Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSa lähtee haastamaan FC Hämeenlinnan

 

MuSa lähtee haastamaan FC Hämeenlinnan


MuSa lähtee tulevana lauantaina haastamaan viime kauden päätteeksi ykkösestä tippuneen Fc Hämeenlinnan. Ailahtelevan talvikauden pelannut Fc Hämeenlinna on kokenut paljon muutoksia viime kaudesta, mutta on varmasti edelleen yksi nousijaehdokkaista. Kovia menetyksiä paikkaamaan Fc Hämeenlinna on hankkinut pelaajia mm. HJS-akatemiasta sekä naapuriseura Härmästä.

MuSalla on allaan erittäin kaksijakoinen sarja-avaus ÅIFK:n vieraana, josta olisi kaivettava sama ensimmäisen jakson fiilis koko ottelun ajaksi. Kurinalainen, tiivis ja yhtenäinen puolustuspelaaminen tulee olemaan avainasemassa nuoren musalauman pelissä myös Hämeenlinnassa. Päävalmentaja Puustinen painottaa myös laadukkaampaa pallollista pelaamista, jota on harjoiteltu pitkä talvi mm. erilaisten pallodrillien muodossa.

MuSan Hämeenlinnaan matkaavasta kokoonpanosta puuttuu Eero Salminen, joka loukkasi polvensa Turussa peittäessään vastustajan vetoa. Salmisen tilanne selviää tarkemmin, kun polvesta saadaan otettua tarpeelliset magneettikuvat. Myös Sami Rantala on todennäköisesti vielä sivussa kauden kynnyksellä murtuneen käden vuoksi ja Teemu Pelttarin pelaaminen on epävarmaa keskivartalovamman johdosta. Muilta osin joukkue on pysynyt terveenä ja matkaan lähtee nälkäinen ja taisteleva ryhmä. Uutena kasvona mukaan liittyy Fc Jazzista MuSaan saapuva Toni Kuusela, joka tuo kokoa ja näköä valkopaitojen takalinjoille. Vahvana pääpelaajana tunnettu Kuusela pelannut pääasiassa topparin tontilla.

Ottelu pelataan Hattulassa, Parolan pallokentällä klo 17.15 alkaen.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää