Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT:llä pitää kiirettä loppuviikolla

 
FBT:llä pitää kiirettä loppuviikolla

FBT Pori pelaa viidessä päivässä kolme ottelua, kun keskiviikkona FBT Porin vieraaksi saapuu KOO-VEE Tampereelta, perjantaina joukkue matkaa bussilla Kirkkonummelle Rangersin vieraaksi ja sunnuntaina Blue Fox Pietarsaaresta saapuu punnitsemaan kotijoukkueen taidot. Rankka loppuviikko on siis tulossa, joten otteluista palautumiset pitää hoitaa todella huolellisesti. Sarjatilanne on tällä hetkellä sellainen, että yhteenkään notkahdukseen ei ole varaa, mikäli aiotaan taistella karsintapaikoista loppuun asti.

KOO-VEE on pelannut vuodenvaihteen jälkeen mollivoittoisesti, seitsemän ottelua, kaksi voittoa, viisi tappiota, joista kolme kotona. Joukkue on kuitenkin vaarallinen, sillä hyvänä päivänä se pystyy haastamaan kaikki sarjan joukkueet tasapäiseen taisteluun pisteistä. Maalintekotaito on kokeneen joukkueen pelaajilla hanskassa. Tilaisuuden tullen Sami Tuulola, Hannu Sassi, Jarkko Savenius ja kumppanit rankaisevat armottomasti vastustajan virheistä. Siitä pitäisi kotijoukkue FBT Porin pelaajilla olla karvasta kokemusta Kaukajärven kohtaamisesta, jonka FBT hävisi jatkoajalla puolustuspään pallonmenetyksestä syntyneestä tilanteesta. Ei siis kannata lähteä aliarvioimaan Tampereen poikia.

FBT Porin pelaajien lauantainen rutiininomainen esitys Urheilutalon parketilla ei antanut aihetta hurraa-huutoihin, sen verran aneemista tekeminen oli. Vasta kolmannen erän peluutusmuutokset toivat sen verran eloa salibandyritareihin, että turnajaisista selvittiin kunnialla. Nyt onkin sitten kasvojenpesun paikka. Vaikka KOO-VEE onkin sarjassa vasta kahdeksantena, ei sitä pidä lähteä aliarvioimaan. Otteluun pitää valmistautua todella huolella ja keskittyä kunnolla kaikkeen tekemiseen. Lähes koko joukkue oli sunnuntaina ottamassa oppia kilpailevan seuran vauhdinpidosta. Mitä jäi käteen, nähdään keskiviikkona.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää