Rangers jäi jyrän alle

15.2.2008 Salibandyn Miesten 1 div länsi, Kirkkonummi/ Väenstönsuoja
Kirkkonummi Rangers - FBT Pori 4-15 ( 1-3, 0-9, 3-3)

Ennakkolta arvioiden Kirkkonummen väestösuoja on aina paha paikka vierailijoille. Sisäpiirin tietojen mukaan FBT:n lataus matkalle lähdettäessä oli kuitenkin vahva.

Voitontahto on nyt kohdillaan, ja peli tuntuu kulkevan. Etualalla illan kuumat nimet Vapaniemi ja Taskinen. Arkistokuva: Urheilupori.com

Ottelu alkoi porilaisittain todella vauhdikkaasti. Kun Rangers vielä riisui verkkareitaan, oli FBT latonut ajassa 1.47 jo kolme maalia vastustajan verkkoon. Lieneekö tämä tuonut puseroon lievää hyvän olon tunnetta, sillä Rangers iski kavennuksen vaparista ajassa 2.21. Ensimmäisen erän peli oli varsin hyvin FBT:n hallinassa.

- Parempaankin tulokseen olisi ollut runsaasti mahdollisuuksia; pari läpiajoa tuhrittiin ja iso osa laukauksista suuntautui taivaan tuuliin, joukkueen huoltaja Arto Heino kommentoi tuoreeltaan.

Toisen erään ei kotijoukkue Rangers näyttänyt tulevan kentälle ollenkaan. Jos porilaiset ensimmäisessä erässä tuhlasivat tekopaikkoja, tehtiin toisessa erässä lähes kaikista paikoista osuma. Toisen erä porilainen maalirohmu oli Jussi Taskinen kolmella maalillaan. FBT:n peli on perjantai-illan huumassa niin hyvin kuosissa, ettei Rangersin maalivahtien tiliin voi osumia laskea. Ilman kentän jättänyttä Rangers vahti Niko Ylästä lukemat olisivat vieläkin murskaavammat. Porilaisten peli nyt vain kerta kaikkiaan on loksahtanut paikoilleen. Erityisesti FBT:n pelissä ilahduttaa pelin kurinalaisuus; miestä ei jätetä pitämättä...

Päätöserässä FBT:n katseet näyttivät olevan jo tulevan sunnuntain Blue Fox -ottelussa. Toisaalta ymmärrettävää on, että tilanteen ollessa 1 - 12, suurin maalinälkä on jo tyydytetty. Erä pelailtiin velvollisuudesta ja myöskin erän maalit tasattiin lukemin 3 -3. Loppusummerin soidessa taululla olivat kotijoukkueelle tylyt lukemat 4 - 15.

Illan ottelussa FBT onnistui laajalla rintamalla. Pisteitäkin tehtailivat kaikki kentälliset. Varsinkin toisessa erässä peli kulki erinonmaisen mallikkaasti. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella pallo kulki "ykkösellä" pelaajalta toiselle.

FBT pisterohmut: Matti Vapaniemi (2+4), Ville Vahtera (2+2), Ville Salonen (1+3) ja Jussi Taskinen (3+0). Maalissa Tomi Bergendahl venyi 26 torjuntaan, kun kotijoukkueen molemmat kentällä käyneet yhteensä 31 kertaa.

- Lauantai on onneksi vapaapäivä. Loistava onnistuminen pitää pystyä pikaisesti nollaamaan. Sunnuntain ottelussa pitää edelleen olla kirkkaana mielessä kauden päätavoite - liigakarsinta, huilivuorossa ollut FBT maalivahti Tomi Collander päätti.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com

FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.