla ja sen jälkeen toimittamaan laitojen kautta ylös. Porilaisten hallinnasta huolimatta FoSu onnistui tasoittamaan pelin jo ajassa 10.39. Loput erän maaleista tekikin sitten FBT. Ensin Hannu Katila iski Matti Vapaniemen loistavasta syötöstä. Kun vielä "nuorisoseura" Joni Rokosa - Juha Tikka teki maalin, päästiin tauolle lukemissa 3 - 1.

Toisessa erässä FoSu jatkoi jo ensimmäisestä tuttua agressiivista karvausta. Porilaispäättyyn tultiin jopa kahdella miehellä. Myös forssalaisten vastaiskut lähtivät liikkeelle nopeasti. Parilla syötöllä ylitettiin keskialue ja hakeuduttiin vetopaikoille. Erän alussa forssalaisten toiveita nostatti Ville Into, joka FoSu:n parhaanan palkitun Jani Henttisen syötöstä kavensi lukemiksi 3 - 2. FBT:n toisen erän alku oli hieman unelias. Lieneekö ottelusuman rasitus jo hieman painanut. Nuorisoketju kuitenkin jaksoi vääntää. Ajassa 25.12. ketju sai FoSu:n päätyyn aikaiseksi varsinaisen pyörremysrkyn. Rokosan syötöstä Markus Maijala iski taululle lukemat 4 - 2. Kun vielä Tony Leppijoki onnistui, olivat taukolukemat 5 - 2.

Kolmas erä oli edelleen FBT:n hallinnnassa. Pallollista peliä kontrolloitiin hyvin. Puolustuksessa laukaukset peitettiin mainiosti. Myös koko ottelun hyvin pelannut maalivahti Tomi Bergendahl torjui muutaman forssalaisten tekopaikan. Erän loppupuolella FoSu yritti vielä kiriä kuudella kenttäpelaajalla ja saikin aikaiseksi yhden kavennusmaalin. Summerin soidessa taululla olivat lukemat 7 - 4.

Ottelun parasta antia oli ns. nuorisokentällisen peli. Varsinkin Joni Rokosa tuntuu nykyään tekevän kentällä mitä tahtoo. Mukavaa katsottavaa oli myös Janne Kujansuun peli; "veteraani" vertyy ratkaisuvaiheiden lähestyessä. FBT:n peli näyttää nyt muutenkin kulkevan. Varsinkin syöttöpeliä on ilo katsella. Parannettavaa onkin sitten maalinteossa. Aika ajoin FBT viimeistelee tekopaikoista luvattoman huonolla prosenttilla. Parin viikon lepotauko on nyt kuitenkin varmasti ansaittu. Tosin hyvän vireen ylläpitämiseksi pitää jatkuvasti tehdä töitä.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin finaalisarja alkaa lauantaina Loviisassa

Divarin finaalisarja alkaa lauantaina Loviisassa

Divari-kausi on edennyt kauden huipennukseen, kun jäljellä on enää kaksi joukkuetta. Finaalisarjassa kohtaavat runkosarjan kolmonen Loviisan TOR ja kuudenneksi sijoittunut Karhut. Kahden perinteikkään seuran kohtaamisessa pelataan mestaruuden lisäksi myös noususta Salibandyliigaan.

Lue lisää
Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää