Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maantiepyöräilyn SM-kilpailut ensi kesänä Porissa

 
Maantiepyöräilyn SM-kilpailut ensi kesänä Porissa

Koiviston Isku ry järjestää maantiepyöräilyn Suomen mestaruuskilpailut Porissa ja Ulvilassa 27.-29.6.2008. Kilpailut ovat järjestyksessään jo 97. maantiepyöräilyn SM-kilpailut mutta ne järjestetään Porissa vasta ensimmäistä kertaa. Tapahtuma on yksi Porin 450-vuotisjuhlatapahtumista ja tänä vuonna juhlitaan myös järjestäytyneen pyöräilyn 110. toimintavuotta.

SM-Kilpailuihin osallistuu lähes 250 kilpailijaa ja kilpailuluokat ovat naisilla N-18 ja elite -luokat sekä miehillä M-18, U-23 ja elite -luokat. Kilpailuihin odotetaan osallistuvan myös Keski-Euroopassa ajavat ammattilaispyöräilijämme koko kotimaan kärkikaartin lisäksi.

Perjantaina 27.6. Ulvilassa ja Noormarkussa ajetaan väliaikalähtöiset aika-ajot, joissa matkojen pituudet ovat 15km (N-18), 25 km (naiset elite ja M-18) sekä 40 km (U-23 ja miehet elite).
Lauantaina 28.6. kilpaillaan yhteislähtöiset maantieajot Porin keskustan tuntumassa N-18, M-18 ja naisten elite -luokissa 57-114 km matkoilla ja sunnuntaina ajavat miesjuniorit (U-23) ja miesten eliteluokka 185 km matkalla.

Aika-ajoissa ajetaan Harjunpään, Paluksen, Harjakankaan ja Rudanmaan välisellä reitillä. Kilpailujen lähtö ja maali ovat Harjunpään Urheilukentän luona.

Yhteislähtökilpailun reitin lähtö ja maali ovat Etelärannassa Cafe Jazzin luona. 14,2 km pitkä reitti kulkee Etelärannasta Kirjurinluodon kautta Pormestarinluotoon, josta ajetaan Länsitielle ja edelleen Hyvelään ja palataan Hyvelänraitin kautta Hyväntuulentielle, josta käännytään mm. Peräsimentien ja Kolitien kautta Puuvillatehtaan takaa Pohjoisrantaan ja Porin sillan kautta takaisin Etelärantaan. Kilpailukeskus toimii Etelärannassa ja kilpailujen aikana osa Etelärannasta ja Pohjoisranta on suljettu muulta liikenteeltä.

Kilpailut käynnistyvät perjantaina klo 16.00 ja aika-ajon Suomen mestari on selvillä noin klo 19. Lauantaina kilpaillaan klo 12 alkaen ja M-18, N-18 ja naisten eliten suomen mestaruudet ratkeavat klo 17 mennessä. Sunnuntaina miesten mestaruudesta ajetaan klo 10 alkaen ja mestari tullee maaliin noin 16.30.

Kilpailun järjestelyihin osallistuu Koiviston Iskun pyöräilyjaoston oman väen lisäksi paljon talkoolaisia. Kilpailuorganisaatio muodostuu noin 100 hengen toimitsija- ja liikenteenohjaajajoukosta. Kilpailujen johtajana toimii Pentti Muukkonen ja järjestelytoimikunnan puheenjohtajana Iskun pyöräilyjaoston puheenjohtaja Jari Wiksten.

Koiviston Iskun tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen ensimmäinen päivä toi Poriin kaksi SM-mitalia

Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen ensimmäinen päivä toi Poriin kaksi SM-mitalia

Maantiepyöräilyn väliaikalähtöiset Suomen Mestaruuskilpailut ajettiin aurinkoisessa ja lämpimässä säässä Ulvilan Harjunpäässä. Porin Tarmon Jussi Eskelinen voitti U23 -sarjansa SM-kullan. Tarmon Lotta Lepistö puolestaan saavutti naisten sarjassa SM-hopeaa.

Lue lisää
Pyöräilyammattilaiset Porin SM-kisoihin

Pyöräilyammattilaiset Porin SM-kisoihin

Koiviston Isku järjestää 27.6.-29.6. maantiepyöräilyn SM-kilpailut Ulvilassa ja Porissa.

Lue lisää

Jouko Mäkelä voitti Lattomeri-ajon

10. Lattomeri-ajot avasivat perinteiseen tapaan kotimaan maantiepyöräilykauden Porissa. Kankaanpääläinen Continental teamin Jouko Mäkelä polki yleisen sarjan voittoon. Kilpailut ajettiin kylmässä ja märässä säässä ja tuomarineuvosto lyhensi kilpailumatkoja.

Lue lisää

Lattomeri-ajot käynnistävät perinteisesti pyöräilyn kilpakauden

Koiviston Isku ry:n pyöräilyjaosto järjestää Suomen maantiepyöräilyn kilpailukauden avauskilpailuna järjestyksessään 10. Lattomeri-ajot ensi sunnuntaina.

Lue lisää

Ammattilaisjoukkue Lattomeri-ajoihin

Koiviston Isku täyttää tänä vuonna 80 vuotta ja juhlavuoden kilpailutapahtumat aloittaa jo 9. kertaa ajettava Lattomeri-ajot sunnuntaina 15.4.

Lue lisää

Koiviston Iskun ja Chebici teamin elitepyöräilijät yhdistävät voimansa

Koiviston Iskun ja Järvenpään Pyöräilijöitä edustava Chebici team tekivät yhteistyösopimuksen kaudelle 2007.

Lue lisää