Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT kohtaa juhlaottelussa Blue Foxin

 
FBT kohtaa juhlaottelussa Blue Foxin

Sunnuntaina pelataan sitten raskaan viikon viimeinen koitos, kun Blue Fox valmentajansa Jori Isomäen johdolla saapuu Pietarsaaresta Poriin.

Joukkueet ovatkin kohdanneet jo tämän vuoden puolella. Uusikaarlepyyn Tähtihallissa pelatun ottelun ratkaisi FBT Porin eduksi Hannu Katila jatkoajan viimeisellä sekunnilla tekemällään maalilla. Sen jälkeen Blue Fox on pelannut sekä hyvin ja huonosti. Ensin KOO-VEE taipui Tampereella, SBS Pori nöyrtyi Urheilutalolla ja kotihallissa kaatui Nokian KrP. Jonka jälkeen Woodcutters piti pintansa Vaasassa, Rangers nöyryytti Kirkkonummella ja kaiken kukkuraksi Pirkat taisteli voittoon Pirkkalassa. Kaiken kaikkiaan kolme viimeisintä vierasottelua eivät ole sujuneet aivan niin, kuin valmennusjohto varmaankin oli etukäteen ajatellut tapahtuvaksi. Joukkue perustaa pelinsä tiiviiseen oman pään pelaamiseen ja nopeisiin vastaiskuihin pallonriiston jälkeen. Myös ylivoimapeli on ollut tehokasta maestro Johnny Ojalan pyörittäessä showta. Joukkueesta löytyy nopeita kavereita, jotka tilaa saadessaan pyrkivät karkaamaan maalintekoon, joten tarkkana pitää olla.

Kotijoukkueella on edessään kolmas peli viiden päivän sisällä, joten pelaajien jäsenissä varmaankin tuntuu edellisten otteluiden aiheuttamat rasitukset. Mikäli palautuminen on hoidettu hyvin, ei ongelmia pitäisi olla. Edellisten pelien lopputulokset osaltaan vaikuttavat pelaajien vireeseen ja taistelutahtoon hyvinkin merkittävästi. Mikäli kaksi edellistä kamppailua on hoidettu kunnialla, ei taisteluvirettä pitäisi olla kovinkaan vaikeata saavuttaa. Vain voitoilla haaveet pysyvät elossa. Mikäli loukkaantumisia ei ole sattunut, pääsee FBT Pori parhaalla miehistöllään sinikettujen kaatoon.

Ottelu kuuluu Porin Kaupungin 450 -vuotisjuhlatapahtumiin ja otteluun on samalla myös vapaa pääsy.

Olisikin toivottavaa, että mahdollisimman runsaslukuinen yleisö pääsisi paikan päälle kannustamaan kotijoukkuetta pysymään valitsemallaan tiellä, joka johtaa kohti liigakarsintoja.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää