Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pari pelaajaa tyrkyllä Ässiin

 
Pari pelaajaa tyrkyllä Ässiin

Porin Ässien mukana on harjoitellut kaksi try-out pelaajaa. Hyökkäyspäähän on tarjolla fyysisyyttä Riku Rahikaisen muodossa. Rahikainen kiekkoili päättyneellä kaudella sekä Mestiksessä että myös SM-liigassa. Kausi päättyi Jokeripaita päällä. SM-liiga kokemusta Rahikaisella on myös Tampereen Ilveksen paidasta yhteensä 8 ottelua. Viime kaudella pelejä liigassa kertyi yhteensä 22. Kaudet 2003-2005 Rahikainen vietti Pohjois-Amerikassa pelaten ECHL- ja UHL-sarjoja.

Puolustukseen on tyrkyllä Tampereelta kiekko-oppinsa saanut Tapio Sammalkangas. Viimeiset kolme kautta ulkomailla pelannut Sammalkangas on aiemmin edustanut myös Ässiä (kaudella 2001-2002). Kaksi viimeistä vuotta hän kiekkoili Tanskan liigassa. SM-liiga kokemusta Sammalkankaalta löytyy yhteensä 204:n ottelun verran.

Kari Saha / UrheiluPori.com
Rahikainen Riku,Jokerit
Viime kaudella Riku Rahikainen edusti Jokereita.
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAnton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää
Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Matti Lamberg sekä puolustaja Kristian Tuohilampi siirtyvät Ässiin kaksivuotisilla sopimuksilla. Lisäksi maalivahti Henri Kiviaho siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää