Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Rangersin vieraaksi Kirkkonummelle

 
FBT Rangersin vieraaksi Kirkkonummelle

Perjantaina FBT matkustaa Kirkkonummen väestönsuojan liimamaiselle alustalle metsästämään pisteitä erittäin hyvässä kotivireessä olevalta Rangersilta. joka on saanut tänä vuonna pelata peräkkäin kuusi kotiottelua.

Edelliset kotiottelut ovat sujuneetkin todella hyvin, sillä ainoastaan yksi on päättynyt kotijoukkueen tappioksi. Kirkkonummelta ovat turhaan käyneet pisteitä etsimässä Nokian KrP, Blue Fox, Woodcutters ja KOO-VEE. Pirkat sai sentään mukaansa yhden pisteen. Ainoan tappionsa kuuden ottelun sarjassa Rangers koki jo alkuvuodesta, kun SBS Pori kävi vierailulla.

Kova kotijoukkue on kuitenkin vastassa. Rangers on kotonaan pyrkinyt pitämään vauhtia yllä, karvaamaan korkealta ja kovaa ja iskemään maaleja nopeista vastaiskuista. Se onkin heidän paras aseensa ahtaalla kentällä. Lisäksi joukkueessa on pari pelaajaa, jotka keskittyvät enemmänkin hämmennyksen aiheuttamiseen kentällä kyseenalaisine tekemisineen kuin laadukkaan salipallon pelaamiseen. Sillä pyritään saamaan vastustajan kurinalainen puolustuspeli sekaisin ja häiritsemään keskittymistä pelaamiseen. Näin saadaan hyökkäyspään karvauksissa enemmän pallonriistoja aikaiseksi ja päästään nopeasti maalintekoon. Siitä pitävätkin sitten huolen kovan laukauksen omaavat Robert Olenius, Ilari Talvitie sekä Jere Kinanen. Puolustuspäässä homma hoituu hyvässä torjuntavireessä olevan Niko Yläsen sekä tiivistyneen puolustuksen avulla.

Edellisellä Kirkkonummen vierailulla FBT Pori joutui todelliseen pyöritykseen, jossa Rangers vei ja FBT Pori vikisi, mutta Tomi Collanderin oiva pelivire esti rumempien kuin 5 - 1 - lukemien syntymisen. Myös joukkueen tehottomuus näkyi kykenemättömyytenä ohittaa Niko Ylönen useammin kuin yhden kerran. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet, kuten FBT Porin pelitapa. Nykyisellä systeemillä on kyetty napsimaan pisteitä huonollakin pelillä, mutta Rangersia vastaan pommisuojassa pelatessa pitää olla huippuvireessä. Kentän pieni koko ja lattian tahmeus on suuri etu kotijoukkueelle, mutta FBT Porin taitavan joukkueen pitäisi nykykunnossaan pystyä pyörittämään peliä hieman eri tavalla kuin edellisellä vierailulla. Myös laukauksia kohti maalia pitää saada aikaan todella kovalla prosentilla eikä vaan tyytyä siirtelemään palloa pelaajalta toiselle. Keskiviikon KOO-VEE-peli kertoo, onko joukkue herännyt talviuniltaan vai ei. Jos on, tullaan näkemään vauhdikas kamppailu, jossa armoa ei tunneta maalipaikan syntyessä.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää