Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut murskaavan ylivoimaisia Porin alkuturnauksessa

 
Pesäkarhut murskaavan ylivoimaisia Porin alkuturnauksessa

Pesäkarhujen naisten superpesisjoukkue esitti erinomaisia otteita lauantaina 16.2 Porissa pelatussa naisten hallism-alkuturnauksessa.

Pesäkarhujen vahvan iskukyvyn saivat kokea Turku,Ylihärmä ja Siilinjärvi. Kaikki vastustajansa puhtaasti jaksoin 2-0 voittanut porilaisryhmä eteni Seinäjoella maaliskuun puolivälissä pelattavaan lopputurnaukseen puhtaalla ja vakuuttavalla pelillä. Toinen jatkoon päässyt joukkue on Siilinjärvi.

- Pelasimme todella hyvin kaikki ottelumme. Ulkopeli oli varmaa, olimme perusasioissa edellä yllättävänkin paljon vastustajiamme. Heitimme hyvin, otimme varmasti kiinni ja liikuimme aggressiivisesti. Ulkopelistämme ei heikkoja lenkkejä löytynyt,kaikki käytössämme olleet pelaajat täyttivät paikkansa erinomaisesti. Ulkopelin kapellimestareina voisi kuitenkin nostaa esiin Niina Luomasen ja Niina Mäkiviidan, Pesäkarhujen toinen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa.

Pesäkarhujen ulkopelin pitävyydestä kertoo paljon myös annettujen juoksujen määrä, vain 4 juoksua kolmessa ottelussa.

- Sisäpelissämmekin oli paljon onnistujia. Pystyimme pelaamaan koko joukkueella ja ratkaisijoita löytyi laajalta rintamalta. 42 tehtyä juoksua kolmeen peliin on todella paljon, joskin joukkoon mahtuu joitakin vastustajien heittämiäkin juoksuja. Erityisesti Heidi Kuusiston, Hanna Hirvikosken ja Johanna Pentilän panos oli sisällä vakuuttavaa, toki moni muukin hoiti roolinsa erittäin hyvin, Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhut pelasi turnauksen jonkin verran "siipirikkoisella" ryhmällä, mukana oli vain 12 pelaajaa. Poissa kokoonpanoista olivat Juuli Kemiläinen, Susanna Puisto, Suvi Rantanen ja Carita Toiviainen.

Pesäkarhujen otteluiden tulokset:
Pesäkarhut-Turku 2-0 ( 2-0,13-1)
Pesäkarhut-Ylihärmä 2-0 ( 10-1,5-1)
Pesäkarhut-Siilinjärvi 2-0 (6-1,6-0)

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2008 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää