Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhut haastaa sarjakärjen

 

Karhut haastaa sarjakärjen


Karhut haastaa sarjan kärjessä majailevan Indiansin. Kauden ensimmäisessä ottelussa syksyllä, Indians riepotteli Karhuja tylyin 12-4 numeroin. Tuossa ottelussa Karhujen onnistumiset jäivät pitkälti alkulämpöön, sillä joukkue oli ottelun aikana kaikessa tekemisessä muutaman askeleen Heimoa jäljessä.

Uusi vuosi ja uusi yritys. Indians on kiivennyt tasaisen varmasti sarjan kärkikahinoihin ja onkin tällä hetkellä sarjan ykköspaikalla tasapistein Blue Foxin kanssa. Myös Karhujen peli on alkanut pikkuhiljaa paranemaan, vaikka pelaajapuolella vastoinkäymisistä onkin tullut jo enemmän sääntö kuin poikkeus. Karhut ei hävinnyt joulukuun kolmessa ottelussa kertaakaan, kun joukkue tasasi kotona pisteet SB Vaasan kanssa ja voitti vieraissa niin Fosun kuin Merikoskenkin. Karhut lähteekin hakemaan kauden kolmatta perättäistä voittoaan hyvän itseluottamuksen voimalla. Vastustajan hyvyys tiedetään, mutta siitä ei lähdetä paineita hakemaan.

Vastoinkäymiset ovat olleet osana joukkueen arkea jo pidemmän aikaa. Suuri määrä loukkaantumisia muutenkin kapeaan rosteriin, on jättänyt jälkensä, sillä Karhujen on ollut vaikea saada edes 15 pelaajaa harjoituksiin. Kapealla materiaalilla harjoittelu vaatii aina oman järjestelynsä, eikä joukkue ole varmasti päässyt harjoittelemaan niin kokonaisvaltaisesti kuin halua olisi ollut. Lomareissultaan palannut Ville Mattila palaa kokoonpanoon, mutta poissaolijoiden listalle on sitten viime näkymän lisätty Kristian Krannila, jonka hermovamma pitää miehen poissa määrittelemättömän ajan. Aikaa voi lääkärin mukaan mennä joko päiviä, viikkoja tai kuukausia. Markus Lammi mursi jalkansa edellisessä ottelussa Merikoskea vastaan ja on poissa 4-6 viikkoa. Ville Salonen puolestaan siirtyi loppukaudeksi Sveitsin liigassa neljäntenä majailevaan Chur Unihockeyn riveihin. Myös VP Kujansuu joutuu jättämään ottelun väliin. Vanhoista poissaolijoista pois edelleen pysyy Rami Prokki, Juha Tikka, Aapo Ollonqvist, Mikael Lindroos ja Janne Kujansuu. Roni Tuomela tekee tänään kotidebyyttinsä ja alikersantin natsat juuri saanut Joonas Salo pelaa ensimmäisen ottelunsa edustusjoukkueessa tällä kaudella.

Karhut saa otteluun 14 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Tilanne on vaikea, mutta joukkue on viime aikoina pelannut pirteitä otteluita vajaamiehisenäkin ja sitä Karhut lähtee tänäänkin hakemaan. Indians pyritään laittamaan tavalla tai toisella ahtaalle, omat paikat pitää käyttää ja maalivahtipelin onnistua. Siinä lääkkeet Indiansin kaatoon lauantaina.

Ottelu alkaa urheilutalolla klo 17.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää