Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sinimustat jäi PoPan jalkoihin

 
Sinimustat jäi PoPan jalkoihin

FC PoPa kävi voitokkaasti vierailemassa Turussa Sinimustien vieraana, tuomarin viheltäessä viimeisen kerran pilliinsä aikakirjoihin jää PoPa:n 4-1 voitto.

Harjoitusottelu pelattiin Kupittaalla ja sen todella hyväkuntoisella kentällä, joka osaltaan edesauttoi porilaisten harjoittaa syöttötyöskentelyään. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla syöttöpeli toimi todella hyvin ja tehokkaasti. Porilaisten ensimmäinen maali oli hieno sommitelma, Antti Sumiala eteni vasemmalta boksiin ja syötti viereen Teemu Vihtilälle, joka siirsi pallon hallitusti maaliin. Toisessa maalissa Sumiala eteni jälleen vasemmalta röyhkeästi sisään boksiin ja vastustajalla ei ollut muuta keinoa kuin repiä mies väkipakolla maahan. Tuomarilla ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin viedä pallo 11 metriin ja tuomitun pilkun Tom Melarti laittoi varmasti maalin kattoon. Kolmas maali oli Vihtilän taidonnäyte, oikealta annetun kulmapotkun vastustajan kassari nyrkkeili suoraan Temelle 16 metriin, josta mies otti pallon haltuun ja nätti chippi yli hölmistyneen kassarin. Huikea maali. Puoliajan viimeisen viimeisteli hyvässä höyryssä pelannut Sumiala, Melarti kuljetti palloa oikealla sivustalla ja syötti keskellä kytänneelle Sumilalalle, joka laittoi pallon hallitusti maaliin. Ensimmäinen puoliaika oli porilaisten näytöstä ja vain tolpat ja huono keskittyminen maalintekoon piti lukemat 0-4:ssä.

Toisella puoliajalla ei ollut tietoakaan samanlaisesta syöttötyöskentelystä vaan porilaisille tuli todella paljon harhasyöttöjä ja liike oli puutteellista. Mutta tässä vaiheessa kautta ei kaikki voikaan vielä toimia kuin unelma eli selvistä lukemista huolimatta työtä on vielä paljon edessä ennen kuin aletaan pelata pisteistä.

Tänään kokoonpanosta puuttuivat Ari Qvist ja Jarkko Reinikka. Janne Vuorinen luuti vasempana pakkina kauden ensimmäiset minuuttinsa ja ilahduttavaa oli, että kantapää kesti koko pelin rasitukset.

 

10.2.2008 harjoitusottelu, Kupittaa
FC Sinimustat - FC PoPa 1-4 (0-4)
0-1 Teemu Vihtilä
0-2 Tom Melarti
0-3 Vihtilä
0-4 Sumiala
1-4 FC Sinimustat

FC PoPan kokoonpano:
Pirhonen(Huuhka)
Pihlainen(Pelttari)
Luoma
Jari Vuorinen
(T.Mäkelä)
Janne Vuorinen
Wallin (S-P Mäkelä)
I.Santahuhta
Vihtilä
Piracaia
Sumiala
Melarti (M.Santahuhta)

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää