Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Rangersin vieraaksi Kirkkonummelle

 
FBT Rangersin vieraaksi Kirkkonummelle

Perjantaina FBT matkustaa Kirkkonummen väestönsuojan liimamaiselle alustalle metsästämään pisteitä erittäin hyvässä kotivireessä olevalta Rangersilta. joka on saanut tänä vuonna pelata peräkkäin kuusi kotiottelua.

Edelliset kotiottelut ovat sujuneetkin todella hyvin, sillä ainoastaan yksi on päättynyt kotijoukkueen tappioksi. Kirkkonummelta ovat turhaan käyneet pisteitä etsimässä Nokian KrP, Blue Fox, Woodcutters ja KOO-VEE. Pirkat sai sentään mukaansa yhden pisteen. Ainoan tappionsa kuuden ottelun sarjassa Rangers koki jo alkuvuodesta, kun SBS Pori kävi vierailulla.

Kova kotijoukkue on kuitenkin vastassa. Rangers on kotonaan pyrkinyt pitämään vauhtia yllä, karvaamaan korkealta ja kovaa ja iskemään maaleja nopeista vastaiskuista. Se onkin heidän paras aseensa ahtaalla kentällä. Lisäksi joukkueessa on pari pelaajaa, jotka keskittyvät enemmänkin hämmennyksen aiheuttamiseen kentällä kyseenalaisine tekemisineen kuin laadukkaan salipallon pelaamiseen. Sillä pyritään saamaan vastustajan kurinalainen puolustuspeli sekaisin ja häiritsemään keskittymistä pelaamiseen. Näin saadaan hyökkäyspään karvauksissa enemmän pallonriistoja aikaiseksi ja päästään nopeasti maalintekoon. Siitä pitävätkin sitten huolen kovan laukauksen omaavat Robert Olenius, Ilari Talvitie sekä Jere Kinanen. Puolustuspäässä homma hoituu hyvässä torjuntavireessä olevan Niko Yläsen sekä tiivistyneen puolustuksen avulla.

Edellisellä Kirkkonummen vierailulla FBT Pori joutui todelliseen pyöritykseen, jossa Rangers vei ja FBT Pori vikisi, mutta Tomi Collanderin oiva pelivire esti rumempien kuin 5 - 1 - lukemien syntymisen. Myös joukkueen tehottomuus näkyi kykenemättömyytenä ohittaa Niko Ylönen useammin kuin yhden kerran. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet, kuten FBT Porin pelitapa. Nykyisellä systeemillä on kyetty napsimaan pisteitä huonollakin pelillä, mutta Rangersia vastaan pommisuojassa pelatessa pitää olla huippuvireessä. Kentän pieni koko ja lattian tahmeus on suuri etu kotijoukkueelle, mutta FBT Porin taitavan joukkueen pitäisi nykykunnossaan pystyä pyörittämään peliä hieman eri tavalla kuin edellisellä vierailulla. Myös laukauksia kohti maalia pitää saada aikaan todella kovalla prosentilla eikä vaan tyytyä siirtelemään palloa pelaajalta toiselle. Keskiviikon KOO-VEE-peli kertoo, onko joukkue herännyt talviuniltaan vai ei. Jos on, tullaan näkemään vauhdikas kamppailu, jossa armoa ei tunneta maalipaikan syntyessä.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää