Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KooVeesta ei vastusta FBT:lle

 
FBT yhä vakaassa vireessä

Ottelun luonne kävi selväksi alusta alkaen. Kahdella kentällisellä Poriin saapunut KooVee keskittyi vain passiiviseen puolustamiseen. Näytti siltä kuin vieraat olisivat hakeneet vain mahdollisimman pientä tappiota.

FBT piti palloa ja pyöritti peliä rauhallisesti läpi hidastempoisen taistelun. KooVee roikkui mukana ottelun puoliväliin saakka, mutta todellisuudessa tamperelaiset eivät uhanneet isäntien voittoa missään vaiheessa. 

Sinipaidat karkasivat Matti Vapaniemen johdolla jo 3-0-johtoon. Vieraat nousivat toisen erän alussa vielä maalin päähän, mutta sitten FBT meni menojaan.

Ketju Vapaniemi-Ville Vahtera-Ville Salonen teki, mitä tahtoi. Muutkin FBT-ketjut saivat kyllä pelin painopisteen KooVeen maalille, mutta tehoista vastasi porilaisten ykkösketju. Vapaniemi nautiskeli 4+2, Vahtera 2+2 ja Salonen 1+1.

"Vastustajan pelitapa teki ottelusta vaikean. Kun pidettiin palloa koko ajan, ei virheisiin ollut varaa", FBT:n valmentaja Sami Väre näki.

"Kaksi pistettä oli kuitenkin tämän pelin tärkein anti. Myös se oli hyvää, että tempo pysyi aika matalana ja pystyimme koko ajan käyttämään kolmea kenttää. Sen ansiosta peli ei ollut kuormaltaan kovin kuluttava."

KooVee kävi varsinkin pelin loppupuolella varsin kuumana. Tuomaritoiminta ei tamperelaisia miellyttänyt. Vihellykset saattoivat toki vaikeuttaa vieraiden urakkaa, mutta siihen joukkue ei kaatunut.

Maalieron turvin jälleen paikalliskipailija SBS Porin ohittaneen ja karsijan paikalle nousseen FBT:n tiukka pelirupeama jatkuu jo perjantaina Rangersin vieraana. Sunnuntaina joukkue puolestaan saa kotiparketillaan vastaansa Blue Foxin.

Ottelusta tulossa kuvagalleria

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleVahtera

Ville Vahtera

14.7.1984
Tiedot

MattiVapaniemi

Matti Vapaniemi

25.8.1987 Pori
Tiedot


Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää