Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LoSB saapuu testaamaan kotijoukkuueen nykyvireen

 
LoSB saapuu testaamaan kotijoukkuueen nykyvireen

Lauantaina Porin urheilutalon parketille saapuu pisteistä kotijoukkue FBT Porin kanssa taistelemaan Länsi-Uudenmaan salibandy-ylpeys LoSB Lohjalta.

Tilanne on kotijoukkueen kannalta hieman hankala, sillä LoSB majailee sarjataulukon hännillä viimeisellä sijalla, mutta on kuitenkin pelannut sarjasijoitustaan paremmin viime aikoina. Alla on vierasvoitto KOO-VEEsta, tappio vieraissa KrP:lle, voitto kotona FoSusta sekä niukat yhden maalin kotitappiot Pirkoille ja Woodcuttersille.

Molemmilla joukkueilla on parin viikon mittainen tauko sarjapeleistä takanaan. Ansaittu tauko on varmasti molemmissa leireissä käytetty täysipainoiseen harjoitteluun, sekä akkujen lataamiseen viimeisiä sarjaotteluita ajatellen. Lohjalaisilla on vielä pienen pienet saumat kohennella sarjasijoitustaan, sillä Pirkat on heistä kuuden pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneena. Kotijoukkueella on puolestaan täydet mahdollisuudet pitää tällä hetkellä hallussa oleva kakkospaikka loppuun asti. Kaikki on omissa käsissä, nähtäväksi jää, pystytäänkö siihen.

Lohjalaiset kohtaavat huomenna kotonaan Porin tämänhetkisen "kakkosjoukkueen", SBS Porin. Ja heti perään lauantaina on sitten vuorossa toinen porilaisjoukkue, tällä kertaa Porissa. Edellisiltainen ottelu ja bussimatka painavat varmasti lohjalaisten jaloissa, mutta se ei helpota kotijoukkueen urakkaa, sillä pahin vastustaja lauantai-iltana löytyy kotijoukkueen omasta henkisestä kantista. Jos kotijoukkue pystyy normaalisuoritukseen, ei lopputuloksesta pitäisi olla epäilystä. Mutta se miten käy selviää lauantai-iltana ja toivottavasti jännittävässä salibandynäytelmässä.

FBT Porn tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää