Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KooVeesta ei vastusta FBT:lle

Veikkausvinkit

 
FBT yhä vakaassa vireessä

Ottelun luonne kävi selväksi alusta alkaen. Kahdella kentällisellä Poriin saapunut KooVee keskittyi vain passiiviseen puolustamiseen. Näytti siltä kuin vieraat olisivat hakeneet vain mahdollisimman pientä tappiota.

FBT piti palloa ja pyöritti peliä rauhallisesti läpi hidastempoisen taistelun. KooVee roikkui mukana ottelun puoliväliin saakka, mutta todellisuudessa tamperelaiset eivät uhanneet isäntien voittoa missään vaiheessa. 

Sinipaidat karkasivat Matti Vapaniemen johdolla jo 3-0-johtoon. Vieraat nousivat toisen erän alussa vielä maalin päähän, mutta sitten FBT meni menojaan.

Ketju Vapaniemi-Ville Vahtera-Ville Salonen teki, mitä tahtoi. Muutkin FBT-ketjut saivat kyllä pelin painopisteen KooVeen maalille, mutta tehoista vastasi porilaisten ykkösketju. Vapaniemi nautiskeli 4+2, Vahtera 2+2 ja Salonen 1+1.

"Vastustajan pelitapa teki ottelusta vaikean. Kun pidettiin palloa koko ajan, ei virheisiin ollut varaa", FBT:n valmentaja Sami Väre näki.

"Kaksi pistettä oli kuitenkin tämän pelin tärkein anti. Myös se oli hyvää, että tempo pysyi aika matalana ja pystyimme koko ajan käyttämään kolmea kenttää. Sen ansiosta peli ei ollut kuormaltaan kovin kuluttava."

KooVee kävi varsinkin pelin loppupuolella varsin kuumana. Tuomaritoiminta ei tamperelaisia miellyttänyt. Vihellykset saattoivat toki vaikeuttaa vieraiden urakkaa, mutta siihen joukkue ei kaatunut.

Maalieron turvin jälleen paikalliskipailija SBS Porin ohittaneen ja karsijan paikalle nousseen FBT:n tiukka pelirupeama jatkuu jo perjantaina Rangersin vieraana. Sunnuntaina joukkue puolestaan saa kotiparketillaan vastaansa Blue Foxin.

Ottelusta tulossa kuvagalleria

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleVahtera

Ville Vahtera

14.7.1984
Tiedot

MattiVapaniemi

Matti Vapaniemi

25.8.1987 Pori
Tiedot


Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää