Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSa lähtee haastamaan FC Hämeenlinnan

 

MuSa lähtee haastamaan FC Hämeenlinnan


MuSa lähtee tulevana lauantaina haastamaan viime kauden päätteeksi ykkösestä tippuneen Fc Hämeenlinnan. Ailahtelevan talvikauden pelannut Fc Hämeenlinna on kokenut paljon muutoksia viime kaudesta, mutta on varmasti edelleen yksi nousijaehdokkaista. Kovia menetyksiä paikkaamaan Fc Hämeenlinna on hankkinut pelaajia mm. HJS-akatemiasta sekä naapuriseura Härmästä.

MuSalla on allaan erittäin kaksijakoinen sarja-avaus ÅIFK:n vieraana, josta olisi kaivettava sama ensimmäisen jakson fiilis koko ottelun ajaksi. Kurinalainen, tiivis ja yhtenäinen puolustuspelaaminen tulee olemaan avainasemassa nuoren musalauman pelissä myös Hämeenlinnassa. Päävalmentaja Puustinen painottaa myös laadukkaampaa pallollista pelaamista, jota on harjoiteltu pitkä talvi mm. erilaisten pallodrillien muodossa.

MuSan Hämeenlinnaan matkaavasta kokoonpanosta puuttuu Eero Salminen, joka loukkasi polvensa Turussa peittäessään vastustajan vetoa. Salmisen tilanne selviää tarkemmin, kun polvesta saadaan otettua tarpeelliset magneettikuvat. Myös Sami Rantala on todennäköisesti vielä sivussa kauden kynnyksellä murtuneen käden vuoksi ja Teemu Pelttarin pelaaminen on epävarmaa keskivartalovamman johdosta. Muilta osin joukkue on pysynyt terveenä ja matkaan lähtee nälkäinen ja taisteleva ryhmä. Uutena kasvona mukaan liittyy Fc Jazzista MuSaan saapuva Toni Kuusela, joka tuo kokoa ja näköä valkopaitojen takalinjoille. Vahvana pääpelaajana tunnettu Kuusela pelannut pääasiassa topparin tontilla.

Ottelu pelataan Hattulassa, Parolan pallokentällä klo 17.15 alkaen.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää