Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT kohtaa juhlaottelussa Blue Foxin

 
FBT kohtaa juhlaottelussa Blue Foxin

Sunnuntaina pelataan sitten raskaan viikon viimeinen koitos, kun Blue Fox valmentajansa Jori Isomäen johdolla saapuu Pietarsaaresta Poriin.

Joukkueet ovatkin kohdanneet jo tämän vuoden puolella. Uusikaarlepyyn Tähtihallissa pelatun ottelun ratkaisi FBT Porin eduksi Hannu Katila jatkoajan viimeisellä sekunnilla tekemällään maalilla. Sen jälkeen Blue Fox on pelannut sekä hyvin ja huonosti. Ensin KOO-VEE taipui Tampereella, SBS Pori nöyrtyi Urheilutalolla ja kotihallissa kaatui Nokian KrP. Jonka jälkeen Woodcutters piti pintansa Vaasassa, Rangers nöyryytti Kirkkonummella ja kaiken kukkuraksi Pirkat taisteli voittoon Pirkkalassa. Kaiken kaikkiaan kolme viimeisintä vierasottelua eivät ole sujuneet aivan niin, kuin valmennusjohto varmaankin oli etukäteen ajatellut tapahtuvaksi. Joukkue perustaa pelinsä tiiviiseen oman pään pelaamiseen ja nopeisiin vastaiskuihin pallonriiston jälkeen. Myös ylivoimapeli on ollut tehokasta maestro Johnny Ojalan pyörittäessä showta. Joukkueesta löytyy nopeita kavereita, jotka tilaa saadessaan pyrkivät karkaamaan maalintekoon, joten tarkkana pitää olla.

Kotijoukkueella on edessään kolmas peli viiden päivän sisällä, joten pelaajien jäsenissä varmaankin tuntuu edellisten otteluiden aiheuttamat rasitukset. Mikäli palautuminen on hoidettu hyvin, ei ongelmia pitäisi olla. Edellisten pelien lopputulokset osaltaan vaikuttavat pelaajien vireeseen ja taistelutahtoon hyvinkin merkittävästi. Mikäli kaksi edellistä kamppailua on hoidettu kunnialla, ei taisteluvirettä pitäisi olla kovinkaan vaikeata saavuttaa. Vain voitoilla haaveet pysyvät elossa. Mikäli loukkaantumisia ei ole sattunut, pääsee FBT Pori parhaalla miehistöllään sinikettujen kaatoon.

Ottelu kuuluu Porin Kaupungin 450 -vuotisjuhlatapahtumiin ja otteluun on samalla myös vapaa pääsy.

Olisikin toivottavaa, että mahdollisimman runsaslukuinen yleisö pääsisi paikan päälle kannustamaan kotijoukkuetta pysymään valitsemallaan tiellä, joka johtaa kohti liigakarsintoja.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää