Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestarijoukkueelle nimekkäitä sopimuksia

 

Mestarijoukkueelle nimekkäitä sopimuksia


Ässille nimekkäitä sopimuksia

Juuso Riksman, Rasmus Rinne sekä Henri Heino liittyvät uusina pelaajina tulevan kauden joukkueeseen. Lisäksi lupaava puolustaja Patrik Parkkonen pidensi sopimustaan.

Ässien tulevan kauden maalivahtikaksikon muodostavat Juuso Riksman ja Rasmus Rinne. Molempien maalivahtien sopimukset ovat kaksivuotisia.

Juuso Riksman teki läpimurtonsa Ässissä kaudella 2005 - 2006. Hopeakauden jälkeen Riksman on mm. valittu SM-liigan runkosarjan parhaaksi pelaajaksi, parhaaksi maalivahdiksi sekä All-stars kentälliseen. MM-kisoihin Riksman on valittu kerran ja keväällä 2011 hän juhli Suomen mestaruutta HIFK:n ykkösmaalivahtina.

- Juuso on kokenut pelaaja ja tietää kaupungin tavat, kulttuurin ja vaatimustason. Hän on erittäin arvokas paluumuuttaja, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

Rasmus Rinne puolestaan oli nuorten maajoukkueiden vakiokasvoja ja nyt 22-vuotias maalivahti hakee läpimurtoaan SM-liigatasolla.

- Rinne on isokokoinen tulevaisuuden maalivahti. Hän osoitti viime kaudella Mestiksessä, että pystyy ottamaan seuraavan askeleen, Toivola jatkoi.

Keskushyökkääjä Henri Heino vahvistaa Ässiä kaksivuotisella sopimuksella. Heino siirtyy Ässiin Jokereista, jonka riveissä luotettava hyökkääjä saavutti SM-pronssia keväällä 2012. Lisäksi Heinolla on maajoukkuepelejä kaudelta 2009 - 2010.

- Heino on fyysisesti täydellinen huippu-urheilija. Hänen vahvuutensa ovat aloituksissa sekä puolustuspelaamisessa. Hän on arvokas joukkuepelaaja ja pystyy pelaamaan vastustajien parhaita pelaajia vastaan illasta toiseen, Toivola kertoi.

Lisäksi Ässien mestarijoukkueen puolustaja Patrik Parkkonen jatkoi vuoteen 2014 ulottunutta sopimustaan yhdellä lisäkaudella. Näin lupaava puolustaja nähdään Ässäpaidassa ainakin kevääseen 2015 asti.

- Patrik Parkkonen kanssa rakennamme Ässätulevaisuutta ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänen sopimukseensa lisävuoden. Parkkonen osoitti kehityskelpoisuutensa viime kaudella ja hän tulee tulevaisuudessa olemaan tärkeä pelaaja, Toivola totesi. 

Samalla Ässät tiedottaa, että keskushyökkääjä Aki Uusikartano ei jatka Ässissä.

- Aki Uusikartano on hieno pelaaja ja loistava persoona. Haluamme kiittää Akia siitä hienosta työstä, jota hän teki seuran hyväksi.

- Haemme joukkueeseen tällä hetkellä 2-3 hyökkääjää, jotka ovat profiililtaan selkeitä vahvistuksia, urheilujohtaja Toivola kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PatrikParkkonen

Patrik Parkkonen

23.1.1993 Porvoo
Tiedot

JuusoRiksman

Juuso Riksman

1.4.1977 Helsinki
Tiedot

AkiUusikartano

Aki Uusikartano

13.6.1977 Lieto
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää