Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Rangersin vieraaksi Kirkkonummelle

 
FBT Rangersin vieraaksi Kirkkonummelle

Perjantaina FBT matkustaa Kirkkonummen väestönsuojan liimamaiselle alustalle metsästämään pisteitä erittäin hyvässä kotivireessä olevalta Rangersilta. joka on saanut tänä vuonna pelata peräkkäin kuusi kotiottelua.

Edelliset kotiottelut ovat sujuneetkin todella hyvin, sillä ainoastaan yksi on päättynyt kotijoukkueen tappioksi. Kirkkonummelta ovat turhaan käyneet pisteitä etsimässä Nokian KrP, Blue Fox, Woodcutters ja KOO-VEE. Pirkat sai sentään mukaansa yhden pisteen. Ainoan tappionsa kuuden ottelun sarjassa Rangers koki jo alkuvuodesta, kun SBS Pori kävi vierailulla.

Kova kotijoukkue on kuitenkin vastassa. Rangers on kotonaan pyrkinyt pitämään vauhtia yllä, karvaamaan korkealta ja kovaa ja iskemään maaleja nopeista vastaiskuista. Se onkin heidän paras aseensa ahtaalla kentällä. Lisäksi joukkueessa on pari pelaajaa, jotka keskittyvät enemmänkin hämmennyksen aiheuttamiseen kentällä kyseenalaisine tekemisineen kuin laadukkaan salipallon pelaamiseen. Sillä pyritään saamaan vastustajan kurinalainen puolustuspeli sekaisin ja häiritsemään keskittymistä pelaamiseen. Näin saadaan hyökkäyspään karvauksissa enemmän pallonriistoja aikaiseksi ja päästään nopeasti maalintekoon. Siitä pitävätkin sitten huolen kovan laukauksen omaavat Robert Olenius, Ilari Talvitie sekä Jere Kinanen. Puolustuspäässä homma hoituu hyvässä torjuntavireessä olevan Niko Yläsen sekä tiivistyneen puolustuksen avulla.

Edellisellä Kirkkonummen vierailulla FBT Pori joutui todelliseen pyöritykseen, jossa Rangers vei ja FBT Pori vikisi, mutta Tomi Collanderin oiva pelivire esti rumempien kuin 5 - 1 - lukemien syntymisen. Myös joukkueen tehottomuus näkyi kykenemättömyytenä ohittaa Niko Ylönen useammin kuin yhden kerran. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet, kuten FBT Porin pelitapa. Nykyisellä systeemillä on kyetty napsimaan pisteitä huonollakin pelillä, mutta Rangersia vastaan pommisuojassa pelatessa pitää olla huippuvireessä. Kentän pieni koko ja lattian tahmeus on suuri etu kotijoukkueelle, mutta FBT Porin taitavan joukkueen pitäisi nykykunnossaan pystyä pyörittämään peliä hieman eri tavalla kuin edellisellä vierailulla. Myös laukauksia kohti maalia pitää saada aikaan todella kovalla prosentilla eikä vaan tyytyä siirtelemään palloa pelaajalta toiselle. Keskiviikon KOO-VEE-peli kertoo, onko joukkue herännyt talviuniltaan vai ei. Jos on, tullaan näkemään vauhdikas kamppailu, jossa armoa ei tunneta maalipaikan syntyessä.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää